Confessions of a Shoppaholic


Sag den filmen igar, den ar ju sa rolig. Och jag far val erkanna att jag ar lite likadan, fast absolut inte nar det galler klader, skor och vaskor. Nej nej.

Jag shoppar barnleksaker!! :)







Jag skulle ju inte shoppa mer leksaker, men det ar svart att lata bli! Dom ar ju sa sota :)
Och jag far faktiskt. Jag har flitigt jobbat ihop min budget, jag shoppar aldrig annat an second hand hemma i Sverige. Sa nu far jag faktiskt unna mig lite roliga nya grejer!
Mitt dromliv ar ju runt hornet, inom nagra ar kommer jag bo i ett stort hus pa landet med femtioelva ungar och miljoner djur som lever runt och leker med alla dessa grejer!







Det blev second hand shopping har ocksa, pa Goodwill. Hittade tva nya trojor, yay! Superfina, en ljusgron och en randig. Sa dar harligt langa sa de tacker rumpan. Och varldens sotaste Halloween lyktor hittade jag ocksa.
Det borjar bli svart att fa ihop vaskan nu alltsa... nu maste jag forsoka sluta shoppa. Jag far shoppa mer nasta gang jag aker hit!





ROSA! Mestadelen av det jag shoppat ar sota rosa saker. Men det ar ju for att flickor ar sa pyssliga, dom tycker om att sitta och rita, leka med dockor och teset mm. Och tjejsaker dominerar har tycker jag. Jag bara langtar efter att fa leka med Luna och Emmie och dessa grejer! Roooligt :)



Dagens visdomsord


I never married because there was no need. I have three pets at home which answer the same purpose as a husband.
I have a dog which growls every morning, a parrot which swears all afternoon and a cat that comes home late at night.
~Marie Corelli~



~Alskade X~

Det var dagens visdomsord det! Sa sant som det ar sagt.
Jag har borjat tanka mycket nu, pa min dromframtid. Utan man, med massa barn och hundra miljoner djur. Pa en stooor gard ute pa landet. Ett vegan kollektiv fyllt av lycka, liv och gladje <3
Sa snart jag kanner mig nagorlunda fardigrest ska det borjas!

Helgen spenderades i San Francisco. Det var mysigt och fargsprakande minst sagt, berattar mer om den ikvall.
Nu ska jag ut och utratta lite arenden. Natalie kommer over senare sa ska vi planera juli manad.
Knappt en manad kvar sen kommer jag hem!! Ska bli helt underbart :)

Men jag fasar infor att komma hem till den tomma buren. Verkligheten borjar tranga sig pa... rattorna ar borta for alltid och det kanns tomt i hela hjartat. Jag vet seriost inte hur jag ska klara hosten utan dem. I vinter aker vi tack och lov till Sydamerika, sa kan jag fly undan sorgen igen.
Men hosten kommer bli tuff och tom.
Jag kanske kan vara fostermamma at en kanin.
Jag behover lite bepalsad karlek <3




~Alskade Pussel~


Weekend in Ventura


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Gott folk, Andie is back!
Full rulle kanelbulle resulterar i en smarre bloggtorka. Men nu ar jag tillbaka fran underbara Ventura, tillbaka i underbara L.A :) Livet ar for harligt ibland, jag njuter for fulla muggar!!

Jisses, det ar torsdag redan. Jag har jobbat pa det har inlagget sen i tisdagskvall. Det tar sin lilla tid att ladda upp bilder. Men nu sa ska jag fixa klart det :) Och beratta lite om dagarna som gatt!

Lordagen den 19 juni borjade tidigt. Jag gick upp kl 6 for att hinna ata frukost, duscha, gora mig iordning och fixa TV rummet dar jag sover.
Vid 10 tiden kom Natalie och hamtade upp mig och vi akte till Pasadena for att kika in kritfestivalen.







Det var forsta dagen av festivalen sa vi trodde inte att vi skulle se sa mycket mer an streck och precis paborjade konstverk. Men de hade hunnit ganska langt anda. Sa vi strosade runt ett tag och kollade pa alla konstverk. Det var kul att se hur de borjar skissa upp och hur bilden liksom fods.








Vi hade inte mycket tid, 1,5 h knappt. Sa vi gick och at pa ett mexikansk snabbmatsstalle och sen skjutsade Natalie mig till taget.
Taget kom i tid och ivag akte jag till Ventura. Jag maste ha somnat ganska snabbt pa taget for vips, sa var vi framme!
Shawn hamtade mig och sa akte vi till shopen. Killen som skulle gadda mig hette Kennis, tror jag... Eller Kenny. Iaf, han var trevlig och jatteflummig. Sa han diggade verkligen att fa gora den har tattoon.






Sa har sag den ut nar den var ritad





Och 7 timmar senare sag den ut sahar! Foten min blev helt svullen som ni kanske ser.
Tattoon i sig tog ca 6 timmar att gora, skulle jag saga. Men sen behovde han rokpaus och matpaus pa det, sa minst en timme gick bort dar.
Och jag behovde stracka pa benen.
Assa, grejen ar sahar, att efter 6 timmar av att ha legat med benet helt javla vridet, sa gor det sa svinigt ont overallt. Pa slutet nar han skulle fixa det sista och lagga i highlights sa satt jag bara och skakade, fros och var pa vippen att borja grata. Det gjorde sa in i helsike ont i heeela benet. Inte bara i det omma stackars skinnet som han sticker nalen i, utan verkligen hela benet, upp till ryggen.
Sa jag sa stopp tillslut, I can't take no more! Kroppen holl pa att ga in i chock typ, madde sa javla illa. Sa highlightsen pa tradet far vi fixa en annan gang ;)



Sondagen var en slapp dag, riktig slapp dag. Shawn skulle egentligen aka upp till Fresno for Fars Dag, men eftersom det blev sent efter midnatt innan tattoon var klar sa var vi bada astrotta pa sondagen. Sa vi sooov, lange. Till strax efter lunch. Sa himla nice. Eller ja, det gick inte att sova, benet pirrade och stacks och var allmant obekvamt hela natten. Men det var skont anda att bara vila.
Sa sondagen gjorde vi inget pa, gick runt lite i Ventura, det ar en himla fin stad. Ren och mysig. Akte till shopen sa att Shawn kunde pierca sin nasa. Och sen bar det tillbaka till huset, bestallde pizza, kollade pa film. Jag gosade med hans syrras nakenrattor. Sa himla sota! Varldens nyfiknaste rattflickor. Men dom kanns faktiskt lite halvlaskiga nar dom inte har nan pals. Och man ar sa kall om handerna att man kanner sig taskig nar man tar upp dom :) Men det var harligt med rattkarlek igen, jag saknar mina tjejer...





Mandagen da! Da bar det ivag till Ventura Harbor. Jag skulle aka ut en svang till Santa Cruz Island.
Jamie har berattat om Channel Islands oarna och rekommenderat mig att aka dit. Det ar jattelatt ju, baten gar direkt dit fran Ventura.
Sa jag passade pa nar jag anda var dar!





Och det var supermysigt! En dryg timme tar det att aka ut dit, och efter 30 min kom det en stoor grupp delfiner. Dom var saaa fina!






Titta sa harliga dom ar!!




Man ville kasta sig och simma med dem.









Jag madde illa och var tacksam nar vi kom fram till on. Aka bat ar nog inte riktigt min grej. Men jag tranar pa det!





Santa Cruz har varit en typ farmo. Dom hade boskap dar for manga ar sedan. Men nu ar alla borta sa att on far aterhamta sig.




Flashback! Som att vara i Australien igen med alla stora eucalyptustrad.





Det har vill jag gora!! Aka hit igen och talta en natt eller tva :)




Dom har blommorna var fina. Dom tar at sig saltet i luften och samlar den i sma kristaller pa sig, sa dom glittrar! Jattesota.






Har kan man sitta och njuta av livet sen nar man aker ut hit igen. Bara njuta av klipporna, vattnet, himlen. Mysigt!



Jattevackert var det!





Tillbaka nere vid bryggan. Det var bara en 2 timmars tur pa on, sen akte man tillbaka. Sa darfor vill jag verkligen aka dit igen och bo dar en natt, sa man hinner hika alla stigarna, njuta av utsikten, hyra en kajak och paddla runt. Jag ska satta mig och planera den kommande manaden och fa in det sista veckan :) Galet hur fort tiden gatt egentligen, bara en manad kvar sen aker jag hem!!
Ska bli sa skont, svensk sommar, harligt! Men jag kommer sakna L.A ocksa.... tur att man har bada varldarna att njuta av da och da :) Drojer nog inte lange forens jag aker tillbaka hit igen!






Underbaaart!!!




Jag har bara en sak att saga! Jag ALSKAR L.A livet!!!! Min vardfamilj ar for tusan varldens haftigaste och utan dem hade jag aldrig kunnat leva det har akta L.A livet!!
Tank, hade jag inte bytt vardfamilj hade jag aldrig fatt uppleva allt detta som jag upplever nu. Jag hade setat i det dar sketa javla lilla huset med en skrikande unge, dygnet runt, i 1 ar. Gaaah!!
Nu sitter jag istallet har med vardmammor som gor stencoola filmer (med mina favvoskadisar!), som har assnygga tjejkompisar som btw idag hoppade topless i poolen nar Josie och jag var dar :D
Visserligen hade hon sin flickvan med, men anda. Det var grymt! Ojoj sager jag, svart var det att inte kika dit hela tiden...
Som att vara med i L Word pa riktigt, haha!

Och sa ungarna, som ar sa goa och fina :)

Nej tack ovre makter som sande mig hit, tack tack tack!
Igar satt Josie och jag uppe pa taket i flera timmar och pratade om livet. Och hur glada vi ar att vi fatt komma hit. Vilken tur vi har som kan komma hit, halsa pa, fa bo har och det kanns heeelt naturligt, heeelt avslappnat. Vi strosar runt har och smaater, ligger vid poolen och solar, badar, njuter :)

Det ar fantastiskt! Jag kanner mig nastan hog nu, hog pa livet! :D Wiiie!
Nu ska vi dra ut pa en shopping runda. Kopa lite snask och ol, det blir nog en taksittarkvall igen :)
URMYSIGT!!!




Wiiiiiieee!!!

Åskfågeln




Kissekatten (bade Finley och Ryder sager det!), eller Kito som jag kallar honom. Enligt halsbandet heter han Henry...

Ojoj vad grejer som händer här borta ska ni veta! Jag fullkomligt njuter av att vara tillbaka i L.A, nu har värmen kommit, solen skiner! Katten min är tillbaka, han och jag ligger ute på framsidan och gosar varje dag :) Och Ryder och Finley är så roliga att vara med.

Jag måste berätta om gårdagen. Den var lugn men ändå fylld av roliga händelser.
Runt 10 igår morse gav jag mig ut för att ta bussen till försäkringsbolaget. Bilen skulle skrotas och jag behövde avsluta försäkringen. Utanför huset parkerar en ljusblå, söt bil. Jag tänker inte mer än så på det utan går bara förbi den.
Heey! Hör man någon säga.
Jag tror att det är någon som ska fråga om vägen så jag vänder mig om och går fram. Men det ju Daniela.
Jisses, tänker jag och ungefär samtidigt slutar hjärnan att fungera. Daniela är typ världens hetaste tjej.
Inte bara typ, ÄR världens hetaste tjej. Googla på Daniela Sea och se för er själva!

Jag kanske inte borde skriva så här öppet om det... på bloggen liksom... hon kanske har nån svensk vän som kan översätta. OM hon nu hittar bloggen av nån anledning :)
Iaf, jag skriver det ändå. Hon är het, en sån där supertrevlig människa som verkar så himla mysig att bara hänga med.

Hon frågar hur läget är och småsnackar lite. Så frågar hon om jag vill ha skjuts till bussen (det är en bit att gå).
Jag tackar nej.
Jag kan inte vara själv med henne. Det skulle sluta konstigt. Jag vill bara kasta mig på henne och hångla upp henne. Helt ärligt. Galet vilken dragningskraft vissa människor kan ha på en...

Jag åker iväg med bussen till försäkringsbolaget och det går i ett nafs! Bara att faxa in papprena och klart!
Åker tillbaka och ska sola. Vem tror ni sitter ute i bakgården? Jodå, Daniela!
Jag som skulle jämna ut brännan på rumpan. Jag viker ner trosorna så långt det går utan att det ser helt dumt ut. Vill inte att hon ska tro att jag försöker impa på henne eller nåt. Ligger där en halvtimme sen smiter jag förbi henne så gott det går, in i huset. 




Här står Åskfågel och inväntar sitt öde...

Efter solandet inleder jag en 3 timmar lång väntan på towing snubben som ska hämta bilen.
Klockan 13 sa vi att han skulle komma. Ungarna, Josie och jag ligger ute på gräsmattan och väntar. Katten kommer och går och det är riktigt riktigt mysigt att bara vara!

1 timme går, jag ringer verkstan för att kolla vart de håller hus men ingen svarar.
1,5 timme; jag ringer igen, snubben på verkstan säger "jaha har han inte kommit" Jag ska kolla vad det är som händer. Jag ringer upp"
2 timmar, jag ringer upp igen flera ggr. Inget svar.
2,5 timmar, jag ringer en annan verkstad och han säger att visst, vi kommer om inte dom andra dyker upp, inga problem!
Jag ringer snubben igen och nu svarar han; de har problem med sin towingbil, så därför de är sena. Han borde komma om 10 min.
3 timmar, äntligen dyker han upp!



Finley som fotat så fint! Haha, men jag har en ganska fit bakdel iaf!
Man skulle ju kunna tro att jag gymmar ;)

Han som kommer verkar inte kunna ett ord engelska, han är mexikanare. Iaf, jag får pengarna som sagt, 300 dollar. Han får nycklarna och junked pappret, och så backar han iväg bilen. Jävlar vad den lät då!! Vooom vooom vooom, hela motorn bara skrek. Ojoj, tänkte jag och smet iväg mot vår trädgård. Bilen stod parkerad längre ner på gatan.
Han börjar baxa upp den på towingbilen och Finley och jag står och tittar på. Det är Finley som tagit kortet till det här inlägget btw :)
Sen kommer han med ett kvitto jag ska skriva på. Det förstår jag genom hans gestikulerande. Det enda, det eeenda han verkar kunna på engelska är det han säger nu: you're so beautiful.

Suck. Alla dessa män i denna stad, de ska alltid försöka. Alltid!
Jag och Finley går därifrån strax efter det, det blev ju bara akward.

Jag hade köpt vattenballonger åt Finley och lovade att när bilen var hämtad så skulle vi leka med dom. Så nu drog vi mot poolen!

Daniela bor i poolhuset, så jag ville inte riktigt springa runt i bara bikini. Tog av mig leggingsen och hade långt linne på mig. Bra, fint, hon kollar säkert inte ut. Har ju inte rakat mig på ett tag, liksom.

Vem kommer då ut i bikini, redo att joina oss i ballongkriget? Jodå, ni gissade rätt! Jaha, det var det ja! =P I med oss alla i poolen, tjohej! Det var jättekul :) Vi kastade ballonger och plaskade. Ryder är så gullig, Josie och jag kastade henne emellan oss och hon bara skrattar och skrattar. Ungen med världens sötaste leende :)
Så det var riktigt mysigt och roligt att vara allihopa! Om än lite nervöst. Det kom inte många ord över mina läppar, man vet ju inte vad man ska säga till folk som är sådär heta så man bara vill trycka upp dom mot poolväggen och råhångla med dom... haha. =P





Sötaste katten i världen <3



Och så efter poolpartyt ringer mobilen. Det är snubben från verkstan.
Andrea, your car is here, säger han.
Jaha?
Yeah, your car is here.
Jaaa...?
Jag börjar få smått panik att han ska bah: "din bil är en jävla skithög, den är inte värd 300 dollar! Du måste ge tillbaka 200 dollar."
Men så säger han inte.
Utan så här låter det på ett ungefär utan mina svar, för de var inte långa... jag var lite ställd:
"the driver said that you're beautiful. Are you a model? Did you come from NY to L.A to model? We should stay in touch, I have your number so I can call you."

Hur ofta händer saker som detta?? I Sverige?? Typ, aldrig?
Det är min hatkärlek till L.A. Det är störande när det händer men kul att kunna berätta för folk om såna här saker :)


Jaja, nu ska Josie och jag strax bege oss ut för att handla lite mat!
Vi var en sväng på Universal Studios tidigare idag med Bobo och barnen. Det var kul! Men det mesta där är för större barn, så det blev ett ganska kortvarigt besök.
Jamie var gullig och betalade för oss alla, så nu har vi årspass så vi kan åka dit när vi vill :) Vi ska åka dit när King Kong riden kommer i juli! Och så blir det säkert nån mer gång också, det är kul att åka dit bara för att, så man känner att man utnyttjar pengarna! :)

Over n out for now, talk to you soon! :) <3

 

Finaste finaste djuren

http://www.youtube.com/watch?v=EAUXGU_W8sA

Hittade den har videon pa datorn, hade glomt bort att den lag har! San tur man har ibland. Nu kan jag titta pa mina vackra rattor nar jag vill :) Ni ska veta att jag saknar dem, det gor ont i mig att de ar borta. Jag alskar dessa tva sjalar sa mycket!

Jag pratade om det igar nar vi hade middag, just om karlek. Jag tror som manga av er vet inte pa karlek mellan tva manniskor. Darfor vill jag aldrig ha ett forhallande igen. Jag tror man kan tycka om nagon valdigt mycket, men akta karlek existerar for mig bara mellan djur och barn. Man kan alska sina barn oandligt mycket och samma sak gor jag med mina djur.
Det ar ren karlek!! Inget brak, inga knussel, bara ren, oandlig karlek <3 Rattorna fanns alltid dar, vi hade det sa otroligt mysigt ihop. Dom alskade mig och jag alskade dom och det var inget mer med det :)

Alskade finaste X och Pussel, ni finns med mig overallt och det tackar jag er for! Den gladje, energi och styrka ni gett mig under de 2 ar vi fick tillsammans ar otrolig, bara minnena av er ger mig kraft! Puss pa era blota sma kalla nosar, alskar er av hela mitt hjarta <3

Svenska barnflicks skaran samlad!






Sabina, Josefine och jag!!

Vackra ögon men inga skor



Bilen har nog gjort sitt snart. Imorse när jag skulle åka till Animal Acres så ville den inte starta. Den lät bara konstigt, som att motorn hackade. Inget har stått på under natten så jag fattar inte vad det är med den. Den har ju funkat så himla bra! Men nu verkar den inte må bra alls...




Panik fick jag, jag var redan sen och ville inte missa hela eventet. Så Josie och jag sprang och knackade dörr i området för att se om någon granne hade startkablar. Grannen next door är jättetrevlig och hade kablar.

Alakaziiim, och bilen var igång igen!

Iväg kom jag alltså och blev inte så sen alls som tur var!
Det var alltså ett litet event på Animal Acres; seminarier och middag.
Det var inte jättespännade, jag hade väntat mig lite mer intressanta föredrag. Det var mycket snack om Toastmasters, som tydligen är nå slags "lär dig prata inför folk" lära. Det var mycket babbel om det och jag tyckte inte det ledde till nåt tyvärr. Men helt klart, kan man sina grejer och kan tala för sig så kommer man långt. Kolla bara på Hitler, han kunde tala. Tyvärr hade han inget vettigt att säga... men han kunde konsten att tala!





Men så var det en kvinna som jag tyckte var en intressant talare. Hon pratade om att man måste inspirera folk att bry sig mer om djur. Man kan inte gnälla på folk och påpeka hur fel det är att t.ex äta djur. Utan man måste inspirera! Som att göra reklam. Reklamer klagar aldrig, dom får en att bli intresserad genom att vara glada och få sin produkt att framstå som något bra, som man bara måste ha!
Klokt.

Jag såg att hon tittade mycket på mig under sitt tal, typ sneglade och log. Så under middagen så sätter hon sig vid mitt bord, fortsätter att le och titta. Efter ett tag så får hon ögonkontakt med mig och bah: who's the woman with the beautiful eyes?
Jag fattar nada. Huh?
"I said, I was wondering who the woman with the beautiful eyes is?"
Jag fattar fortfarande knappt vilken kvinna hon pratar om. Men så bah; jaha, du menar mig?
Ja, säger hon. Har du aldrig fått såna kommentarer förut?
Njaaae...
Jag orkade inte med nån flirt så jag kläcker ur mig att jag är sjuk och inte kan prata.

Halvsant.

Jag kan faktiskt prata ganska bra nu, låter bara lite förkyld.
Det satt en man mittemot mig också, log och tittade på mig. Jag pratade med honom, hans fru (eller vän, fattade inte riktigt) och ett annat par. Så när alla ska gå hem så tar han i hand och bah: nice to meet you...
och ler lite sliskigt.
Jaaadå, tänker jag och går för att titta på grisarna.
Då kommer han efter och börjar babbla. Och så när de ska gå tar han i hand igen och bah: you take care, it was nice to meet you.
Och ler sådär igen.

Utstrålar jag nån slags speciell dragningskraft idag eller?
Lite roligt var det :)




Jag och ett av fåren!
Jag blev så stressad när bilen inte startade att jag glömde mina flipflop i köket. Så jag gick barfota hela dagen på Animal Acres.
Det var riktigt mysigt faktiskt att gå barfota. Somrigt :) Lite bajs mellan tårna har väl aldrig skadat!




And remember kids- not only is milk a fattening health hazard, but when you're drinking milk it means a sad and lonely calf somewhere isn't!

Så sant som det är sagt!
Mjölkkor är de som lider mest av vår konsumtion av animalier. Vi fick se en video från en "happy cow farm", som många företag skriver på sina förpackningar. Det var inte så happy. Korna står i dynga upp till knäna. De kan inte lyfta på benen och gå och dricka vatten. De sitter fast i gyttjan som är deras eget skit och lera. Tillslut blir de så uttorkade att de ramlar ihop, och ligger döende i flera timmar. Har de tur kommer någon djurinspektör och skjuter dem. Annars ligger de och flåsar tills de inte orkar längre.

Och bara det att dom tvingas bli dräktiga, föda barn och sedan bli tvingade att lämna ifrån sig barnen för att vi, en helt annan art, ska suga i oss deras mjölk. Äckligt, jag är ledsen, men jag har bara ingen förståelse för det.

Jag grät.

Och är stoltare än någonsin över mitt val att vara vegan. <3

Köpte dvd:n 30 days. En fantastisk skildring av djurrätt. Det handlar om en jägare som får byta liv för 30 dagar och får bo i en veganfamilj och jobba på just Animal Acres.
Han blir inte förbytt, han vill fortfarande jaga och äta djur. Men han blir chockad över hur det faktiskt går till, hur grymt vi behandlar djur i dessa industrier. Den är så bra gjord den här dokumentären, en film som alla skulle behöva se!




Gosegrisar!

Hem kom jag också från Animal Acres.
Tjejerna var hemma och vi satt och snackade i köket om aupairlivet. Jag älskar dessa tjejer! Det kommer bli trist att se Sabina åka hem på måndag. Men Josie är ju kvar :)

Vid 21tiden åkte jag över till Natalie.
Hon gick ut skolan idag och firade det.
Jag skulle ha tagit med mig choklad men bokstavligt talat sprang ut ur huset med de andra tjejerna och glömde chokladen .
Det spökar här.
Josie har sett en kvinna i huset.
 Och Jamie säger att de som bodde här innan tog hit ett medium som pratade om just en kvinnlig ande. Hon är snäll.
Men jag är rädd för sånt här. Så när tjejerna skulle åka till bion och började prata om spöken så ville jag inte vara kvar en sekund själv i huset. Sprang ut i bilen och körde till Nat, och stannade där tills jag visste att nån skulle vara hemma igen. :)








Magnet :)

Animal Acres



Faret Mary och jag 2008. Hon ser sa gosig ut, vilket hon ar ocksa. Men just nar det har kortet togs ville hon egentligen bara at mitt halsband! =P

Idag ar det heldag pa Animal Acres pa schemat!


Jag alskar Animal Acres och har verkligen saknat att vara dar. Sa det ska bli spannade att aka dit igen idag och fa traffa alla underbara djur och fantastiska manniskor! Manniskor som brinner for en annan art an sin egen. Underbart! Jag kanner att den har dagen kommer ladda mig med karlek och energi :)

Har i huset ar alla fortfarande vegetarianer. Och de anvander nastan bara icke djurtestade kosmetika och hushallsprodukter! Det gor mig glad i sjalen.

Nu laddar jag med lite E-type. Har varit ovanligt lugnt pa den fronten faktiskt. Har mest lyssnat pa radiolatar, lite punk, reggae och skumma latar som ska fa fantasin att floda. Men nu ar det dags for hederliga E-type, sa man far en kick av energi att starta dagen med!!

 

www.animalacres.org



Ink me up!



Igar satt och jag bladdrade igenom en del av Jamies bocker. Alltsa, jag tycker sa mycket om mina vardmammor. De ar harligt flummiga! Bockerna ar i skummaste laget och jag har hittat huuur mycket roligt som helst till tatueringen. Sa nu i veckan som kommer blir det till att sitta och verkligen spana for att fa ihop det har!




Jag och Lizardman pa Malmo Tattoo Expo 2008
Riktigt sahar inked blir jag nog aldrig, men det ar kul att somliga ar!

Ett inlagg till

Sen ska jag sova!

Nu nar jag anda ar pa blogghumor ska jag passa pa att ladda upp lite bilder.




Gosar med stora snalla schafern Rocco




Min fina vaska!! Jag ar ju ingen vaskmanniska, men den har ar jag sa stolt over! :)




Har borjat pyssla ihop albumet nu som Jamie ska fa. Tank att det tagit mig 2 ar! Bilderna har legat dar och stirrat mig i fejjan men jag har inte hunnit. Tog med mig dom och kopte ett album har och har borjat tejpa in dom :) Inget avancerat men det blir gulligt!





Ah sa sista bilden for natten! Buljong! Allt ar ju annorlunda har, sa aven buljongen. Jag koper alltid buljong i tarningar, men det ar svart att hitta har. Sa man koper den i sma pasar. Som kram.
Amerika.
Ni ska bara veta hur svart det ar att hitta vanliga nudlar. Och kakaopulver som smakar kakao. Roda linser verkar vara en sallsynthet har, de kostar namligen 7 dollar pasen. Grona linser 2 dollar. ?
Mycket man inte forstar. Men det ar val det som ar charmen :)




United Nannys of L.A



Kan man nog kalla oss! Vi ar ju 3 aupairer i samma hus nu for tusan! :) Josefine kom precis hit fran flyget. Hon var den som tog over efter mig nar jag akte tillbaka till Sverige 2008. Efter henne kom Sabina, och sa nu i augusti kommer den nya aupairen!
Ojoj, roligt roligt :) Kul att traffa Josie igen! Och tank imorrn nar ungarna far traffa henne! Det blir kul for dom.

Jag tror jag borjar bli battre i halsen nu. Det blir lattare och lattare att prata. Ryder har tyvarr blivit sjuk hon med i samma som jag. Hon kraktes flera ggr i natt och nar Jamie tog henne till lakaren idag sa han att hon har fatt ett virus pa stambanden. Men eftersom hennes stamband ar sa sma sa spyr hon istallet for att bli hes.
Ja int vet jag, amerikanska lakare har ju lite roliga teorier om saker.
Men det kan ju stamma. Kanns skont att veta att det ar samma ska iaf, da vet jag att jag kommer bli battre snart.
For det enda man kan gora ar att vanta ut det i stort sett.

Jag ar faktiskt jakligt exalterad over att stanna i USA. Jag hade en svacka dar nar Iso akte hem nar jag fick akut hemlangtan och var pavag att boka om flyget. Men nu ar jag taggad att vara kvar! :D
Satt och planerade igar och for tusan, tiden kommer ga fooort! Det ar ju fullt med roliga saker.

Imorrn och helgen ar full planerad med handelser och kalas.
Nasta vecka ska jag nog mest vara har med Josie och ungarna. Vore kul att hinna umgas med dem lite mer! Sen ar det Pasadena Chalk Festival nasta helg.
Da ska jag aven tatuera mig. Sen bor jag nog hos Shawn nagra dagar tills han har sitt suspensionparty.
Efter det aker jag direkt till SF for att vara pa gaypride. Josie, Jamie och ungarna ska ocksa dit. Natalie och hennes syster foljer nog ocksa med. Sa det blir askul!
Efter det aker jag nog ivag till Arizona. Sa hinner jag se Monument Valley innan jag borjar jobba med grisarna. :)

Sa blir jag i Arizona till mitten av juli. Aker tillbaka till L.A typ den 15:e och aker med Natalie upp till Reggae on the river festivalen som ar den 17-18 juli.
Sen ar det nagra dagar som jag kan hitta pa vad som helst. Jamie kommer vara borta mycket i juli sa da kan jag sakert bo har. :)
Sen aker jag hem den 27 juli, landar i Sverige den 28! Jippie!




Vi matar pa med Andie bilder idag! Har far ni en till. Ska snart ga och sova. Fullt hus ar det som sagt. Sa jag sover i TV soffan!



Hall hart i halstabletten, det har ar Amerika!


Hej hopp! Det har varit lite daligt med bilder pa mig har pa bloggen sa nu kor vi ett par nya!





Dar ar jag ja. I koket. Precis som for 2 ar sedan :) Ser nastan likadan ut ocksa.






En typisk Ande bild far ni ocksa








En Ande i blommorna!


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~





Silverlake ar lite flummigt, mycket roligt dekorerade affarer finns dar. Bland annat den har flodhasten :)



Idag bestamde jag mig for att stodja lokaltrafiken och tog bussen ner till stan.
Lokaltrafiken har funkar men den skulle behova uppdateras!
For det forsta far man ingen biljett. Dom ger ingen vaxel. Och dom kor som galningar.
Jag fick byta buss 1 gang for att ta mig dit jag skulle sa hela kalaset gick pa 5 dollar.
 Inte sa farligt for 4 pastigningar, men jag tycker dom skulle kunna ha nan biljett som man kan visa upp just nar man ska byta buss. Istallet for att behova betala tva ggr.

Iaf, ska inte klaga! Jag klamde fast halstabletten mellan tanderna och ivag for vi. Fort gar det och guppigt ar det. Men jag kom fram :) Och tillbaka.

Dagens agenda var att aka till Peta's kontor har i L.A. Hade egentligen inget arende dar, ville mer kolla hur det sag ut. Hittade dit men dorren var stangd och hade san dar hogtalare man ska prata i for att de ska oppna. Jag later fortfarande som en fagelskramma sa jag lat bli. Visste inte ens vad jag skulle saga? Eh, hej, krax, jag har inget battre for mig sa jag tankte kolla vad ni gor, krax host? :)

Sa det blev en kort visit dar.

Gick in i en mysig liten affar och kopte denna sotsak!





En liten sot svamp med suddgummin i!!





Grodfontanen utanfor gallerian




Gick forbi en kyrka med en massa sota far pa :)





Sista shoppingen nu! Ska forsoka halla det sa iaf =P Det finns knappt plats kvar i vaskan, sa nu mast jag halla mig ifran shoppingcentret. Lagga pengar pa resor, tatueringar och valgorenhet istallet! :)



Adjo forkylning

Nu ar jag trott pa att lata som en kraka. Alltsa det ar inte kul nanstans! Jag vill ju ut och fara, traffa folk och gora saker, inte bara ligga i soffan och sloa. Det har varit underbart att ha tagit det lugnt, sista veckan med Iso var sa skon och avkopplande. Vi hade ju huset for oss sjalva och tog det bara lugnt och njot.  :)
Men nu ar jag ensam ju, da ar det inte kul att ta det lugnt! =P

Sa idag akte jag till affaren for att kopa massa saker att kurera mig med. Frukt och bar blev det och halstabletter. Grejen ar ju, jag ar saker pa att det ar stambanden som ar inflammerade typ.
Och det enda som star att man ska gora da ar att vila rosten, dricka varmt och inte hosta. Jag far ju dock hostattacker varenda kvall.
Det ar helt hopplost!
Sa fort klockan slar nio borjar nan liten javel kittla mig na alldeles galet dar inne i halsen. Det ar sant dar kittel som inte gar att inte hosta at, man kan inte andas in utan att akut hosta!
Pa dagarna ar det ok, jag kanske far nan liten rethostattack, ni vet san dar som kittlar till helt galet och intensivt och far ogonen att rinna, men sen gar det snabbt over?
Sa nu tar jag Isos hostmedicin som hon var gullig och lamnade kvar, halstabletter, dricker varmt och forsoker att inte prata for mycket.
Ska ge det 1,5 vecka till sen maste jag till lakaren. Och da aker jag nog definitivt hem, till normala lakare.
Vet ni hur lakaren var har? Han tittade knappt pa Iso utan borjade skriva massa grejer pa sitt recept, sa fort sa pennan flog ur handen pa honom.
Sen borjar han prata om att i Sverige sa gifter vi oss med vara mammor och syskon. Det ar det enda land som det ar lagligt att gifta sig med familjemedlemmar. Bla bla. Vi bah: eh na?? Det stammer inte.
Men han fortsatter att gnata pa om det, ger sig inte! 90% av tiden med lakaren satt vi och debatterade savida man i Sverige far gifta sig med sin mamma eller inte!

Helt sanslost.

Men iaf, nog om det! Vi far se vad som hander. Jag sitter och ater smaklosa gigantiska blabar och hoppas pa att det ar nan naring i dom. Forsoker ha dialoger med folket som springer omkring har men det blir fan svarare och svarare :) Fick nyss Daniella att tro att jag inte dricker te for att det ar for varmt i halsen med varmt vatten. Jag tycker ju bara inte om sjalva grejen att dricka blaskigt varmt vatten =P






Dags for lite bilder kanske! Iso och jag bakade vegan muffins i sondags till Finleys kalas.



Tadaaa! Sa har fina blev de. Tyvarr sa smalte chokladstrutarna eller vad man nu ska kalla dem. Sa det blev kalaskladdigt och folk bah: jo dom var jattegoda, men svara att ata!
Meningen  var ju att man skulle kunna knapra pa strutarna och ata muffinset for sig. Men det blev chokladgegga pa hela muffinset i stallet.
Jaja, Andrea uppskattade att vi bakat iaf, och tyckte det var roligt med flaggor i dom :) Finley fyller ju ar pa var Nationaldag!





Den har tartan gjorde Andreas flickvan. Det tog henne flera timmar att gora den men det tog bara nagra sekunder for ungarna att hacka sonder den.
Hacka ja.
Man ater inte tartan har, man hackar sonder den. Ungarna smakade lite av den sen bah: hugg huvudet av flickan! (hon som sitter pa kanten)
Doda allting! Jag dodar dorren! Du dodar snigeln! HACKA HACKA!
Iso blev chockad. Jag har varit pa amerikanska barnkalas forr, men vart lite bedrovad. Varfor ar dom sa valdsamma? 6 ariga flickor??

Vet int.



Gullungar!



Ahh. Lugnet efter stormen.
Jag har haft en san himla mysig kvall med Jamie och ungarna! Intensiv fast sa himla rolig. Borjade med att jag lag i soffan och sov, vilade rosten och huvudet som sprangde.
Vaknar av att Finley och Ryder kommer ni och smyger pa mig. Ryder ar sa sot! Hon har varit valdigt blyg saklart men nu ikvall har hon oppnat upp helt for mig. Sa himla gulligt :)
Finley gick igenom min resvaska och hittade alla leksaker jag kopt med mig hem, bland annat dockan som simmar. Vi bestamde oss for att prova den i poolen efter middagen.
Och den simmar! Och sprutar vatten ur munnen som en besatt! Sa himla rolig :)
Ryder gapskrattar hela tiden, alltsa hon ar san underbar unge. Jag har verkligen saknat henne.

Nar vi var klara med poolen fick dockan folja med in i badkaret. Badrummet ar numera en sjo. Hon sprutade ner alla vaggar, golvet, taket. Den ska ju bubbla vatten nar den simmar pa mage men simmar den pa rygg sa sprutar den vatten hejvilt istallet.
Jag tog skydd i koket men ungarna lat som de hade jattekul dar inne!
Efter badet sa sager Ryder: Andie upie!
Da far jag ta upp henne ur badet :D
Hur mysigt som helst!!! Och sa sager hon Andie! Med sin sota ljusa rost. Assa man smalter ju.

Och sa har vi lekt uppe i Finleys rum med ballonger och grejer. Ryder ar sa mysig! Kommer och gosar med mig och verkligen tyr sig till mig nu. Det trodde jag inte att hon skulle faktiskt. Men nu ser hon val att Finley kanner igen mig och att jag ar helt ok, sa nu ar jag AndiePandie for henne med! :)

Ja, helt underbar kvall blev det. Huvudvark har jag fortfarande och rosten mar val inte direkt battre efter allt stoj. Men men, ska vila i soffan nu. Tur att kvallen slutade sa har. Jag var riktigt nere ett tag dar efter att ha lamnat Iso pa flygplatsen. Ville bara hem!
Men nu ar allt bra!! Iso ar pa vag hem, flyger nu. Kanns skont att hon far komma hem och traffa en ordentlig lakare for sina ogon.
Och jag blir kvar och ska forsoka laka mina stackars stamband sjalv med mycket vila och varm dryck.
Josefine kommer om tva dagar, sa snart ar vi alla aupairer under samma tak :D Helt galet!
Var granne maste ha sa kul at det har huset. Det kommer bara fler och fler folk hit. Och ingen har nycklar sa alla maste krypa in genom fonstret, haha.
Jamie gjorde dock kopior pa nyckeln idag sa nu har jag fatt en bla med delfiner pa :)

Over n out, nu blir det vila!

PUSS!

Stambandskatarr?

Ja ni, jag tror jag har hittat vad som ar fel pa mig. Jag googlade pa hes och halsont och fick fram stambandskatarr. Symtomen stammer in bra pa mig. Jag har knappt nagon rost kvar alls nu. Det ar laskigt. Jag vagar inte prata overhuvudtaget, bara kollar ibland sa att rosten fortfarande ar kvar. Men annars jag tyst som en liten mus.

Iso ar pa vag hem nu. Det ar tomt utan henne. Usher gick pa radion pavag hem, men den var inte lika bra dne har gangen. Det har varit roligt att resa tillsammans, om an jobbigt fran stund till stund! Vi har ju gatt igenom en hel del tillsammans nu ;P Intensiv resa minst sagt, men minnesvard :)
Skont for henne att fa komma hem! Jag ar sa himla avis. Jag vill bara hem och lagga mig i min sang. Och mysa med min familj. Och traffa alla "mina" barn. Jag vill hem.

Fast samtidigt vill jag ju stanna har. Jag ska ju tatuera mig, och volontararbeta med grisar! Det ska ju bli hur kul som helst. Det ar bara lite jobbigt nu nar man ar ensam och sjuk. Jag ger det en vecka till, kan jag inte prata efter det ar det val ingen ide att stanna. Kanske snabb tatuerar mig och sen aker jag hem och njuter av sommaren :)
Grisarna kan jag jobba med nasta gang jag kommer hit!
Vi far se vad som hander, nu ska jag lagga mig i soffan. Kunde inte sova bra inatt for halsen bara kliade. Jag haller pa att hosta sa ja spyr, och det ar inget bra stod det pa internet. Hosta, harkla sig och prata ar det sista jag ska gora...

Jaja, over n out. Nu maste jag vila huvet.

Puss och kram!!

 

 

Wacko ideer :D




Tack for ideerna Joni! :) Klockorna har jag tankt pa, men Shawn har redan en san klocka sa jag har inte velat ha en jag med. Harmapa liksom! Fast det spelar kanske ingen roll. Min kan vara i farg, hans ar i svartvitt. Jag ska lyssna pa laten nu och se om det poppar upp mer!






Den har bilden har Jamie i badrummet. Jag sag den igar och bah: wooow, det dar ska jag ha! Blackfiskarmar som buske. Coool.
:D


Floden ska ha ett fint vattenfall ner mot foten. Och dar ska det vara som ett hav. Med skoldpaddor, sjohastar och fint glittrande botten. Som att snorkla i Borneo :)

Kom nyss pa att jag ska ha tva hangda MM's i tradet ocksa. For om det som star i lanken nedan stammer fortjanar de att hangas!

http://www.marscandykills.com/index.asp



Tatueringsfunderare



Jo sa har ligger det till! Jag ska tatuera vanster ben upp till knaet, eller over knaet. Fullt med farg, hela benet! Galet, glatt, psykadeliskt, konstigt!! En tatuering man kan kolla pa hur manga ganger som helst och upptacka nya saker pa varje gang. Sant tycker jag om! :D

Den ska vara full med sota sma skumma djur, glada farger, svampar, ett stort trad och en flod. Ett stort fint trad ska det vara, med saftiga roda applen i. Floden ska flyta tvars over benet och vara full med skumma fiskar. Blasfiskar, fiskar i glada farger och skelettfiskar som hoppar hit och dit.
Det ska finnas en regnbage som droppar farg. Kanske droppar den ner i floden, och gor regnbagsfiskar?
Och fran regnbagen regnar det rosa maneter. Sana dar harliga fina som i Hitta Nemo. Och ja, Doris och Nemo ska ju vara med ocksa saklart! Dom blir man glad av :)

Det ska ocksa finnas en stor mane som jag tankte ha nan san har bild i :



Gubbe, eller kvinna?




Upp och ner bild

Forstar ni vad jag har i tanke? Man gor liksom en luringbild med hjalp av skuggorna pa manen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Det ska flyga grisar pa himlen. Sota sma rosa grisar med vita fluffiga vingar.

Och svampar ska det finnas! Fina, stora svampar i harliga farger. Som det ska sitta pilgiftsgrodor pa. Och va helt snurriga pa ogonen.

Inga manniskor ska vara med, detta ar djurens, de skumma djurens varld. :) Sjojungfrur far vara med dock! Dom ar ju vattenvarldens beskyddarinnor.

Tradet ska vara stooort, och ha tjocka fina grenar. Men nagon gren ska vara sahar. Som gubben daruppe. Fast jag vill ha en vacker kvinna om det gar att gora. Typ Angelina Jolie face.



Man skulle kunna ha ett fagelbo ocksa. Med nyklackta fagelungar och nagot som hamnat fel. Typ en krokodilbebis.
Jag funderar pa att ha med Draken med de roda ogonen ocksa. Honom har jag lange velat ha tatuerad. Och han skulle kanske kunna sitta har nanstans. I en grotta kanske.
Det ska vara fina buskar ocksa. Med bla bar i. Som nagot sott litet djur kan ata. Och ogon i morkret under buskarna.

Iso tycker jag ska ha med katten i Alice i Underlandet. Han ar ju bra skum! Sa han kommer nog komma med nanstans :) Vi akte den riden pa Disneyland. Fan va psykadelisk den var! Helt underbar. Hade kunnat bo dar.

Det far garna vara med ankor ocksa. Sota sma ankor som gar pa led.
Tarningar tycker jag om ocksa. Men istallet for prickar sa kanske de ska ha vanliga siffror. Eller bokstaver?
Teatermasker fascinerar mig ocksa. De ar lite creepy. Man kanske skulle ha dem med?

Oh jag vet, ponnysar!! My little ponnies. Med vingar. Dom ar ju sa sota. De kanske skulle kunna ha en liten dal nanstans.




Alice in Wonderland ar helt klart en bra inspirationskalla! Exakt sahar hade jag tankt mig det och sa hittade jag den har bilden! Jag har inte ens sett filmen eller last boken. Men maste ha sett bilden anda nanstans forut och sa fastnade den undermedvetet :)

Ah jag vet, en artskida skulle kunna aka nerfor floden som en kanot! Jag tycker inte om artor men har alltid alskat artskidor.

Och sjohastar for tusan. Dom ar ju sa sota.


Det galler bara att fa ihop det har sa att det blir bra och inte helt snurrigt. Snurrigt ska det iofs vara, men inte kluddrigt och fult. Synd att man suger pa att skissa, annars hade man ju sjalv kunnat borja skissa ihop alla ideer.

HIT ME UP MED IDEER! :D
Ju skummare desto battre!



Venice Beach, uppkommande barnkalas och lite shopping!

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Dagarna flyter pa har borta i Anglarnas Stad. Iso och jag har legat sjuka i tva dagar men idag drog vi oss upp ur sangen for att hinna med Venice Beach. Det ar ju trots allt bara en vecka kvar tills dess att Iso aker hem. Sa lite mer vill vi hinna med! Fast jag maste saga att det var bra skont att bara ligga i sangen ocksa... det har varit ett par hektiska veckor har i USA!
Vi bor hos Jamie, det kanske jag glomt saga. Jamie ar i Atlanta och jobbar men kommer hem den 8 juni. Sa vi bor med Sabina (deras nuvarande aupair) och hundarna. Barnen bor hos Andrea men Ryder ar har pa dagarna med Sabina. Josefine (aupairen som kom efter mig) kommer den 10 juni och da aker Sabina hem. Lie rorigt! Men trevligt :)





Jag och Nil pa utomhus bion i sondags. Vi kollade pa Purple Rain, riktigt skum film... Nasta lordag gar Beetlejucie, den vill jag se!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Jo som sagt, Venice Beach blev det idag. Skummare stalle far man leta efter! Men det passade bra, jag behover lite skumma ideer till nasta tatuering. Har tankt tatuera vanster benet, iaf smalbenet och kanske lite langre upp, i massa massa farg! Fullt med psykadeliska sma varelser. Har en hel del ideer redan och fick latt manga fler idag. :)
Forsta sittningen blir forhoppningsvis den 19 juni, sa tills dess ar det bara att spana pa!! Jag ska visa lite bilder sen sa far ni se ungefar vad jag tankt mig och kanske kan ni slanga in nan ide ocksa!


 I juli kommer jag formodligen aka till Arizona och volontararbeta pa Ironwood Pig Sanctuary. Har mailat med dom och dom har sagt att jag ar valkommen att bo och jobba dar nar jag vill i slutet av juni-juli. Nice!
Planen var ju att jobba pa Animal Acres har i L.A men dom har fullt. Sa varfor inte aka till Arizona? Det blir ju askul! Jag alskade de dagar vi var i Arizona nu pa roadtripen, sa det kommer nog bli asnice att bo dar och jobba med sota grisar!
Jag kommer aka till Animal Acres nagra dagar anda, har ju min anka dar! Maste fornya donationen for henne bara, Strumpan heter hon. Vill ju traffa henne ocksa :)

~ ~ ~ ~ ~ ~





Lite shopping! Jag alskar ju pyssel. Och kunde inte motsta dessa sooota apor! Nu kommer det bli veganska chokladapor varenda lordag :)





Kopte nya foamisar idag ocksa! Sa vi kan pyssla alla ungar och jag nar jag kommer hem! :)


Barnkalas var det ocksa ja! Ibland skriver jag rubriker och sa glommer jag bort att komma till halften av dem.
Jo, Finley fyller ar pa sondag. Eftersom att Jamie ar borta sa var det sagt att de skulle ha kalas nasta helg istallet. Men Andrea vill ha ett overraskningsparty for henne anda pa sondag. Och da tyckte dom att som gradde pa moset, som extra surprise sa ska jag vara dar utan att Finley vet det! Ska bli spannande att se vad hon sager om det! :) Blir himla kul att se hur stor hon ar nu. Jag kan inte fatta att Ryder som jag ser varje dag ar den Ryder jag akte ifran... Hon ar sa stor! Och hon pratar och ar stora tjejen nu. Helt galet. Lite ledsamt att hon inte kanner igen mig alls.
Borjar kanna att jag skulle ha akt hit mycket tidigare och vart med lite mer.. Men men. Finley kommer ihag mig iaf, och det ar jag glad over! Vi kommer ha kul tillsammans i sommar. :)

Jaja, nu ska jag ladda upp lite tattoo ideer sa far ni se!



Bebisar!


Igar bar det av till Ventura for att traffa Shawn, fixa piercingarna och ev. tatuera mig.
Det var jattekul att traffa honom igen, om an nervost. Men vi gick ut och at lunch och snackade lite om aren som gatt sen vi sags sist. Det var trevligt!




En av killarna i shopen hade tid att tatuera mig sa jag passade pa! Rattan har borjat kannas ensam sa jag tyckte det var pa tiden att hon fick lite sallskap.






3 rattungar fick det bli! Jag googlade fram bilder och tog aven en pa X nar hon sitter och ater frukosmacka i pappas tidning. :) Sahar sag de ut nar han ritat pa dem. Vi andrade dock svansarna sa att de ser mer ut som rattor an hamstar ;P





Jag ser helt flummig ut...







Klart! 2 timmar tog det lite drygt att spika dit dem. Fixade aven P:et pa Peace tattoon pa foten.






Sma snuttar!! Sa sota :) Dar ser ni Lillan som sitter och ater. <3 Och den knubbiga ar Pussel!





Den tredje lilla skrutten sitter och tvattar svansen!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~









Har ar resultatet av gardagens piercande! Drog ut tva anchors, dar ni ser tva sma blodiga hal. Bytte fran vit topp till lila och satte i dem i mitten pa vingarna. Det gjorde knappt ont alls att dra ut dem, det trodde jag det skulle gora! Men icke. Att satta i dem ar fan varre i sana fall... nu vet jag inte om jag kan gora en suspension iaf, haha. Jag tycker inte om nar det branns och gor ont sadar. Men vi far se! Den 25 juni ska Shawn ha suspensionparty igen och da ska jag testa och se om jag kan hanga. :)



HELNOJD ar jag over gardagen! Fick fina tattoos och piercingarna fixade. NICE!



RSS 2.0