Ben Affleck... en annan gång!

Jag sitter här i min lilla lya, med bästa vännerna Bear och Fu. Trivs helt utomordentligt bra med livet just nu Jag bestämde mig för ca 30 min sen att inte åka in till Hollywood och gå på en screening av Ben Afflecks nya film Argo, som ska spelas och sedan följas av Q&A med självaste Ben.
Jag bara orkar inte! Jag vill dra mig undan allt och alla just nu. Och det känns så sköööönt att vilja det, att äntligen vara nöjd med att bara vara. Bara vara jag, här i nuet :) Jag vill mysa ner mig sängen och sy Barbiekläder. Och kolla på Breaking Bad.
...
Ok, jag tror det mest är därför jag inte orkar ta mig ut. Den serien är ju sjukt bra! :D Vill bara se mer och meeer!
Men samtidigt, jag känner mig faktiskt helt nöjd med tillvaron. Visst, det hade varit grymt att kunna säga: jag såg Ben Affleck.
Men, hallå? Han är människa, precis som alla andra. Inte springer jag runt och skryter för folk, ey du, jag såg vår granne idag! Han som jobbar i affären, jag frågade honom vart salladsdressingen finns, och han svarade mig!
Jag bara orkar inte med det. Som när Pamela var på Gentle Barn, och alla dessa kameror blixtrade på henne. Kalkonerna ser väl fortfarande ljusflimmer när de blundar stackarna, och Pamela verkade mest besvärad.
Hon är en människa som alla andra! Det var inte jätteballt att se henne, det kändes mer naturligt. Hon gick förbi och log lite grann, stod och höll händerna med oss andra i tackcirkeln på kvällen. Det var fint :)
Äh, jag vet inte vart jag ska komma med mitt pladder. Ville mest bara säga att jag mår så bra just nu, är så nöjd med min tillvaro nu och den som komma skall. Ser framemot våren, att börja plugga, kanske skaffa den där efterlängtade illern och så cykla genom Europa, tälta i skogen, bada naken, dansa på minst 3 festivaler <3 Underbart!
 
Och nu... BREAKING BAD! ;D

Ryders Bday!

---
Först en bild från gårdagen.
Bear envisas med att alltid ligga där jag håller på å grejar. Är jag vid datorn lägger han sig på den och skriver konstiga meddelanden, läser jag något lägger han sig i boken, och packar jag om i väskan är han genast där och lägger sig i vägen. Och så blev han sur när jag la saker på eller runt honom. Tillslut fick jag skaka ur honom för han bara retades med mig och skulle bita och riva mig så fort jag la i något. Katter.... <3
Hur knäppa de än är så älskar jag dem!
---
---
---
---
---
Jag sitter numera fast i Breaking Bad träsket och det är typ det enda som snurrar i min hjärna om dagarna.
Hur ska det gå?? Hur kommer det sluta? Måste Walt bete sig så konstigt!? Om han nu kanske dör ganska snart kan han väl spendera mer tid MED sin familj, istället för att bete sig konstigt och aldrig vara hemma.
Ja, jösses vad fast man kan bli i en serie. Bra är den! :D
Jag har dock lyckats åstadkomma en bra massa idag trots ett par avsnitt på morgonen som nästan inte fick mig ur huset. 
Ryder fyller ju år idag! Jag fick som uppgift att fixa en vegansk tårta eftersom Ryder är känslig mot mjölk. 
Jag var ganska lat och nojjade inte till det som jag kan göra, utan skrev bara ut ett recept från Emma och Robins veganblogg, och så åkte jag till affären runt 11 tiden. Visade sig då att jag kanske borde planerat lite bättre med vad jag skulle ha i tårtan... Köpte saker mest på måfå och tänkte att det blir nog bra!
Inte förens kl 13 var jag klar, det tar sin lilla tid att hitta allt här! Det finns ju liksom fyrtioelva sorter av allt. Bara att köpa mjöl att baka med tar typ en kvart...
Och så skulle jag sätta älvor på tårtan, och det fanns ju ingenstans! Target hade som tur är ett bra älvset.
Kastade mig ut ur bilen strax efter kl 13 och bokstavligt talat slängde ihop en tårtbottensmet.
Visste inte alls hur den skulle bli eftersom jag aldrig gjort den innan, och jag inte har bakat en tårta på sisådär 7 år? Sist var det väl när Micka och jag gjorde Jultårtan som halvt gled av ner på golvet... =P
---
Iaf, tårtbottnen luktade underbart och smakade därefter. Superlyckat! Den såg lite knasig ut bara. Hade inget ströbröd så använde mandelmjöl att bröa med. Funkade utmärkt men det jämnade inte ut sig utan blev som stora klumpar i bottnen. Därav att den ser lite skum ut på bilden ovan.
Anyways, efter att ha konstaterat att bottnen var klockren vart det fullfart på mig med att fixa någon slags fyllning. Jag hade ju litegranna litat på att Trader Joes skulle sälja chokladpudding att ha emellan tårtbottnarna. Men icke! Den har de tydligen inte längre i sortimentet... den som var så god!
Så nu slafsade jag ihop chokladfrosting och choklad"mousse". Haha, var ju inte vispgrädde så blev som smält choklad med lite krämigare smak bara.
Lite jordgubbssylt först, sedan frosting och så ihop med bottnarna. De gick såklart sönder. Mer frosting på toppen, laga så gott det går och så bre på choklad"moussen". Såg inte klokt ut, det bara rann åt alla håll och kanter. Fick panik i typ 2 sekunder, sedan kom jag på att jag ju köpte med mig mandelmassa från Sverige hit till julpysslandet.
Rota fram den, färga den lila med karamellfärg som Elin lämnat efter sig. Och så trycka ut det i små cirklar och fästa på kanterna så att chokladen inte rinner iväg. Perfekt!
Lite lila frosting på det och så fjärilar, köpt på Michaels. 
Och älvan i mitten med ljus och lite blommor. Vart hur bra som helst!
Inte det bästa jag någonsin gjort, eller kommer göra hoppas jag, men den dög helt klart.
Och GOD var den! Alla tyckte om den nu på kvällen :)
--
Ryder fick lagom med paket, och det var mest Barbie saker. Av mig fick hon en gravid Barbie, som alla blev helt fascinerade av! Haha :) De tyckte den var freakig men cool! De är inte så lätta att få tag i nu för tiden, och de är inte alls samma kvalitet som förr i tiden. Glad att jag har mina 3 redan till mina framtida barn :) 
Jag älskar verkligen mina Barbies. Tjejerna här leker mycket med sina, men jag hade en grymt band till mina. Jag tänker fortfarande på dem som mina "nära vänner" på nåt sätt. De betyder enormt mycket för mig.
Man ska ju inte haka upp sig på materiella ting, men mina Barbies är mer än materiella för mig. Älskar dem!
Men jo, tillbaka till Ryder. Hon fick en Barbie garderob full med skor och kläder och ett stort Barbiehus.
Elin köpte presenter innan hon åkte och de lämnade hon kvar åt Ryder att få idag. Ryder blev jätteglad och Finley avundsjuk på alla fina smycken :) Nu vet man vad man ska köpa åt Fin i julklapp!
Helt klart fina presenter och som sagt, inte i sjuka mängder. 
---
Jag pyntade även inför Ryders lilla kalas och det uppskattades verkligen. Ryder blev jätteglad och sa flera ggr hur fint det var, hur mycket hon gillade det och; wow Andie, you worked really hard with this! All for my Bday.
:)
Självklart! Man fyller bara år en gång om året. Då ska man göra fint!
Dekorerade i badrummet och städade fint. Det är tjejernas badrum nu igen när badkaret är lagat och de blev glada åt att jag gjort fint där inne :)
I köket la jag rosa presentpapper som duk, dekorerade den med lite glitterstenar, köpte en ros, tog in blommor från trädgården, lagade Ryders favorithalsband och hängde i rosen och hängde upp en Happy Birthday skylt som jag köpte på Target. Klistrade även fast Candy Canes som hjärtformer på väggen. Blev fint! Ska fota imorrn så får ni se.
--
Nu ska jag sova! Puss puss, älskar er <3
 
 
 
 

3,5 vecka

---
---
Nu har jag varit i USA 3,5 vecka! Tiden går fort och jag måste dagligen påminna mig själv om att jag inte slösat bort den fastän det känns så. Jag fattar inte att jag inte kan komma över det. Man behöver inte göra saker HELA tiden. Jag måste lära mig att även en dag som man bara är inne och pysslar är värd den med. 
Behöver inte ut och fara vareviga dag för att känna att jag gjort något!
Suck...
Men iaf.
Här ovan har ni Bear som provsmakar (och älskar!) sitt vetegräs. Han nosade bara på det i typ 2 dagar och jag trodde han skulle dissa det. Men så igår smakade han och sen satt han där och verkligen körde ner huvet i det och tuggade glatt :) Sötisen!
--
      
 --
Dagen har varit helt utomordentligt bra! Tänk vad en hel dag kan flyta på helt perfekt. Varför kan det inte vara så jämt?
 --
  --
Men, det kan det ju inte. Då skulle man inte uppskatta det utan ta det för givet. Jag läste en artikel om en vårdhund idag, som jobbar på ett boende för svårt sjuka och döende barn. 
Döende barn.
De två orden borde inte få skrivas i samma mening. Det borde inte få hända. Att barn sjuknar in och väntar in döden. Usch, jag blev helt gråtfärdig av artikeln. Och tänkte att, herregud, där sitter de där stackars föräldrarna och ser på när deras barn tynar bort och dör.
Och här sitter jag, i solskenet, med världsgod mat och underbara barn och djur, och tar det för givet. Uppskattar det inte. Tycker att jag slösar tid? Vad skulle jag annars lägga tiden på? Dumma hjärna, tänk om!
Nu får det vara nog med det, jag måste börja tänka annorlunda. Kan ju inte ha det såhär.
-
Idag gick jag ut med Fu. Det gick över förväntan bra!! Och han var så nyfiken! Han blev inte ens nervös som han blivit alla ggr vi gått ut hittills. Han ville gå nu! Drog mig uppför den branta kullen och in i buskar, överallt skulle han nosa!
--
--
Sen åkte jag hem till Jamie och hjälpte henne med Thanksgiving bakningen. Skalade massa äpplen till hennes paj.
Barnens pappa kom på kvällen och tog med sig Finley till sin mamma, barnens farmor alltså. Ryder har haft en övernattning där själv nyligen så nu var det Fins tur. Ryder blev ledsen så jag stannade kvar och kollade på film med henne och åt middag med dem. Det var trevligt!
 
Nu ligger jag med Bear i sängen. Han vill bita mig i fingrarna när jag skriver. Han är så lurig den här katten. 
Men jag älskar honom <3
 
---
Såhär låg vi för en stund sedan och mös. Han var så go och la sin fuktiga nos mot min hals, tassarna på varsin sida av halsen och rev mina örsnibbar i vanlig ordning när han kramade sådär kattigt med tassarna. 
Sen precis när jag skulle ta kortet så börjar han slicka mig med sin svinvassa tunga, så det blev en rolig bild :)
Jaguarerna har tydligen sjukt vassa tungor, de river av typ översta hudlagret med dem. Elsa hade inte så himla vass tunga vad jag minns. Men överlag, kattungor är vassa! Så det blev slut på myset.
--
Nu ska jag lyssna på musik och vila huvudet.
Imorrn ska jag till Gentle Barn på veganmiddag! Blir hur kul som helst. Jag är taggad!!
 
Kärlek!

Poff!

Hur man får en dag att bara försvinna; Gå upp kl 8 (gick och la mig kl 2), gör en smoothie, sätt dig på golvet och pyssla med Barbie kläder. Vips har klockan blivit 14 och man har ingen aning om hur det gick till ;P
Duscha, städa lite, ta en promenad med hunden, utforska trappan i trädgården (den leder upp till gatan ovanför, och är perfekt att gå uppför och träna benen), få hundskit under skorna och gå ovetandes om detta in med dem i huset, torka golvet, tvätta skor och lite annan tvätt, prata med folk på facebook, måla lite på en tygbit mm mm. 
Så, klockan är redan 18 och det är mörkt ute. Jag kommer inte göra ett skvatt mer idag, eller jo, kanske lite yoga, äta något, skriva lite och pyssla lite mer :)
--
Jag har njutit av att planera hemkomsten, ska ha fest helgen då jag kommer hem. Jag fyller ju år och kommer hem på samma dag! :) Det får bli en brakfest av det!
Känns jättekul att ha något att verkligen se framemot :)
--
På lördag har jag varit här 4 veckor redan. Tiden går galet fort! Det känns som att jag inte gjort något mer än att vara sjuk och längta hem. Men det stämmer ju inte egentligen. Har haft massor av kul också! Hunnit med en hel del av det jag ville göra här. Det är bara synd att jag inte hittat någon rolig kurs att gå, men det får vara. Jag får ta det lugnt och vara ledig istället :) Skönt det med!
Det är lustigt med tid. Det är den 20 idag och Elin åkte hem den 15. 5 dagar sedan, och det känns som en evighet. Var det liksom bara 4 dagar sedan Jamie fyllde år och vi åt middag på den ångande, högljudda japanska restaurangen där kockarna lagar maten på ens bord? 4 dagar?? Känns som att det var minst ett halvår sen. Helt galet ju!
För 3 dagar sen var jag på Green Festival, 2 dagar sedan fikade jag med svenska Katarina i Beverly Hills. Och senaste 2 dagarna har jag bara gjort ingenting för mig själv. Umgåtts med djuren och pysslat massor!
--
Nu ser jag framemot att barnens pappa kommer så det blir lite liv i luckan. Och middagen på torsdag kommer bli fin. Jag vill så gärna prata med Chef Rawsheed! Och träffa Pamela Anderson :)
I helgen skulle jag vilja åka någonstans, alla ska bort till släktingar och jag vill inte sitta själv. Men vart hinner man åka på en helg? Fresno? Vegas? Arizona skulle vara första valet, men det är för långt...
Jag får tänka ut något :)

Hemma till januari!

Japp, ni hörde rätt :) Jag ska boka om och komma hem till mitten av januari. Jag vill faktiskt fira födelsedagen hemma med familj och vänner <3 Eric och Carro kommer hem från Indien också den 17 januari, så det passar ju utmärkt att ha en fest den helgen, så alla kan träffas! 
Och så skulle jag nog vilja börja plugga, har kikat på floristutbildningen. Den verkar rolig! Vill ha lite alternativ. Inte bara jobba med barn och städning, utan bredda mig lite :)
Sen längtar jag efter att ha djur, ett eget djur. Vill skaffa iller. Och börja förbereda cykelresan i sommar. 
Bara vara hemma med de jag älskar. 
USA känns inte längre så rätt som det gjort förut, jag har sett mig mätt på det :/ Och jag är galet trött på amerikaner!
Nu ska jag njuta de 2 kommande månaderna av barnen och djuren, umgås så mycket vi bara hinner!
Sen kommer jag hem och myser i vintermörkret <3
Och blir jag deppig får ni banka mig i huvet och få mig att inse att jag måste vänja mig! Ta det lugnt i livet, hitta min plats hemma. 
Nu ska jag iaf ut och springa i trapporna här i trädgården. Måste hålla igång :)
--
---
Jag älskar Jamies hus. Allt känns så skönt och vackert där inne, på ett lugnt sätt. 
Muffins från hennes födelsedags party och blommor gav en harmonisk energi i köket.
 
 

Tjuvstart i Tomteverkstaden

Japp, så är det. Tjuvstart på klapptillverkningen! Jag hade inget för mig nu ikväll, och fick sånt sug efter att skapa. Hällde ut hela pysselpåsen på golvet och gick igenom alla misslyckade projekt. 
Det ska bli en ny garderob till tjejernas Barbies.
Sydde klart ett par byxor, gjorde om ett par byxor till en väst och klippte till det fluffiga djurtyget till en väst.
Vilken härlig känsla det är att bli nöjd med något man skapat själv! Jag tittar på kläderna och känner mig faktiskt nöjd :) Det händer inte ofta!
De är inte helt klara än men jag ska visa hur de ser ut nu!
 
---
Ett par byxor. Måste bara fixa ändarna på bandet då de fransar upp sig väldigt lätt.
--
---
Ett par byxor som jag gjorde fel i grenen på. De gjordes om till en slags väst.
--
---
Ska sätta knappar där fram och ett band längst ner som man knyter i ryggen.
--
---
Och så slutligen, en fuskpäls till Barbie. Den ser tuffsig och galen ut på bilden, men den är väldigt fin i verkligheten!
Barnen blir nog glada i jul, det är alltid kul med nya kläder till dockorna. Tycker iaf jag! :)
Nu är det nog dags att börja tänka på sängen. Sova i den alltså. Sitter redan i den med katten, men ska nog sova snart.
<3<3

Solen skiner and so do I!

---
Godmorgon alla fina!
Det här roar sig Bear med om mornarna. Jag öppnar fönstret åt honom så han kan nosa ut. Solen skiner idag, det känns friskt och skönt ute! Jag var ute och ställde ut soptunnorna och pratade lite med sopgubben och kände efter hurdant vädret är idag.
Det är ett screenwindow btw, ena delen är nät, så han kan inte smita ut. Bara nosa. Men det tycker han om :)
Jag ska nog testa att köpa en sele åt honom och ta ut honom på promenader. Det skulle han nog gilla! Sitta inne hela dagarna är ju inte så himla kul.
Jag har satt två smoothies att tina, ska strax mixa dem. Har duschat och ska fortsätta förmiddagen med lite yoga, rockring, en hundpromenad, fixa iordning rummet och packningen (köpte saker igår som ska i väskan) och sen får vi se vad resten av dagen leder till :) Kidsen och jag ska iaf hänga ikväll. Tänkte laga en ordentlig middag åt oss med sötpotatis i ugn, tofu, steka broccoli och sparris i sojasås mm :) Nami!
Jag vaknar inte längre med ett tryck över bröstet, så nu har den värsta hemlängtan gått över. Det är väldigt skönt! Det tar alltid ett tag att vänja sig vid att vara långt borta hemifrån. Vart man än åker.
Men nu känns det alltså äntligen ok, och jag kan njuta fullt ut :)
Igår träffade jag en svensk tjej, Katarina, i Beverly Hills. Jag är ju extremt snurrig ibland och gick först till fel cafe, men tillslut möttes vi upp och fikade och hade det trevligt! :)
Nähä, nu ska jag mixa smoothies. 
Ta hand om er <3

Mensvärk mitt i natten

Klockan är strax efter 3 på natten och jag vaknade nyss med mensvärk. Sådan där äcklig en som gör att man inte kan somna om.
Gick upp och tog en värktablett och väntar nu på att den ska kicka in.
Kan passa på att skriva av mig också. Herregud vilken grå lördag det var! Det regnade hela dagen, mer eller mindre, och det var grått och tråkigt. Jag tog bussen ner till L.A Convention Center för att gå på Green Festival som hålls där i helgen.
Skulle möta upp med L.A EcoVillage för att lära mig mer om dem och hjälpa till så gott jag kunde i deras bås.
Ingen var där när jag kom men efter ett tag dök tanten som startat hela grejen upp, Lois.
Vi pratade lite och jag fick lite info om hur jag skulle göra när det kom besökare. Grejen är ju den, att jag vet INGENTING om den här "byn". Helt ärligt inte ett skvatt. Så jag fattade inte riktigt varför jag skulle stå i deras bås, med tanke på att jag inte kan svara på någons frågor, men tänkte att; jaja, jag kan ju lära mig jag också av de andra som står där! 
Och så vill jag ju lära känna folk som intresserar sig för sådant som jag gör.
Det kom en tjej till men hon visste inte så mycket mer än jag heller och hon var inte så jätteintresserad av att prata med mig heller. Ibland vet jag inte vad jag gör för fel. Jag är jättetrevlig, pratar, ler och ser folk i ögonen. Men ibland är det som att folk äcklas av min blotta närvaro.
Lois gick iväg ibland och jag fick besvara folks frågor så gott det gick. Satt där med ett leende på läpparna och gjorde faktiskt ett bra intryck fastän jag fick hänvisa mycket till den andra tjejen. En del skumt folk kom förbi, en man bara mumlade och en annan sa; nej jag förstår inte dialekter, jag tar bara ett papper! så fort jag öppnade munnen.
Sen gick den andra tjejen och Lois kom tillbaka.
Vet du vad som funkar mycket bättre, säger Lois. Om du står utanför båset och stoppar folk istället. Det kommer inga besökare om du bara sitter och hänger. Själv stannar jag inte till i bås där folk bara sitter. Så antingen ställer du dig, eller så kan du lika gärna gå runt och titta själv på expot. Sitt inte bara där!
Ok, hon kanske inte menade något som helst illa med det hon sa, men för mig kändes det som kallvatten i ansiktet. Här sitter jag och gör mitt bästa, tanken har slagit mig flera ggr att ställa mig upp och stanna folk. Men, jag känner mig inte redo. Jag tycker det känns dumt att stanna folk och säga: vill du ha lite info om L.A EcoVillage, själv vet jag inte ett skvatt om dem men jag tror de är bra!
För de kommer ju fråga vad det är, och det vet jag ju inte. 
Därför satt jag hellre ner och såg trevlig ut (folk log ju mot mig och stannade till!) och hjälpte dem när de kom fram till mig istället.
Men så fick jag höra det där, och det blev för mycket för min redan gråa start på dagen. 
Till grejen hörde nog också att jag strax innan hade gått runt expot själv och kikat. Gick förbi ett bås där en kille stannade mig och frågade om jag ville testa en 3 minuters meditation. Absolut sa jag, och fick sätta mig på en stol och sätta på mig hörlurar. Det var faktiskt helt fantastiskt hur bra den där meditationen funkade, även där med allt folk som gick förbi och tittade!
Kvinnan som hade gjort meditations cdn och en bok har tydligen klasser på Golden Bridge Yoga, som Jamie så varmt rekommenderar och vill att jag ska besöka så jag kan hitta folk "av mitt slag." :)
Så när jag fick veta att denna kvinna jobbar där blev jag entusiastisk och frågade om hennes klasser. Men hon var så konstig, hon tittade knappt på mig och svarade bara Mm. Jag har klasser på torsdagskvällarna.
Och sen gick hon. Inte ett leende, inte ett; men vad kul att du hört om oss, kom gärna och testa!
Ingenting. Hon ville verkligen inte veta av mig kändes det som :/
Så jag köpte varken cd eller bok utan gick ganska besviken därifrån. 
Men jag ska ändå testa Golden Bridge, de har ju många andra lärare också.
 
Och efter att ha fått order om att inte sitta och "se tråkig ut", tog jag mina saker och skyndade in på toa med tårarna rinnande över kinderna. Satt där en stund och grät, men sen blev jag irriterad istället. Ska det va så, så får det väl va så! Skit i allt och alla! Är det meningen att jag ska vara ensam nu i vinter så får jag väl vara det! Med nöje :)
Så marscherade jag ut och gick till matlagningsscenen, där Chef Rawsheed skulle laga mat. Han var på Gentle Barn när jag var på tour där. Vi pratade aldrig men han har ett underbart leende och snälla ögon, och han såg åt mitt håll flera ggr under den lördagen och log. Mörk snubbe med långa svarta dreads och fjädrar i håret. Honom diggar jag.
Han var på scenen och fick syn på mig när jag satte mig i publiken. Och jag måste säga att hans leende, lilla vink, att han kände igen mig blåste bort allt det negativa. Jag satt där och log åt hans matlagningsshow och ser verkligen framemot att få träffa honom igen på torsdag när det är Thanksgiving fest på Gentle Barn. Då ska jag banne mig prata med honom också! :)
En av indianerna som hade hållit ett seminarium tidigare på dagen kom till publiken och då hälsade de djupt på varandra. Det var också vackert.
Han verkar helt klart ha samma syn på livet som jag. Bara det att han tackade och gav kärlek till vattnet han höll i en glasburk innan han hällde det i mixern (han gjorde raw, vegansk salladsdressing) var i mina ögon helt fantastiskt. Såna människor vill jag lära känna!
Jag gick iaf tillbaka till L.A EcoVillage för att säga hejdå. Tänkte att jag inte kunde rusa iväg och sen bara försvinna. Så jag gick dit och sa att jag måste gå, men att det var trevligt att träffas och att jag ska försöka komma på deras rundtur på lördag (vill ju faktiskt fortfarande veta vad de gör!). Och då var Lois jättetrevlig igen, och sa, du är uppskriven på listan, kom jättegärna dit, tack så hemskt mycket för att du kom, det var jättetrevligt att ha dig här.
Ok, så jag kanske överreagerade tidigare. Hon menade ju inget illa med det, det kom bara ut så fel, och jag tolkade det för djupt.
Så hoppade jag på bussen igen och kände att nej fan, jag ger mig inte! Nu när jag faktiskt vill vara social i L.A (tidigare har jag mest hållt mig  för mig själv och fokuserat på mina tankar och mitt utvecklande spirituellt) så verkar det som att ingen vill umgås med mig. Men NÅGON måste jag ju kunna hitta som gillar mig. Eller? Är jag väldigt svår att tycka om?
--
Imorrn ska jag träffa en svensk tjej som bor här i L.A, och nästa helg ska lite folk ut och dumpstra, de kan nog vara kul att umgås med :) I veckan kommer barnens pappa Bobo, han är sååå trevlig! Det ser jag framemot. Och på torsdag är det Thanksgiving med Chef Rawsheed, Pamela Anderson och massa underbara djur. 
Så det blir en bra vecka, det tror jag! Man ska aldrig ge upp, inte ens när det känns mörkt <3
 
 

Mitten av november

Tiden går verkligen fort! Redan är vi i mitten av november. Vintern börjar göra sig påmind här i L.A också. Det har gått och blivit ganska kallt om nätterna. Och idag var det faktiskt knappt varmt alls på dagen heller. Det var väldigt grått, det kom lite regndroppar och var kyligt i luften. 
--
Överlag har det varit en dag med mixade känslor, väldigt passande väder för en dag som denna när jag tänker efter. Elin åkte hem till Sverige nu på kvällen och det fick mig att känna mig konstig.
Jag kommer sakna henne :( För vi har haft väldigt roligt tillsammans de här dagarna!
Samtidigt vill jag följa med, få åka hem, hem till familj och vänner. Mysa nu till jul.
Men så vill jag även vara kvar. Det är mycket kul som händer framöver och jag vill inte missa det!
Kände även av det hon kände inför hemresan, mindes hur det var att åka hem efter 1,5 år i Staterna. Väldigt mäktigt, konstigt. Man är glad och ledsen och det är en mycket märklig känsla över hela grejen.
Efter ett tag kom tårarna och det kändes bara extremt jobbigt allting.
Men så lättade det timme för timme och tillslut var jag istället fylld med bra energi!
In på rummet och gosa med djuren, och fram med pyssel och grejer för nu har jag fått energi!
Jag spenderade alltså nyss någon timme eller två med att pyssla ihop ett födelsedagskort åt Jamie. Hon fyller år imorgon och vi ska ut och äta middag tillsammans. Då ska hon få mitt fina kort (jag blev faktiskt nöjd!) och kaffet, plånboken och mugghållaren som jag köpte idag på Whole Foods. Jag är så inne på välgörenhet nu ska ni veta! Det hon ska få i present stödjer kvinnor i Afrika. 
Bra va :)
 
---
Här är kortet!
Jag ska förklara tanken bakom.
Grattis på födelsedagen alltså :) Mitt kort symboliserar allt Jamie kan skatta sig lycklig för vid sin ålder (som jag inte ens kommer ihåg... måste fråga Andrea vad hon faktiskt fyller! :/ )
Från toppen: hjärtat med ett K symboliserar kärleken till Karey.
Den rosa ljuskronan symboliserar deras nya coola hus (dom har faktiskt typ exakt en sån där krona fast lila i badrummet!)
Dollaren symboliserar ett jobb som hon älskar samt tjänar väldigt bra på.
Hunden symboliserar Fern.
Bebisarna med rosa blommor symboliserar Finley och Ryder.
Dalahästen symboliserar de 5 svenska aupairerna.
Det rosa hjärtat symboliserar Jamies fina, stora hjärta.
Fint va? :D
 

En heldag!

Saker jag funderar över.
Varför är det alltid så på facebook att när jag lägger upp en bild som jag är stolt över och vill att folk ska se, så är det typ i princip, INGEN som kommenterar eller gillar den.
Sen, när jag slänger upp en bild som jag t.ex egentligen bara tänkt visa för mamma, och radera efter att hon sett den, då plötsligt är det massor av folk (som jag inte ens pratat med på länge!) som gillar och kommenterar.
Jag lovar, det slår aldrig fel. Det är jättelustigt!
---
Undrar hur nervös Obama var innan valet. Han är ju ändå bara människa. Undrar om han ens kunde sova? 
Vad skulle han ha gjort om han förlorade? Vad för jobb skaffar man efter att man varit president? Det går säkert att googla men jag orkar inte =P Coolt iaf att kunna skriva USA's President 2008-2012 på sin jobbresume!
--
Sen var det något mer jag funderade över häromdagen när jag satt i bilen. Något som kändes väldigt värt att fundera på just då. Hoppas det kommer tillbaka. Eller så var det kanske inte så himla viktigt ändå ;P
---
Anyways. Gårdagen var fullspäckad med roliga saker. Tyvärr hann jag inte med två av dem, eller den ena (crossfit med Andrea) ställdes in då Andrea behövde jobba. Jobba för hennes del, innebar igår att gosa ner sig i sängen och läsa manus. Lyx!
Och på kvällen ville hon att jag skulle gå och se screeningen av hennes nya film. Man får se den och sen skriva ner synpunkter, så de får ett hum om vad som kanske måste ändras innan den anses som klar.
Men vi kom precis hem från bion och skulle äta middag hos Jamie, så jag hann inte dit.
Bio ja! Elins sista dag i USA ville vi spendera med barnen och göra något kul. Så vi gick på Wreck it Ralph igen. Bästa filmen <3 Den är så fin och rolig och tänkvärd. Ett must see!
Vi fixade även present till Jamie som fyller år på fredag.
--
Igår morse åkte Elin och jag och shoppade lite, hon köpte presenter med sig till de där hemma. Jag hittade världens bästa tröjor på Forever 21 som jag köpte. Har letat efter såna överallt och nu när jag hittade dem för 6 dollar styck köpte jag 6 st, svart, grön och vit. De är mjuka, långärmade och går ner strax över rumpan. Precis som jag älskar mina tröjor!
Det var awesome! Nu har jag uppdaret garderoben, precis som mitt delmål med den här resan var. Ska se om jag kan pimpa tröjorna med lite fransar och grejer också :)
Jag har faktiskt påbörjat de flesta av mina mål här. Letar burkar att panta, uppdaterat garderoben, syr Barbiekläder, börjat rocka rockring.
Det här med att gymma dock... skulle ju med Andrea på crossfit men det har inte blivit av än. Igår satt jag och kollade gym, vill hitta ett billigt. Men det billigaste (10dollar i månaden!) hade en 12månders policy. Så jag kan inte betala för bara 3 mån... synd.
Men. Jag gillar ju inte ens gym. Jag såg bilderna och magen knöt sig. Usch, nä. Jag vill inte gymma på gym! Jag tycker inte om det. Jag tror jag ska köpa bra löparskor och springa istället. Göra yoga hemma, rocka rockring, göra situps och diverse annat. Andrea har ju en träningscykel i källaren som man kanske kan laga och träna på. 
--
Så, så ligger det till. Jag är nöjd med dagarna här! Har även kollat kurser på UCLA, ska nog hitta något skoj. Hittade en kurs till februari med ekologisk örtodling, eller något sådant. Den verkar intressant.
Ska se om jag kan hitta vegansk matlagning eller liknande på UCLA. 
Kom även i kontakt med en svensk tjej som jag ska fika med i helgen. Blir trevligt!
Och så ska jag kolla upp ett yogaställe som verkar hippt :)
--
---
--
Avslutar med några bilder på Bear och Fern <3<3
 

Barn utan graviditet!

Jag känner mig som en mycket stolt och lycklig mor just nu.
Brevet från Children International som jag gått och längtat efter hade äntligen kommit till Jamies hus och jag var inte sen med att riva upp det. Så himla nyfiken!! Vem är hon, den lilla flickan som jag ska sponsra?
Jag öppnade brevet i köket med alla runtikring mig och får se världens sötaste flicka. Joselin heter hon och är född på samma dag som Finley, fast ett år senare.
Det var stort faktiskt. Att alla var med och fick se, läsa om Joselin i Ecuador. Tror vi blev berörda på samma sätt allihopa. Och där står jag och känner mig så glad, precis som om det faktiskt var mitt eget barn jag visade upp :)
Det känns så roligt ska ni veta. Jag ska sätta mig och skriva till henne i veckan. Kanske skicka med något litet kul också.
Känns som att jag just blivit förälder, och jag behövde inte ens gå igenom en graviditet!!
--
<3

Hej hopp!

Tiden går fort när man har roligt! Jag gick upp kl 7 och har sedan dess städat massor i ungarnas lekrum. Jösses amalia vad saker de har... helt sjukt. Massor av grejer som inte ens är öppnade. Hur mycket saker som helst från i påskas som bara ligger helt oöppnade i påsar. Jag har organiserat allt så att ungarna lättare kan hitta sakerna nu och faktiskt använda dem. 
Sånt som jag vet att de aldrig kommer använda har jag lagt i en hög som jag ska gå igenom med dem, det kanske vi kan skänka till sjukhus, barnhem och liknande här. Jag vill ta med dem och göra något sådant så att de får se hur glada andra barn blir av saker som de själva inte bryr sig om.
Mår nästan illa när jag tänker på att det snart är jul och hela den här hysterin med att köpa köpa köpa snart är igång igen. Ungarna kommer få sopsäckar fulla med julklappar och bara riva upp och slänga allt i en stor hög. Sen stoppar man in det i garderoben och så står det där, i månader utan att någon ens ser åt det...
:/
Ska dra mig iväg snart och åka till Goodwill och kolla kläder till Gentle Barn eventet. Sen kommer Elin och sen ska vi se barnens show!
Kärlek!

Mingla med Pamela Anderson

---
Det är de små sakerna som gör en bra dag. Jag har haft en strålande dag idag. Pratat för mig själv, nynnat, lett massor, bara varit riktigt glad! Varit ganska sprallig!
Och det är för att dagen varit fylld med massor av små roliga händelser. 
Började med att jag vaknade utvilad och gjorde smoothie till frukost. Har gått och trott i över en vecka att Andrea inte har något mixer, men så visar det sig att hon har en jättesmidig sådan!
Man kan bara mixa små mängder åt gången, men det blir liksom färdigmixat i en bägare så det är bara att dricka ur den när det är klart. Jag gjorde två bägare med massor av nyttigheter i.
Jag tror jag bara ska dricka föda från och med nu :D Så behändigt! Smakar gott, bara att svälja ner. Och så tuggar jag knäckebröd emellanåt så tänderna får träning. Men för mig som inte gillar grönsaker så mycket (typ inte alls...) är smoothie bästa sättet att få i mig näring från just grönsaker. Jag har i broccoli, spenat, ärtor och majs.
--
Jag spenderade en stor del av dagen instängd på mitt rum. Rörmokarna var här och borrade i badrummen. Badkaret läcker och har gjort så länge, så det är en ganska stor skada i golvet.
Men de verkar kunna fixa det imorrn!
Det var mysigt att vara med djuren dock, stängde in dem båda med mig. Och så kollade vi i vanlig ordning på dokumentärer.
Rörmokarna var trevliga, pratade med två av dem ett tag innan jag satte mig i bilen för att handla lunch.
Det var givande! Att få snacka med folk som är i min ålder, typ :)
Jag åkte till Whole Foods och handlade, och JA, de hade Waxelene!! Lyckan var total. Jag tror jag kom lite i brallorna när jag äntligen fick smörja det på mina ökentorra, spruckna läppar!
Åt sushi (namnam!) och åkte sedan till gallerian. Där blev det oplanerad megashopping!
Hittade Playdohdegen som jag letat efter ett par dagar nu.
--
---
Special edition! Deg som ser ut som glass med strössel i :D Jättegulligt!
--
--
De reade även ut lite Brave saker. Micka och mamma älskade ju den filmen så jag köpte det här, en klänning och en peruk :) Jag vill också se den snart!
När jag kom tillbaka efter shoppingen satte jag mig ner och gjorde en ekonomisk översikt. Mycket nöjd med den. Jag är faktiskt väldigt duktig på att hushålla med mina pengar. Och ändå kan jag unna mig massor av skoj!
Nu på kvällen bestämde jag mig för att lägga ut 700kr på Gentle Barn Thanksgiving grejen som är nästa vecka. Man kommer få mingla med massor av underbara djur, och... Pamela Anderson. Bara det gör det ju värt 700 spänn :)
--
Det var ju en himla tur att jag upptäckte det där med att facebook har en extra inbox för meddelanden. Har inte vetat det förens nu nej.. missat massor med mail. 
Men iaf, nu kollar jag den regelbundet. Och idag hade det dimpt ner ett mail från en svensk tjej här i L.A som vill träffas och fika eller gå ut! Roligt! Jag vill gärna umgås med fler svenskar här.
När jag sitter på fejjan så skriver Victor på chatten, han som jag umgicks med i djungeln.
Vi pratade ett tag och det gjorde mig så glad, ända in i benmärgen! Han och Ryan betyder otroligt mycket för mig.
På tal om det, måste maila Ryan snart. Se hur han har det!
Ska även maila Iso, be Andrea att bada Fu, skriva på en novell som jag jobbar på (skrev på den nu ikväll och åh vad roligt det var! har saknat att skriva och när man väl kommer igång bara flyter det på!) fråga Jamie en massa saker som jag alltid glömmer bort, fixa kläder inför den här Thanksgiving grejen, maila tillbaka till L.A EcoVillage om volontärprojekt, gymma med Andrea mm mm. Skriver det här mest för min skull ;P Mitt kom-i-håg-block ligger på golvet, och jag ligger i sängen. You know what Im sayin...
 
Massor av skoj blir det iaf imorrn! Barnen har teatershow kl 5pm och sen kommer Elin tillbaka från Hawaii. Blir ytterligare en heldag :)
--
--
Den här bilden får avsluta inlägget. Köpte 4 set med babykläder till en docka jag har hemma. Tanken är att ta med dockan och kläder och grejer till Bulgarien i höst. Vi ska cykla genom Europa och stanna på festivaler och avsluta resan med att volontärabeta på barnhemmet. Barnen har ju inget att leka med verkar det som, så jag tar med en cykelkärra full med saker :D
Godnatt mina älskade! <3
 

Waxelene where are youuuu?

---
Bilder från förra veckan. Ute med Fern
---
---
Jag tror mina läppar håller på att förgås... de är så snustorra att jag blir galen snart. Jag måste köpa Waxelene idag, pronto! Hoppas det finns på Whole Foods i Glendale, annars får jag typ panik :/
Jag har testat att smörja med olivolja men det hjälper inte alls. Blir snarare konstigt och ännu mer torrt av det.
Men Waxelene är helt underbart och gör dem mjuka som en bebisstjärt och glansiga. Jag tycker tom de ser aningen lite större ut med det! Kanske för att det är honungsbaserat och jag är pytte allergisk mot honung. De kanske sväller nån millimeter.
Nu sitter jag instängd på mitt rum och vill ta en dusch. Men rörmokarna håller på för fullt i badrummet och jag kan inte komma åt mina saker. Det finns en till duscha men jag har varken tvål eller handduk där.
Rörmokaren har en rookie med sig som han nyss blev skitarg på. Svor och förbannande den nya. 
Sånt tycker jag är obehagligt, när folk blir arga. Då knyter det sig i magen på mig och jag vill liksom gå ut och bah: så så, nu lugnar vi ner oss!
Orkar inte med konflikter. Jag är nog ganska konflikträdd, eller iaf stressas jag av det.
--
Idag ska jag mest ta det lugnt. Imorgon kommer Elin tillbaka så de kommande 2 dagarna blir roliga, att få prata svenska igen och umgås! Ska kolla med henne också vad hon läste för kurser här, för jag lyckades inte hitta något bra online. De flesta klasserna är på kvällarna, och jag vill gärna ha en dagklass. På kvällarna är det ändå fullt med meetups och sånt, folk är lediga då. Det är ju på dagarna när alla jobbar som jag har tråkigt!
---
Igår var en lugn dag. Jag umgicks med barnen på förmiddagen, och vid lunch åkte jag runt och shoppade mat och pyssel. Sen satt jag i timmar och sydde Barbiekläder. Det är ett pillgöra! Och inte blev jag nöjd heller. 
Men det blir jag sällan. Så jag ska lägga undan grejerna så jag inte ser dem på ett tag. Sen när jag ser dem med "nya" ögon så kanske jag tänker: men wow, har jag gjort det där!
Gäller å va smart.
;)

Å andra bullar blev det :)

Jag gjorde det, och jag gjorde det faktiskt ganska bra om jag får säga det själv!
Istället för att deppa och bara tänka negativt startade jag nytt och började tänka helt om. 
Bara det att le och sjunga lite för sig själv, och ge utstrålning av att man är glad gör en himla skillnad. 
Så det började jag med igår morse. Sen fick jag en stor knuff i rätt riktning, tur att jag har Jamie som värdmamma. Hon sa själv helt spontant, Andie, du ska hitta fler att umgås med, fler som är som du. Jag kan skriva in dig på kurser om du vill läsa något kul här, och jag ska tänka ut vart du kan hitta hippies!
Hon är för go <3 Jag tycker både hon och Andrea verkar må så himla bra nu, det lyser om dem och de ger verkligen av sig själva!
Jag ska kolla upp keramikkurs, spanska, magdans, yoga och lite annat och välja en eller två som verkar roliga!
Gårdagen var det fullrulle kanelbulle, började med att jag hikade i bergen med en meetupgrupp om strax över 30 pers. Mycket trevligt! Pratade lite smått med några, dock var det ganska svårt att ha en bra konversation för stigen var så smal att man fick gå en och en, och då är det jobbigt att hålla låda.
Men jag njöt av promenaden (det var en extremt lätt hike!) på 3 timmar, utsikten var storslagen, det var så klart och fint väder så man såg hur långt som helst! Havet, berg långt långt borta. Vackert <3
Sedan åkte jag och mötte Natalie och Tomas, hennes pojkvän. De bjöd med mig på ett kalas hos en av Tomas arbetskamrater.
Tog oss nästan en timme att åka dit, vi var där kanske 1,5 timme och sedan åkte vi tillbaka. Tomas skulle jobba så jag och Natalie åkte till Sage, en veganrestaurang, för att möta upp Jamie, Karey och barnen.
Jamie hade bjudit in mig, det var en av hennes vänner som hade födelsedagsträff där, och jag i min tur bjöd in Natalie. Helt ok för Jamies del. När Nat och jag kommer dit är vi tidiga och ingen annan har kommit. Jag vet inte ens vem som fyller år men efter 30-40 min ser jag några jag känner igen.
Det visar sig att hon som fyller år är en tjej jag verkligen inte gillar alls, hon är så jävla falsk och konstig. Typiskt sånt där plastigt amerikanskt fejksmile i fejjan... och hennes unge är odräglig.
Hon verkade verkligen inte glad åt att ha oss där, såg mest besvärad ut och undrade om Jamie verkligen skulle komma.
Festen skulle hållas på övervåningen så alla gick upp. Nat och jag satte oss i ett hörn och typ alla andra gäster satte sig vid ett annat bord. Verkligen ingen annan satte sig hos oss :P
Sedan kom Jamie och Karey tack och lov och fyllde vårt bort. Vi hade jättetrevligt! SUPERGOD mat och glass, och trevliga konversationer :)
Det andra bordet med de falska typerna struntade vi i. Fattar inte riktigt vad Jamie ser i den där bruden... henne skulle jag aldrig umgås med frivilligt!
 Efter middagen åkte Nat och jag hem till henne. Där blev jag vän med hennes nya hund, och de 3 katterna. Hunden har svårt för nya människor och var nervös i början, men efter någon timme låg han i knät och mös :)
Vi kollade på film och målade naglarna.
Sen åkte jag hem, störttrött men väldigt nöjd över dagen!
--
--
 

Nu får det bli andra bullar!

Nu är jag trött på att känna mig så här låg och trött på allting. Jag fattar bara inte vad det är för fel på mig? 
Vare sig jag är hemma eller borta så känner jag mig aldrig tillräckligt nöjd, aldrig 100% tillfreds.
Visst att jag senaste året mått väldigt bra, varit lycklig när jag rest (ok, förutom Indienresan då..hehe) och varit hemma. Vaknat varje dag och lett mot livet och tackat för ytterligare en dag på Jorden!
Men nu är jag återigen inne i en mörk period där jag vaknar varje dag och bara suckar. Jaha, vad göra idag då? Samma sak igen. För det är ju det, spelar ingen roll vad man gör känns det som. Allt går runt i cirklar!
Jobbar man så är det samma sak på jobbet, har man barn kör man dagis/skola karusellen vareviga dag.
Jag vet inte, jag känner mig bara helt uttömd på luft och glädje, känns som att allt är meningslöst.
Sen måste det vara nåt fel på själva mig, det inser jag ju. Bara det att jag inte har någon att direkt umgås med här i L.A gör ju inte saken direkt bättre. Känner mig ganska ensam just nu. Visst träffar jag folk på alla meetups och sådär men det ger liksom inget djupt, man knyter inte direkt djupa kontakter med folk där. Jag måste hitta någon att prata med såna här saker om.
Amerikaner känns många ggr ganska ytliga... Men å andra sidan har jag vänner där hemmajag kan skypa med om såna här saker <3
--
Nu är jag iaf trött på detta, sjukt trött på hela grejen! Nu måste det bli ändring. Jag orkar inte ha det så här, man måste ju ta vara på livet och LEVA! Njuta!
Så, jag har spenderat timmar med att söka på internet efter organisationer här där jag kan hitta folk som lever på samma sätt som jag själv. Kom på att Los Angeles Ecovillage ju finns, så dem mailade jag. 
Gick med i fler meetups.
Och googlade runt och snubblade in på en del intressanta sidor med fler som söker samma sak.
Jag vill bara hitta lugnet, att jag ska kunna trivas med livet vart jag än är, vad jag än gör.
Jag måste nog iaf ta reda på vad jag vill jobba med framöver. Jag vill ju verkligen göra saker som gör gott för andra. Alltså, kanske jobba med nån slags välgörenhet.
 Och djur, jag vill jobba med djur. 
Och ha mer djupa ceremonier.
Nu ska jag sluta babbla här för ni orkar nog inte läsa iaf ;P
Nu ska jag göra en plan och påbörja den imorgon!
Kärlek! <3
--
 

Gentle Barn agaaaain

---
---
---
---
---
Här kommer bilder från förra lördagen när jag var ute på Gentle Barn!
Lisa, som anordnade meetupgruppen tog foton på oss.
Det var väldigt trevliga människor i gruppen och jag hoppas på att träffa fler av dem igen :)

Funderar inlägg, läs om ni orkar!

Åh vad trött jag är. Dagarna susar förbi och jag känner att jag inte hinner med allt jag borde göra än. Jag är bara trött! Tror jag åkt på en ganska seg förkylning. För några dagar sedan började jag känna mig sjuk... när var det? I torsdags? Eller fredags? Nån av dem. Då var jag trött och hängig och hade ont i hela kroppen.
Men sen gick det typ över. I helgen har jag varit ganska trött men inte kännt mig sjuk. Tagit det lugnt och vilat mig men ändå tänkt att: nehe, det var nog ingen förkylning, nu mår jag ju bra igen!
I förrgår natt sov jag dock galet dåligt. Vaknade typ hela natten och bara flamsade, hela huvudet var i en enda röra. Visste knappt vad jag drömde eller vad som var vakna tankar. Men så gick dagen ändå ok.
Men nu i natt blev jag värre, bara sådär. Vaknade imorse och var helt täppt i näsan och slemmig i halsen.
Dagen har dock varit bra, haft mer energi än på länge. Men så nu på kvällen kom nån slags rethosta, som så fort jag pratar eller öppnar munnen får mig att hosta.
Konstig förkylning, eller acklimatisering eller vad det nu är. För tänker jag på det så har jag levt ganska hardcore på sistone. Massa resor hit och dit, nya länder, ny mat, kroppen hinner aldrig vänja sig.
Så nu kanske den säger ifrån.
--
Iaf. Dagen har varit bra. Jag börjar varje morgon med att känna en konstig ensamhet, tyngd i kroppen. Så är det ofta när jag reser, och många ggr hemma med. Jag är rastlös helt enkelt. En rastlös själ som aldrig tycks bli nöjd. När jag är hemma vill jag bort, när jag är borta vill jag hem. Vet inte hur många ggr jag vaknat, tittat ut genom fönstret och bah: jaha, en ny dag med samma rutiner. Yay...
Hur bortskämd får man vara egentligen, gaah, jag blir så trött på mig själv...
Hemma har jag världens bästa familj att umgås med, världens finaste vänner, bästa jobben. Inget, absolut inget att klaga på!
Här har jag solen som värmer mig och kittlar i magen, djuren och barnen som jag älskar och dagar att göra precis vad jag vill. 
Men ändå, jag vaknar upp och har tungt att andas. Är rastlös, vill bort, någonstans... men vet inte vart.
Pratade med en vän på facebook om detta och hon känner på samma sätt. Det gav riktigt mycket att få prata med henne, jag fick nån slags energikick av det och sparkade verkligen igång dagen på nytt.
In i duschen, fräscha till sig! Ut med hunden, fixa smoothie, gosa med katten, skriva på datorn!
Umgås med ungarna, leka med Barbie, åh vad det var roligt!
Pratade med en av deras vänners pappa, han är jättetrevlig och brukade alltid prata med mig när jag var aupair. Han tyckte det var kul att se mig igen, och det sög jag verkligen i mig. Tack! Vad roligt! :)
Har hunnit umgås med Jamie ordentligt nu också på kvällen, hon jobbar ju alltid så mycket... men idag hann vi prata och det älskar jag! Hon är så lätt att vara med och gör en glad.
---
Jaja, nu ska jag sova. Får se hur man mår när man vaknar imorrn. Bra förhoppningsvis! Jag ska fortsätta i samma produktiva anda imorrn. :)
-
--
Avslutar med en bild på Fu, Andreas hund. Varenda kort man tar på honom ser han ut som en svart pälsboll! Man ser ju aldrig ögonen på honom :P Han är söt, men så himla nervös...
Tog en runda med honom idag och han får panik så fort det är höga ljud, folk som går, hundar som skäller... 
Men det ska vi öva på! Han tycker iaf om att nosa runt :)
 

Gentle Barn

---
---
   
---
---
Vet inte hur många av er som kollar på Ellen Degeneres show, men om ni skulle göra det så nämner hon i nästan varje avsnitt hur mycket hon älskar Gentle Barn.
Jag har alltid åkt ut till Animal Acres för att klappa djur och volontärarbeta, men i helgen tänkte jag att jag skulle testa detta ställe. Det var en meetupgrupp som skulle dit också så jag passade på att haka på!
För min del är nog Animal Acres närmare om hjärtat än vad Gentle Barn är. Varför vet jag inte, det ligger i samma område, ser nästan likadant ut och har samma typ av djur, och jobbar för samma sak.
Men Animal Acres känns mer mysigt för mig :)
Jag var iaf där ute de två timmar de har öppet hus. Klappade korna och getterna och gav hästarna morötter. 
Kikade in hos hängbukssvinen som låg och sov så skönt i sina hus, det fick mig att längta till Ironwood Pig Sanctuary. Jag funderar på att åka dit i februari och hälsa på grisarna innan jag åker hem :)
Gentle Barn ska ha någon slags Thanksgiving utan turkey den 22 nov tror jag, mer för att hylla djuren än att äta dem. Man kan själv gå på denna tillställning och få äta god veganmat och mingla med alla djur, OCH träffa Pamela Anderson :D Det kostar 100 dollar, men jag tycker nästan att det vore värt det, bara för att få ta ett kort med henne! Kanske inte ens det, bara att få se henne. Hon är ju trots att en sann djurvän precis som jag själv. Och kom igen, PAM, vem vill inte kunna säga att man träffat henne! ;P
 

Halledusingen vilka söta larver!

---
---
För er som har barn som älskar att pyssla, eller som själva älskar att pyssla, kommer här ett litet tips om vilka söta små larver man kan göra av piprensare och ögon! :D
Jag såg dessa i en blomkruka ute på Gentle Barn idag och föll pladask för dem. Asså, sötare saker får man nog leta efter :)
Ville bara dela med mig av det!
Nu ska jag skriva ett mer seriöst inlägg ;D

Snövits hus

---
---
---
Huset som Jamie bor i ägdes (kanske t.om byggdes) av kvinnan som gjorde rösten till Snövit. Det stod tomt i 15 år efter att hon dött, och hennes bästa vän bestämde sig för att sälja det.
Googla på snowwhite house L.A så kan ni se bilder på det som det såg ut när Jamie och Karey köpte det.
Det är ett grymt vackert hus, och jag älskar hur Jamie och Karey har renoverat det och gjort det ljust och coolt!
Jag ska ta bilder så ni får se sen :)
På Halloween klädde Jamie skelettet i Snövit kostym, ganska bisarrt men passande!
---
Jag har känt mig hängig och trött de senaste två dagarna, därav dålig uppdatering. Trodde jag skulle bli sjuk igår för hela kroppen värkte och jag var slemmig i halsen och täppt i näsan. Men idag har det känts bättre, så det var nog nåt litet bara.
Idag har jag mest vilat, utifall att jag är på G att bli sjuk så tar jag det lugnt. Gjorde yoga i morse med en meetupgrupp. Det var trevligt!
Barnen och jag har umgåtts mycket senaste dagarna, och det har varit kul!
Det kändes lite konstigt i början, som att de var lite bittra över att jag varit borta så länge. Ryder var ganska svår första dagarna men det börjar bli som vanligt igen :) Jag är ju van vid att hon är så himla lätt att ha och göra med, alltid glad och aldrig trotsig. Men hon har varit ganska olik sig. Fast det är klart, de växer ju och ändrar sig precis som alla vi andra gör. Går igenom olika faser och utvecklar sin personlighet.
Finley är sitt vanliga jag, helt knasig och rolig men ganska butter till och från. Hon kan fortfarande konsten att få mig att däcka på två röda när hon sjunger sånger. Hon har en så mysig stämma!
---
Imorrn ska jag till Gentle Barn och klappa djur. Det är en meetup grupp som ska dit så hoppas på att träffa lite kul folk :) Det var nåt rave grejs idag men det kostade typ 700 spänn... så det fick vara. Jag är inte pigg nog att dansa hela natten. Men jag hoppas det kommer mer sånt!
 
RSS 2.0