La Paz

Har inget battre for mig sa tankte slanga ihop ett inlagg fran La Paz. Kom hit igar morse efter en lang resa fran Ambue Ari.
Vid midnatt den 20e kramade jag om mina tva nyfunna vanner Victor och Ryan vid vagkanten utanfor parken och hoppade pa bussen till Santa Cruz. Ca 6 timmar senare var jag framme. Invantade morgonen pa stationen och nar internet oppnade gick jag dit for att se vart Chen befinner sig.
Visade sig att hon ar ganska nara, i Arequipa i Peru, sa jag bestamde mig for att sa snabbt som mojligt ta mig vidare. Gick tillbaka till stationen och fann en buss till La Paz. Eller forst till Cochabamba och sa darifran till La Paz. Bussen gick direkt sa det var valdigt smidigt. Efter 10 timmar ar vi framme i Cochabamba, ca nio pa kvallen. Det visar sig att det kommer vara nagon slags blockad morgonen darpa sa jag snabbar mig att kolla buss samma natt. Hade forst tankt ga och ata pizza pa en restaurant som jag tycker bra om i Cochabamba, och sedan sova en natt pa ett hostel. Men vill inte vara fast i Cochabamba om det nu inte kommer ga nagra bussar.
En buss gick till La Paz 22.30 och den kommer jag pa. Framme i La Paz runt 7 pa morgonen den 22.
Puh! Mycket bussande och ingen mat. La Paz ligger ca 4 km over havet sa man ar lagom trott och seg av den tunna luften. Har fortfarande inte atit mer an lite gronsaker och brod. Inte speciellt hungrig av nan anledning. Ska ut och leta pa empanadas eller pizza snart. Maste fa lite fett i mig innan jag tynar bort!
---
Det ar kul att resa sjalv! Cristina och jag splittade efter djungeln och det kanns som att det var ratt. Vi var inte alls pa samma niva nar det galler resande. Nu far jag chansen att trana pa spanskan ocksa, vilket ar valdigt bra! Marker att jag forstar enormt mycket, men att det ar svart att prata och svara folk.
Har traffat en del trevligt folk redan sa kanns inte lika ensamt langre. Var bara sa konstigt att aka fran djungeln med alla trevliga manniskor och vakna upp sjalv sen. Inte hora alla ljud man vant sig vid, alla underbara djungelljud. Nu ar det bara bilbrus och stadsljud. :/
Det ar tydligen nagot tjafs vid gransen till Peru sa det ar ingen ide att aka idag. Far vanta tills imorrn med Arequipa. Det tar ca 10 timmar dit sa jag borde komma dit i lagom tid tills att Chen kommer tid. Sedan ska vi ut och trekka :)
Nu ska jag leta mat, ta lite kort pa torkade lamafoster och trafikpolissebror.
Alskar er <3

Inti Wara Yassi

Antligen dags for en uppdatering :)
Inte helt latt att hinna skriva de ganger man varit in till stan. Man har alltid haft massor med arenden att utratta.
Nu ar djungelaventyret over. For den har gangen hoppas jag! Tank att jag gatt sa lange, 3 hela ar och langtat efter detta, sa mycket. Och nu ar det helt plotsligt slut?
Det kanns jattekonstigt. Jag saknar Elsa och Mariano sa himla mycket. Det gor ont i hjartat att tanka pa dem. Konstigt att vakna och veta att ingen puma kommer halsa en valkommen pa morgonen.
Grater bara jag tanker pa det. Saknar Elsas mjauande och purrande nar hon moter en i hornet av buren varje morgon.
---


---
Alskade alskade hjartat <3
Jag saknar dig sa himla mycket redan. Bisarrt att vi inte ska hanga varje dag langre, som vi gjort under 6 veckor nu. Jag ar ledsen att jag var nervos i borjan och inte litade pa dig forens efter nagon vecka. Det hade jag inte behovt vara. Men vi har haft underbara dagar och for varje dag har vi funnit varandra mer och mer.
Jag alskar dig for alltid och saknar dig massor.
---

---
Och sa du da, din lille rackare <3
Mariano, saknar dig hjartat. Dina sma sota skutt, ditt satt att vara. De ganger vi klattrat upp i favvotradet tillsammans och bara myst. Hur du rullar runt i mitt kna och blir slapp som en trasdocka och ger mig den dar romantiska, nastan fulla blicken. Haha, du ar for skon :) Alskar dig for alltid!
---
Nej, jag maste nog aka tillbaka dit om nagot ar. Kanske kan studera pa distans. Sitta i djungeln med Elsa i knaet och plugga barnomsorg :) For det har gar inte for sig. Folk lar undra varfor jag sitter och grater har i internetcafeet... men jag saknar verkligen katterna. :.(
---
Livet i djungeln var inte helt latt. Som man ser ut! Myggbett overallt. Har kliat sonder delar av benen sa de ser helt grasliga ut. Fick en svang av fungus precis under troskanten, men den var latt att behandla. Har haft urinsvagsinfektion, men annars klarat mig bra fran att bli sjuk. Mest biten av allehanda djungeldjur.
Nu ska det bli skont att kunna laka och inte bli biten mer.
Det kanns valdigt ensamt just nu dock. Hade iofs tankt mig att det skulle kannas annu varre, sa ska inte deppa ihop helt. Ar bara dagar ifran att traffa Chen igen :)
Men jag saknar verkligen Victor och Ryan. Att man kan klicka med manniskor sa snabbt och sa starkt, det ar ju helt fantastiskt. Ryan ar valdigt lik mig till sattet att tanka sa vi har spenderat manga timmar med att ligga i hangmattorna och pratat natterna igenom. Jag har bestamt att jag maste aka forbi Canada i host nar jag aker en svang till L.A. Klarar mig inte utan Ryan sa lange!
Victor ska, hor och hapna, flytta till Goteborg! Nu i april. Han ar fran USA, har bott i Barcelona i nagra ar nu och ska flytta vidare, till Svedala! Sa honom kommer jag kunna halsa pa :)
Ah mina killar, de ar for jakla roliga. De munhugger varandra sa fort de ser varandra. Eller hor varandra i duschen. Jag alskar dem <3
RSS 2.0