Testar lite


Jag är ju helt sämst på datorer och blir så irriterad över att jag inte kan något. Alla har så fina bloggar men min är liksom bara blaaaah. Jag vill göra en ny design så den blir roligare att titta in på, men inte vet jag hur man gör :(
Så nu har jag som projekt för hösten, lära mig mer om foto och datorer!
Och även lära mig spanska, träna bort putmagen, gå upp i vikt på rätt ställen och jämna ut solbrännan.
Känns som att jag har att göra i höst!! Men det blir kul, är man i L.A så blir allt mycket roligare :D
Tills dess testar jag i Paint att sätta ihop lite bilder, det blir ju inte bra alls.
Men jag ger mig inte!

1 timme kvar till augusti


Lite bilder från sommaren...





Midsommar med häliga gänget och en zombie som jag satt barnvakt åt :)





Var barnvakt åt ungarna och när de somnat satt jag och hundarna ute på trappen och njöt av kvällen :)





Härligaste platsen på jorden <3 Hemma på altanen.





Godaste veganska tårtan bakad av finaste Robin och Emma!
:)

Tiden går fort!
Kan knappt fatta att det snart är augusti. Jag som gått och längtat mig sjuk efter den kommande månaden.
Och nu är den här.
Det är nu jag tänker att jag borde hunnit med mer, gjort mer roliga saker, pysslat mer, njutit av att vara hemma. Men jag har inte kunnat :/
Men, i maj 2012, då kommer jag hem och tar det lugnt några veckor. Lär mig varva ner och bara vara :)

Men idag då!
Idag har jag haft en kanondag, och igår med för den delen!
Igår träffade jag kusin Iso och världens bästa Samer för en fika på stan. Det var jättetrevligt! :)
Idag kom Ellen över och fikade och spelade spel, hur kul som helst!
Så har jag fyndat massor med grejer på Maxis stora rea. Så det var ju nice, få lite mer presenter med sig till USA och leksaker till framtida ungar :)

Nu ska jag äta typ ett halvt kilo makaroner, tror det blir en makaronilåda av det. Mums!
Sen blir det sängen, sista städningen imorrn. Uträtta ärenden på stan och täffa lite kompisar.
Blir nog ännu en kanondag av det! :)

Världens finaste ungar <3





När jag ser den här bilden får jag tårar i ögonen och vill bara springa fram och krama om dem <3


Det är få saker jag kommer sakna med Sverige just nu, men det finns några. Min familj såklart, min älskade cykel, min trädgård.
Och så ungarna.
Det gör så ont i hjärtat att åka ifrån världens finaste, bästa ungar. Jag saknar att leka med dem redan nu när de har semester.
Jag kommer vara i USA hela hösten och sen när jag kommer hem i december är de i Thailand, så vi går precis om varandra. Sedan drar jag till Sydamerika och kommer inte hem förens i maj 2012.
Så jag kommer inte få träffa mina barn på 9 månader.
9 MÅNADER.

Fattar ni?? Det är en evighet!!
Usch jag får panik nu... räknade på fingrarna nu och det kändes som att jag ville klippa av några fingrar!
Nä... nästan så jag inte vill åka :(

Ja jag ska iaf vara barnvakt åt dem en stund när jag kommer hem från Ungern. Tack å lov!
Då ska jag pussa och krama på dem extra mycket :)



En urmysig dag på stan med barnen :)



Och vovvarna!! Dem kommer jag sakna såå mycket också... ojoj, mjuka, fina vovvar. <3



Mjuka, blöta nosvovvar <3

Hoppsan...





Satt å lekte med Noel i badrummet en dag för några veckor sedan och började fundera på hur jag egentligen såg ut från hans sida. Han var så tyst och jag tänkte att jag kanske inte alls såg speciellt rolig ut fast jag själv tyckte att det var kul att fula mig bakom duschdörren :)
Så jag tog en bild från hans sida av dörren och höll på att skratta ihjäl mig när jag fick se den. Inte undra på att ungen inte sa ett knyst! Han var väl livrädd :P

Längtar!






Pumpar roadtrip musik, Sean Kingston den här gången, och drömmer mig tillbaka ett år i tiden! Isos och min roadtrip genom det fantastiska landskapet i Californien, Nevada och Arizona, helt fantastiskt!

Jag får ett sånt där härligt sug i magen när jag ser den här bilden och hör musiken, vill bara sätta mig bakom ratten, trycka gasen i botten och susa mellan kaktusar och palmer!
Snart är jag där igen! 22 dagar kvar sen är jag på väg mot L.A :)

Var på Maxi strax efter 7 imorse och köpte present till Natalie, hon fyller år 2 dagar efter att jag kommit dit och det ska ju firas :)
Det ösregnade när jag vaknade imorse men jag hade ställt in mig sen igår kväll att jag skulle ut till Maxi tidigt och fynda på rean.
Ut i regnet i full mundering, såg ut som en smurf i min blå regnjacka. Men det var riktigt skönt när man väl var ute, svalkande att bli lite blöt! Fyndade fina grejer till Natalie, fina glas och en tillbringare till mig, 2 bäddset och lite annat. Helt perfekt! Jag har jobbat som ett litet djur i 4 månader snart och min reskassa är fylld, så nu får jag unna mig lite shopping :)

Nu ska det ätas lunch, rensas mer ur hårddisken (vilka fina bilder man har! Ryder som bebis får en att bli helt varm i kroppen! Vilken lyx det var att vara hennes nanny när hon var en pytteliten ärta!)



Ryder å jag hänger en härlig dag i L.A, hon sover och ser ut som en lemling i håret :) Sååå söt!

Min lediga dag





Borde jag ju ha spenderat i min finaste hängmatta!
Men jag har svårt för att koppla av när jag faktiskt är helt ledig. Känner mig skyldig och lat, tänker att jag borde jobba och tjäna pengar.
Blir rastlös och vet inte vad jag ska ta mig för liksom.

Men det var skönt! Jag sov så länge jag ville, tills det blev för svettigt i sängen av solen som gassade in. Sen har jag rensat ur lekstugan, ska ordna loppis och bli av med grejer samt skänka pengarna till välgörenhet.
Har tvättat 2 maskiner och hängt ute att torka i solen.
Har börjat planera inför alla resor, måste ju packa inför Sydamerika också nu! Kommer hem mitt i vintern och är bara hemma 5 dagar sen sticker jag dit. Så då vill man ju inte ut i lekstugan och rota, i all snö. Lika bra å packa väskan och ha den redo inne.
Det känns extremt skönt att livet snart tar en vänding och att jag får åka ut igen och resa! Sommaren är fantastisk i vårt land, men jag är inte redo för det här livet just nu.





Kändes som att jag hade massor att blogga om men nu står det still. Kan inte koncentera mig helt på det här, håller på att planera massor av kul med vänner över facebook. Står ju på LAX om bara 3,5 veckor! Så nu gäller det att träffa alla härliga vänner innan jag åker :)
Mer bloggande sen!


Jodå, jag lever! :)

Jag lever och frodas även om det inte ser ut så här på bloggen. Livet går i en sjujäkla fart och det känns så kul, så bra, så underbart! Mycket jobb har det blivit, lite väl mycket många veckor, men va fasen, har ju fått löneförhöjning på 2 jobb! Så nu klirrar det jäkla fint i kassan :)
Det tog mig 7 veckor att komma till ro med tanken på att vara tillbaka i Sverige, och inte förens jag insåg att jag ska åka iväg snart igen kändes det helt ok.
Jag älskar Sverige, det är ett helt underbart land på så många sätt. Men just nu är det inte rätt för mig.
Jag längtar efter äventyr, att se världen och alla dess underbara, fantastiska gömmor. Världen är så stor och så grymt vacker, när man börjar resa och se sig omkring så inser man att man bara vill se mer och mer och meeeer! Det är där jag befinner mig nu, i meeeer stadiet! Jag vill jobba å resa, jobba å resa.
Men inte har jag glömt bort tankarna på kollektivet för det, nej nej! Jag är så jäkla pepp på att bo i kollektiv, eller by som vi i projektet säger. Har börjat kolla info om att bygga sitt eget hus mm, så man har koll på allt som gäller när det väl är dags.
Och när jag är 30 är det dags! Då ska jag ha fosterbarn och daghem, massor med djur på en stooor gård, underbara vänner som bor granne med mig, och jag ska ha ett så fint, ekovänligt, egendesignat hus (min kusin är ju snart arkitekt! Hon ska få äran att rita mitt hus :)
Jag fortsätter fynda på 2nd hand, har så grymt fina prylar nu och massor av ideer som bara väntar på att förverkligas! Fick en fin Tvbänk från en av mina jobbfamiljer, de behövde den inte längre, och den kommer bli heeelt perfekt som skötbord åt dockorna! Mina fosterbarn kommer ha det så kuuul och mysigt <3
Jag försöker vänja mig vid Macbooken och kan inte riktigt få saker att funka än. Så det här blev den enda bilden idag... jag kan inte vända de andra åt rätt håll! Men ska väl lyckas lösa det med hoppas jag, allt annat har ju faktiskt löst sig!
RSS 2.0