Uppdatering!

 

På Isos begäran kommer här en uppdatering :)

Jag har varit hemma i Sverige nu i 3,5 veckor, fast jag tror jag lämnade själen kvar i L.A. Känns som jag är ett tomt skal här hemma just nu. Jobbar och lever men är inte riktigt lycklig. Det är visserligen jäkligt tomt efter råttorna, tror det tynger ner mig en hel del. Det här är första gången sedan jag var 7 år som jag inte har något husdjur. Det känns...

 

Men iaf! Lever gör jag, och ska inte klaga egentligen! Har så fina människor runt mig som gör mig glad :)

 

 

Och fina hundar också för den delen! Här är Bruno som jag var hundvakt åt för någon helg sedan. Han är så gullig!



 

Baka baka! Supergoda hamburgerbröd blev det den här gången. Jag tycker inte om att laga mat utomlands, det blir inte samma sak med smaker och så. Så nu när jag är hemma igen så blir det matlagning på hög nivå! :)



"Hamburgersmeten"
Broccoli, linser, ris, majs, ärtor, quinoa, cashewnötter mm. Hur gott som helst!!


 

Och så vegansk hemmagjord dressing på det. Asså, det var så jäkla gott! Dressingen blev gudomlig.

Köra en repris på detta snart, någon?! :)




 

Grillning med RFSL :)




 

Det var mysigt!! Vi åt mina hamburgare, mös och spelade badminton. Hur kul som helst! Badminton lär man spela mer av, det är ju asroligt! Gjorde vi ju alltid hela tiden förut :)


 

Tillbaka på jobbena är man också! Jätte jätteroligt att träffa alla barn och familjer igen. Jag har världens bästa jobb!

 


Jag har vart en sväng ner på stan, gick till biblan. Jag älskar att låna böcker! :) Tog lite kort på vår söta stad också, vi har ju väldigt fina byggnader!

 

Vädret har varit halvknasigt. Många mörka domedagsmoln och riktiga sommarmoln blandat. Så är det nog alltid egentligen, men efter att spenderat 3 mån i L.A glömmer man bort sånt. Där ser man moln kanske 1 gång om året =P Smoggigt värre!


 

Nu planeras det inför nästa resa! I december åker jag, vart det nu blir. Inte riktigt bestämt vart jag ska först. Men Panama, Costa Rica, Bolivia och L.A är planen iaf!

 

Och det var det! :)

 

 




RSS 2.0