Djungeln!

Snabbt inlagg fran djungeln!
Trivs verkligen bra har ute. Fast det ar en jaaaavla massa mygg. Och varmt. Man maste kla sig i flera lager for att inte bli biten sa man svettas halvt ihjal.
Men det ar saaaaa vackert. Kvallarna ar magiska. 
Folket ar underbart, har pratat med sa stooor skona manniskor.
Och djuren ar underbara, saklart! Elsa heter min puma, och hon ar sa vacker. Stora bla ogon. Men hon har temperament och kan vara ganska bestamd av sig
Ska bli spannande att se hur det gar imorrn pa var forsta dag ensamma! Hon kanske ater upp mig...

Inti Wara Yassi

Snart ar vi dar!! Som jag langtat. Tredje gangen gillt!
Forsta gangen jag skulle dit blev det na slags inbordeskrig, eller nat. Andra gangen hade jag ingen lust att betala nastan 8000kr for en biljett fran Costa Rica till Bolivia, utan bestamde mig for att aka fran Sverige och kora en langre tid i Sydamerika pa en gang.
A nu ar det alltsa dags! Imorgon tar vi bussen till Villa Tunari, och darifran gar vi ut i djungeln och halsar pa djuren!
Ska bli spannande! Idag ska vi inforskaffa klader och strumpor, regnjacka och byxor. Och kopa tyg som man kan gora en mygghatt av. For vi kommer i regnperioden och da kan det vara mycket mygg.
Det ska bli spannande! Jag hoppas det finns andra volontarer dar som ar trevliga att umgas med, sa man far en liten gemenskap. Och djuren kommer ju sjalvklart vara underbara!
Vi far se om man kan fa ta hand om pumorna dar, annars kanske vi tar oss till parken langre bort i Santa Cruz. Fast det ar nastan en hel dags bussresa dit, sa det kanns inte sa lockande. Kanske man kan ta hand om aporna, fastan jag langtat efter pumorna hela tiden. Och sa kanske man kan fa folja med pa en pumapromenad iaf nagon gang :)
Bra blir det iaf! :)
Ta hand om er nu alla, sa hors vi av igen efter djungeln. Det kanske finns internet i Villa Tunari, men det ar osakert om det funkar. Men jag kollar in har nagon gang om det skulle funka, sa jag vet att allt ar bra med er!!
Alskar er <3

Stackars mage

Puuh vad trott jag ar. Har inte sovit bra alls i natt. Dromt jattekonstiga drommar och haft en brakig mage som tvingat mig upp pa toa. Inte kul.
Sana har stunder langtar man hem, jag blir tarogd bara av att tanka pa min familj och mitt hem. Skulle sa garna vilja krypa ner i soffan och kolla pa TV med mamma. Men det ar fortfarande spannande att resa och jag njuter av det fastan magen fortfarande kanns skum och jag ar valdigt urlakad.
Fastan djungeln kommer vara full med mygg och sakert valdigt pafrestande sa langtar jag dit. Fa stanna pa ett och samma stalle en langre tid, ta en paus fran att flanga runt.
Jag ser inte framemot bussresan ikvall kl 20. Vi kommer komma fram i Oruro mitt i natten och jag tror min mage kommer krangla mer. Men syrran tyckte om Oruro (tror jag?), sa det blir kul att se vad det ar for stalle. Sedan tar vi oss ut i djungeln sa fort det gar, siktar pa att vara dar den 5 februari. Sen kommer vi ut darifran den 5 mars, moter upp Chen och reser i Peru till den 15 april. Darefter aker Cristina till Ecuador och jag drar mig ner mot Bolivia, Paraguay och slutligen Argentina. Sa flyger jag hem den 14 maj! :)
---
Igar var vi ute i Salar de Uyuni, den stora saltoknen. Det var vackert! Valdigt surreal att det ar sa stort och vitt. Paminner om sno. Jag forsokte fa till sana dar roliga foton som liksom ar obligatoriskt att ta dar ute, men tror ni det gick? Naaaa. Jag sag ingenting i min kamera, sa alla bilder blev urkassa.
Jag som ville ha roliga bilder pa Nil! Men han fick nagra bilder pa sig dar ute, som han kan ha i sitt album.
---
Idag ska vi mest driva omkring i Uyuni. Jag hade velat gora nan liten tripp, men som jag mar idag ar jag glad att vi inte gor nagot. Maste ta det lugnt och bara chilla sa krafterna kommer tillbaka.
Hoppas allt ar bra med er!! <3
RSS 2.0