Ett halvårs minneslucka



Jag säger som jag sagt minst 3 ggr tidigare; att nu ska jag försöka ta tag i bloggandet!
Jag har en lucka på ett cirkus halvår där jag inte har en aning om vad jag har gjort. Januari-maj det här året. Vad sjutton gjorde jag då? Jobbade såklart, och så hade jag ju älsklingsråttorna som dagarna spenderades med. Men gjorde jag inget annat? Har ingen aning!

Därför tänkte jag börja blogga så smått. Kanske en gång i veckan för att skriva ner vad jag gjort, så jag inte känner att 6 månader av mitt liv är som borta!

Livet rullar på iaf, det är ett som är säkert! Jag jobbar och jobbar, och har börjat kolla utbildningar. Vill läsa Barn och Fritid så jag kan jobba med barn även i framtiden. Men börjar nog inte förens nästa höst, har lite för mycket annat just nu!

The Sims är numera Los Sims, har installerat det på spanska för att slå 2 flugor i en smäll. Oopps, så får man inte säga hemma hos oss längre. Vi har en inneboende fluga, Flugis, som verkligen är speciell. Väldigt social och nyfiken utan att vara påflugen.

Iaf, Sims på spanska är jättekul och lärorikt. Jag har lärt mig en massa bara de senaste dagarna. Darse una ducha, darle el biberon a Jasmine, cambiarle el panal a Tristan. Helt korrekt kanske det inte är och jag vet inte hur man får de spanska tecknen. Men iaf, jag lär mig, och har kuul!







Hösten är här och är lika vacker som vanligt. Det är underbara dagar, solen skiner och är varm och luften är krispig och klar.
Jag gillar hösten, så länge det inte regnar konstant och är grått. Då blir man lite nere. Men jag har massor att se framemot så jag slipper förhoppningsvis bli deppad! Efter jul åker jag till L.A och ner till Syd/Central Amerika. Det blir grejer det!!
:)





Som sagt, dagarna är underbara. Jag njuter av promenaderna med barnvagnen och hundarna. Har börjat utforska Björnön lite mer och den ön har ju massor av sevärdheter! Att man glömt bort det.
Dom har dessutom öppnat upp och gjort en ny cykelväg ut mot Gäddeholm, och den är jättefin att gå!

Bilden ovan får mysiga Arizona minnen att pirra i magen på mig. Den påminner lite om naturen där. Jag längtar så tills jag åker dit igen i januari, det kommer bli helt underbart!




Fina flugsvampar!






Hundarna är så duktiga! Och fina :)





Naturen här ute där jag promenerar är bättre än vilket zoo som helst. Här finns bl.a ekorrar, harar, rådjur, änder och supersöta små grodor! Jag blir alldeles glad i hela själen när dessa små krakar hoppar fram längs stigen. Bara måste få hålla i dem, klämma lite på dem och gnugga dem mot kinden. De är så söööta!!




Och får finns det också! Som att vara i ett sagolandskap.


Får är hemskt söta djur, man skulle ha ett par stycken i trädgården!
Det får bli när jag skaffar hus på landet :)




Fina hundarna igen!





Jag har lekt en massa med ungarna på jobbet. Leka med lera är kalaskul, tycker både jag och kidsen!





Spenderade 4 dagar med en utav kidsen, det var hur mysigt som helst! Vi gick på stan, på loppis, var hemma hos mig. Gick på IKEA, handlade mm. Han charmade alla med sitt 9 månaders 2tands leende! Och sov hela nätterna, var glad hela dagarna. Piece of cake! :) Jag har bara fina ungar i mitt liv! <3




Bebben och jag är ute i skogen och upptäcker naturen. Det tyckte han var kul!


Det var en liten update från de senaste 5-6 veckorna. Såklart har mycket annat hänt också men det har jag inga bilder på. Vi har startat en Djurrättsalliansen grupp i Västerås, med störtsköna människor!! Helt underbara. Så där kommer det vara en hel del aktivitet framöver.

Vad mer? Planerar resor, både långväga och lite mer lokalt. Åre, Lund och Danmark coming up. Och så stor planering av långresorna. Måste ju se allt när man väl är på plats i Costa Rica/ Panama sen!! Så nu ska jag sätta mig och googla och läsa på om de :)

Ha det toppen alla!!!


RSS 2.0