Tidig morgon

Jag råkade somna vid datorn igår när jag för andra gången kollade på Män som hatar kvinnor. Jag har fått höra från så många att den är så bra och folk skämtar alltid och säger att jag är flickan med draktatueringen.  Inte för att jag har en direkt draktatuering... men jag är svensk, och tatuerad =P
Så nu när jag har Netflix en månad så ska jag kolla på alla filmer som jag borde ha sett för länge sedan. Men jag bara somnar! Haha, helt hopplöst. Jag ska ge mig på den idag igen, tredje gången gillt.
Iaf, jag somnade alltså, och sov konstigt på höger armen. Vaknade av och an av att det gjorde ont. Klockan 5.50 bestämde jag mig för att bara gå upp istället.
Mornar är sköna :) Det är lugnt och avslappnat innan världen utanför vaknar. Katten fick tokfnatt och sprang runt som en galning överallt och lekte med sin lilla råtta som han inte lekt med sedan ha fick den. Katter är så knäppa... i förrgår fick han knäpp och rev loss en tangent på min dator. 
Så igår åkte jag till Apple store och fick den tillbaka satt. Gjorde även en bokning till idag, för datorn har börjat bete sig konstigt. Den suger batteri, en fulladdning håller bara 2 timmar. Den går upp till 80 grader när jag kollar på film och fläkten susar som en galning. Något är ju uppenbarligen fel, så idag ska jag ta in den och låta dem kolla på den :) Ge den lite TLC!
Men iaf, tidig morgon blev det. Och det känns skönt. Finley ligger och gömmer sig under mitt täcke och Ryder spelar på en julmusiklåda ute i vardagsrummet. 
Mysigt!
---
Jag borde ju berätta om mitt möte med min favoritskådis också. Jag är som sagt inte speciellt kändiskåt, men den här snubben gillar jag. Han är en cool skådis och verkar vara en så fin människa i verkligheten. Båda mina värdmammor kan ju intyga det! :)
Så jag tog reda på vart han gör yoga och det visade sig att det var exakt det ställe som jag åkt förbi och redan tänkt gå till. Vilket sammanträffande va?! Så jag signade upp mig på en gång och har nu tagit 4 klasser där. 
I förrgår när jag kom dit var han också där. Jag borde ju ha varit beredd på att det skulle kunna hända, men jag blev typ helt lamslagen, haha. Kom upp till receptionen och skulle scanna mitt kort och där sitter han!
Han tittar upp och bah: hey how's it going?
Good.... säger jag och blir helt virrig.
Scannar kortet med darrig hand och mumlar något. Sedan går jag mot dörren men kommer på att jag måste på toa. Så vänder mig om och frågar efter nyckeln. 
Den hänger där vid dörren, säger han. Men det finns en till uppe i studion, om du inte vill springa ner hit hela tiden. Jag tror att den stora träbrickan är männens och den svarta är kvinnornas. Men vad vet jag, haha, lyssna inte på mig!
Jag hör vad han säger men det går inte riktigt in. Jag ser nog ganska rolig ut, känner hur ögonen glider isär sådär som dom gör när någon förklarar och jag inte lyssnar. =P
I studion, säger jag. Nyckeln, ok. Tack!
Inga problem!
Jag går ut och bah: oh my dear lord!
Varför måste hjärnan alltid stänga ner sig när man träffar folk man ser upp till? Man vill ju göra ett gott intryck, inte se ut som ett fån.
Och det blev ju inte bättre efter det heller. Klassen skulle vara från 6-7 pm. Jag hade bestämt träff med Natalie på The Grove efter 7. Så jag betalar parkering till 7.10 och tänker att då hinner jag ju.
Kl 7.06 är klassen inte ens klar. Jag börjar få panik, vill inte dra på mig en parkeringbot.
Men jag vill inte gärna lämna klassen heller eftersom han är där och han är precis vid utgången. Åh, det kan jag ju lägga till. Han i yogapositioner, det är en fin syn.
När klockan blir 7.09 rullar jag ihop min matta och inväntar en position där alla har huvudet mot golvet. Sedan smyger jag mig ut, men såklart kollar han upp och ser att jag går. Tusan!
Dörren knarrar och jag är inte ens säker på att jag stängde den ordentligt. Rusar nerför trapporna för att hinna till parkeringen i tid. Kvinnan i receptionen stirrar förvånat efter mig.
Herregud... vad pinsamt. 
Men jag hann iaf till bilen i tid, och vi hann gå på bio i The Grove. Så trots allt var det en bra kväll. Jag har fått träffa honom, prata med honom tom. Andrea tyckte att jag skulle säga att jag är vän med henne (de känner varandra väl, har tydligen bott tillsammans för många år sedan) men jag vågade inte. Nästa gång! På helgerna ska jag gå på minst två klasser och hoppas på att han är där igen :)
 
--
Bear på äventyr i förrgår <3


Kommentarer
mammi

Haha, du är för rolig! Vad är det för en kändis då? Hann du känna efter om yogan var bra/rolig?

Svar: Det var James, han som är kaninen i Donnie Darko :) Yogan är riktigt bra! Men svettig. Det är Hot Yoga, så man är i ett rum som är typ 30 grader varmt. Som en bastu. Och så gör man inte bara vanlig yoga utan typ träning, situps, armhävningsövningar mm. Riktigt jobbigt! Men bra träning :)
SkinnyBitch

2012-12-12 @ 03:12:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0