Indien om en liten vecka!

---
Resume av veckorna som gått sen sist jag bloggade!
Mormor kom över på kvällsfika en kväll förra veckan. Micka bakade gott ciabata bröd och så mös hon, mormor, jag, mamma och Christer i någon timme :) Mycket trevligt! Sådant är så enkelt att göra, och betyder så mycket för oss alla <3
---
---
Mammas spaningsplats :) Kommer det någon mormor gående snart?
Hon håller även koll på grannarna därifrån ;P
---
---
Våran kära visp som skvätter åt alla håll och kanter!
Kul att laga mat med den, inte. Min favvotröjja blev helt nerskvätt med olja... så nu ska den färgas mörkare!
I helgen ska jag ta tag i min garderob. Måste uppdateras. Jag använder nog bara 5% av det som hänger där inne. För det mesta är sånt jag inte trivs med, som jag vill sy om. Så det ska göras nu!
---
---
Vi hade kräftskiva förra lördagen. Mycket trevligt! Kusinerna Linn och David var här med sina vänner, och så Mickas vänner och två av mina. Jättekul!
Jag drog ut i skogen sen på kvällen, där var det skogsfest. Stannade inte så länge dock, det var inte riktigt min typ av musik.
Jayson och jag drog ut och plockade pantburkar. 
Hälla svämmade över av burkar! De som driftar där ute slänger allt runtomkring sig så det var bara att plocka burk efter burk. Fick ihop över 300 kr på en natt!
Och så bevittnade vi världens mest magiska soluppgång <3 Helt fantastiskt!
---
---
Alla burkar!
---
---
En annan natt var vi ut och fiskade burkar och passade på att ta glas från en krossad busskur. Det är så fint som dekoration! Detta ska jag ha som vinge på trollsländan som jag ska ha på mitt framtida lerhus.
Appropå det, imorrn ska jag ev. ut och kika på marken där huset ska byggas!!! :D Blir spännande!
---
Och om en vecka sitter jag i Norge hos fina vänner. Ska spendera nästa helg där och åka till Indien från Oslo på måndagen den 10sep. Galet! Tiden går så snabbt. Jag är inte inställd på att åka. 
Men det ska bli kul! Spännande att se ytterligare ett land :)
 

Fina dagar

---
Jag städade lite vid Svartån innan jobbet förra veckan. 2 påsar skräp och 10 kr PumaPant! 
---
Tyst var det här hörrni!
Jag har inte riktigt något att blogga om. Mina dagar går i samma härliga mönster dag till dag.
Jag kör min stegmetod dagvis, vilken innebär att jag har ett par steg som jag ska avklara varje dag. De är där för min del och har liksom uppkommit helt naturligt utan att jag egentligen tänkt på det.
-
<3 Varje dag ska jag t.ex göra någonting bra för någon annan, sprida glädje och fin energi. Detta får jag ofta göra genom jobben. Häromdagen när jag städade ett hus så tog jag in blommor och satte i badrummet och la choklad på mammans kudde och små gåvor på barnens kuddar. Det lilla uppskattades! :)
 
<3 Jag ska plocka skräp (minst en påse full, gärna fler) och gärna hitta ett par pantburkar till PumaPanten. Vilket jag faktiskt hittar varje dag! Alltid är det någon burk man stöter på. Pumapanten är nu uppe i ca 750 kr! :)
 
<3 Jag ska gärna jobba och tjäna pengar till mitt framtida hus (som med ganska stor säkerhet kommer att börja byggas i en Ekoby sommaren 2013!!!), eller pyssla med något projekt eller ideer till huset.
 
<3 Jag ska äta bra, och gärna träna. Detta är jag sämst på. Jag hinner knappt med denna punkt. Men det ska jag ta tag i när jag är tillbaka i L.A! Det blir en vilotid ägnad bara åt mig själv :) Träna, utöva yoga, göra knipövningar, rocka rockring, äta hel veganskt igen. Hur bra som helst!
 
<3 Jag ska pyssla med något projekt. Sy på något, städa hemma, skriva på nåt. Vara kreativ!
 
<3 Unna mig någonting. Att ta vara på sig själv. Visa att man är värd allt i världen och uppskattar att ens kropp och själ tar en dit man vill. Detta uppnår jag genom att t.ex ta ett varmt bad och läsa en bra bok, mysa ner mig i sängen med en film, unna mig någonting på second hand. Min nya ide är att städa fint, bädda sängen och lägga choklad på min egen kudde, ta in blommor, kanske tom lägga en present på kudden. Så när man haft en lång dag så är det någon som visar uppskattning för att man är så duktig! :)
 
<3 Vara social. Umgås med en vän eller unna familj och släkt extra tid. Detta har blivit viktigare och viktigare under åren. Nu ser jag till att hinna med detta. Det är ju så lätt att fika med mormor eller farmor, bara ge 2-3 timmar någon dag att umgås :) Betyder väldigt mycket!
---
 
Så ser mina dagar ut. Jag trivs så bra med detta stegsystem som bara vuxit fram. Det gör att varje dag känns värd och rolig :)
Nu har jag även bokat nästa resor. 
Indien 10sep-10 okt
Kanada 20okt-27okt
USA 27okt-18feb
Yaay! :) Ska bli så himla kul!! Träffa vänner i Indien och Kanada och "familjen" borta i USA.
Myspys!
Tills dess har jag ett par saker jag ska ordna. Jag har varit så duktig med min to do list att det endast är ett par grejor kvar. Jag är en sån som startar "nya liv" när jag reser. Och för att få ut så mycket som möjligt av det nya livet krävs att det gamla är lugnt och harmoniskt när man lämnar det. Så därför måste jag ordna så mycket jag kan nu innan jag åker.
Fixa till framsidan är en. Såga bort resterna av en stor barrväxt. Plantera nytt fint litet prydnadsträd, plantera massor med blommor och dekorera med stenar och stubbar. Kommer bli finfint!
Imorrn ska Micka och jag rensa ur garderober och skor, städa hela huset och göra fint. Vi kan även ha fått besök av vägglöss så Anticimex kommer imorrn och sanerar. Då får man passa på att tvätta ur och städa! Så det var faktiskt ganska lämpligt att vägglössen kom nu ;P Tro det eller ej! 
Nej nu ska jag vila. Är ganska trött. Drog på mig en förkylning som slog ut mig i lördags. Har varit ganska slut sen dess. Men fortfarande haft GO att göra lite saker. Bara det att jag inte orkar vara uppe lika sent som vanligt.
Godnatt!
 

Oslo update!

Hej alla glada!!
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg, har inga bilder från Boom så skriver ett inlägg om det sen. Så nu blir det en snabb update från Oslo :)
Allt är toppen, jag njuter av att upptäcka stan! Det har varit en så skön landning efter Boom. Har fått tänka massor och har så grymt mycket ideer, vill bara hem och skrota runt och skapa!
Vill flytta hit sen och jobba ihop cash så jag kan köpa hus snart!
Iso: Jag ringer dig imorrn när jag är hemma! Ledsen att jag inte svarade på ditt mess då när vi skulle till Stoffe. Det var ingen fara att du inte kom! Han och jag satt och snackade in på natten, hade astrevligt!
Lollo: Det bara ploppade upp under Powermeet, PumaPant. Pant 4 Pumas, Tyckte det lät kul och klatschigt! Sen blev det en grej av det :) Nästa år ska vi trycka tröjor med en pumabild och texten: Pant 4 Pumas!
Awesoooome :D
Nu ska vi ut på stan och panta burkar. Cola burkarna i Boom hade norsk pant! Så jag drog med mig 25st hit ;)
Och så ska jag köpa lite presenter till flickorna på parken i Bolivia. Sen kanske ut och dumpstra i natt!
Längre inlägg sen dårå!
RSS 2.0