Na nu dor jag



Jag klarar inte av det langre! Han ar sa fiiiin. Jag borjar snart tjuta assa, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Gick nyss in efter att ha varit ute och vattnat grisarna, och gar forbi hetingens husvagn. Precis da kommer han och hans tjej ut.
Han ler sa dar jattejattefint och sager hej, hur ar det?
Bara bra sager jag. Ska ni ut pa aventyr? (ja, jag lat nog helt koko men va fan, jag blir dum i huvet sa fort jag ser honom. )
Vi ska in till stan over dagen, sager han och ler fortfarande jattemycket och verkligen tittar pa mig intensivt och hur glatt som helst.
Dom kanske precis hade haft kanonbra sex eller nat, inte vet jag. Men han sag sa glad och fin ut!
Oh, ha sa kul! Sager jag och sa gar jag, for jag klarar inte av att vara nara honom nar han ar sadar extrem snygg.

Ja, va fan ska jag gora. Jag kommer bli kokobangbang i bollen snart...
:/

En skal med icke veganska karameller

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kom idag pa posten till Ironwood. Och det ar nast intill en perfekt beskrivning av hur jag tycker mitt liv ar just nu.
Jag har hittills alltsa pratat med alla har pa garden. ALLA. Alla som jobbar har, alla som jobbar har bara ibland, de som ska borja jobba har. T.o.m hetingens flickvan har jag pratat med. Hon kom in igar och skulle tvatta men maskinen var upptagen sa hon satte sig ner och borjade prata. Och prata. Och prata.
Och prata.
Tror vi holl liv i luckan i over en timme. Pratade om deras katter och hur de vill ata sin mat, om hur bra vinager ar for allt (1001 satt att anvanda distilled white vinegar, googla pa det sa far ni se!) och om hennes tva barn som hon inte far traffa osv.
Men.

Jag har fortfarande inte fatt prata med hetingen. Bara yttrat ett par ord nar vi ses lite kort. Fragat hur mycket vatten det ska vara i skoldpaddspoolen, och om man tar hoet darnerifran om man ska hoa at Vaughn.
Det, har vi pratat om. Sa langt har vi kommit i att ens fa forsoka lara kanna varandra.

Det ar som att livet ger mig en skal med karameller, de ar sa lockande, jag kan inte sluta tanka pa dem, det vattnas i munnen pa mig nar jag ser dem, pirrar i magen, spritter i kroppen. Jag vill bara slanga mig over dem.
Men de ar icke veganska.

Ja josses... Varfor ar det sa???!!
Jag kom alltsa hit och tankte inte en tanke pa att det skulle finnas nagon av intresse har ute i oknen liksom.
Och sa ser jag varldens finaste kille. Assa typ sa snygg sa man faller av stolen. Och han ser sa snall ut, och ler sa fint. Och ar sa trevlig.
Och sa har han flickvan...
Och jag far inte ens jobba med honom. Jag har jobbat med alla andra, alla whitetrash folk, alla nya gulliga tjejer som ska borja har, de rutinerade brudarna som vart har i flera ar, alla, precis alla andra. Men inte honom.
Varje morgon nar Mary delar ut sysslorna tanker jag snalla snalla, bara lat mig fa gora nanting med honom! Slanga ut lite ho, sparka in filtar, vad som helst! Bara jag far chansen att iaf prata med honom, normalt. Ha en konversation. Stilla min nyfikenhet pa vem han faktiskt ar.
Suck...

Jag trodde inte att jag kunde bli sa har betuttad i killar. Jag hade liksom kommit till ett stadie dar jag var helt ok med att inte vilja ha en kille, eller tjej. Och sa aker man ut i oknen, av alla stallen. Och blir sa upp over oronen, helt galet fortjust och intresserad av en kille, som ar utom rackhall. Helt at helvete utom rackhall! Far ju aldrig prata med honom, inte ens vara pa samma sida av garden nar vi jobbar.
GAAAH!

Och han ar sa fiiiin, jag sag han nyss nar han gick ut med sin hund. Ahhhh, jag bara sackar ihop, suckar av langtan. Vi ler nar vi ser varandra, vinkar och sager godmorgon. Han brukar faktiskt ta ogonkontakt ofta, om jag gar forbi inne i huset sa sneglar jag alltid pa honom i smyg, men han brukar alltid redan titta pa mig och le.
Assa det ar ju nastan lojligt, men jag blir sa glad i hela kroppen varje gang vi far kontakt, aven om det bara ar en sekunds leende. 

Igar satt jag pa trappen och gosade med en gris som hade lagt sig nedanfor och han och hans tjej kom ut fran huset. Deras hund slickade besatt pa mig och de stannade en stund och sa hej till grisen. Och han sag sa glad ut, hela han liksom sken. Och jag bara onskade jag kunde sudda ut henne och bara vara han och jag.

Men men... shit the same.
Livet bjuder val pa veganska karameller nan gang i framtiden far man hoppas.






Har ar lite av det jag shoppade i L.A, de sota fagelkrokarna och den flummiga boken som ni kan fa lasa pa min framtida toalett :)

Hatkarlek

~ ~ ~ ~ ~ ~

Ar vad jag hyser for detta stora land i vast.
Skulle ju ut och shoppa idag och aka ner till downtown till en tattoo studio var tanken.
Men denna stads lokaltrafik ar sa javla ghetto. Assa, den suger! Den ar knappt ens befintlig.
Jag gick in pa deras hemsida och kollade all busstrafik, skrev ner all info och kollade pa google maps vart busshallsplatserna skulle ligga nanstans.
Gar dit, men inte faaan finns det nan busshallsplats dar. Gar in i nan slags, valdigt skum, kyrka och fragar. Far hjalp av en trevlig man. Gar dit han tror det ligger men ser fortfarande ingen busshallsplats.
Av ren slump ser jag en liten pytte skylt, ser ut som en "no parking at any time" skylt, men denna har aven en buss pa sig. Antar att det ar busshallsplatsen?
Ingen info, inget bussnr, bara en liten skylt med en buss och en No Parking symbol pa sig.
En tjej kommer gaende och satter sig dar jag sitter sa jag fragar henne.
Jora, detta ar tydligen dar bussen gar. Sen nar man ska aka tillbaka sa slapper de av en pa vagkanten pa andra sidan bara.
Hmf.

Sa bussen kommer iaf nar den ska. Pa deras hemsida star det klart och tydligt att man ska kopa en dags biljett och saga till om det innan man betalar. Jag gor det.
Dom saljer inga dagsbiljetter.
Jag far nan slags biljett som jag inte fattar ett skit av hur den galler.
Pa nasta buss far jag en transfer som INTE galler pa samma nr av buss tillbaka, utan da maste jag ta en ny buss for att transfern ska galla.
OMG! Varfor krangla till det sa?? Pa tredje bussen sa funkar fortfarande den forsta biljetten aven om det star 1 resa pa den.
Jag gar av och shoppar loss pa Dollar Tree Store. Yay! Lite kul fick jag ut av resan iaf.

Jag struntar i det dar transfer snacket och tar samma buss tillbaka som tydligen inte skulle funka att gora.
Det gor det inte heller, transfern ar ogiltig. Men jag far ga pa iaf :)
Samma sak pa nasta buss.
Tredje bussen hittar jag inte sa jag bestammer mig for att ga tillbaka till huset.
Det ar ju "bara" en liten bit langs stora vagen.

En timme senare ar jag nu hemma med skavsar, formodligen hemsk solbranna och en extrem torr hals.
Det var ingen liten bit. Det var langt, varmt, jobbigt. Trottoar? Vad ar det?
Man far ga langs med stora vagen, kanna sig som en hora, se upp for att bli overkord. Hemskt! Var sa jakla irriterad, skit buss system.
Men Mary sa det redan igar, att Tucson har samst buss system ever. Sa det var ju ingen direkt surprise.

Jag forstar bara inte varfor de gor det sa jobbigt? Gor trottoarer, satt upp ordentliga buss skyltar sa folk iaf vet vilken buss som gar just dar. Gah!
Amerika... jag alskar och hatar dig.

Jaja, nu ska jag ata och dricka, ta en dusch och leka med mina nya leksaker, hihi. Tatuering far det bli sen nar jag kommer tillbaka till L.A. There is no way att jag aker buss har igen!

Waaah lag dollar, waaah!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Omg, dollarn bara fortsatter att droppa, helt javla amazing underbart!
Ligger pa 6,46 idag, kaaachhiiiing!
Jag ska ut och shoppa idag yaaay, och se om jag kan hitta nat stalle att tatuera mig pa!!! Tjobre! :)
Snart blir det till att bestalla flygbiljetter ocksa, passa pa medans den ar sa har harligt lag, da kommer man undan billigt :D

Idag ar jag ledig! Sitter inne i Mary och Bens hus i Tucson, och ska strax ata frulle for att sen ta bussen in till stan.
Det ar sa himla fint har, min kamera ar stendod men jag kan ju beratta att omg, det ar sa fint! :)
Huset ligger sa lugnt och mysigt, intill ett berg, massa kaktusar runt i kring, apelsintrad, sma kaniner. Bor tydligen en bobcat har ocksa som man kan se om man har tur.
Det ar himlans trevligt, jag onskar ni hade kunnat vara har och uppleva det med mig :)

Another day

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~





Idag fick Nil komma ut i naturen. Det gillade han!
Ska borja ta kort pa honom pa olika stallen, sa han kan fa ett eget resealbum. Han har ju anda varit pa en del coola stallen, men tyvarr finns inga bilder pa det.
Sa nu ar det dags att borja! Arizona far bli forsta resefotot :)





Hehe, han ar sa sot :)




Solnedgangen idag (och igar) var sa vacker att man blev svimfardig.
Det ar omojligt att beskriva, omojligt att ta kort pa. Det maste upplevas.
Det ar sa vart att upplevas, jag onskar alla fick aka hit och njuta av dessa underbara kvallar.
Vackrare an sa har blir det nog inte :)

Annars idag da. Har jobbat lang dag, men det har gatt fort. Borjar komma in i rutinerna nu och lara kanna folket som jobbar har.
De ar trevliga, aven fast de ibland verkar tycka det ar jobbigt med nytt folk. De orkar liksom inte med att lara upp mig. Sa jag svassar efter och fragar hela tiden, hatar sant. Men jag borjar lara mig och kunna gora saker pa egen hand :) Ensam ar stark!
Hetingen da, han gick forbi mig idag och vinkade. Fy fan, assa, jag blir helt pirrig i magen sa fort jag ser honom. Han tog en promenad idag nar jag at lunch. Sag honom genom fonstret dar han gick, lang och smal, med massa dreads. Sag lite vilsen ut, men gullig. Han paminner om min djurvardslarare :)
Jag vill bara dra in han i ett av grishusen och kasta mig over honom.... nan dag...
Nu, ata mat, sen sova!

Waaaah


Jag maste bara fa avreagera mig lite. Bloggen har blivit som min dagbok, min van har ute i oknen.
Huh, ok. Andas.

Jag holl precis pa att fa ett nervost sammanbrott. De dar stressade kanslorna som jag nastan glomt bort hur de kandes kom nyss tillbaka.

Jag vet att jag holl pa att jobba ihjal mig i hostas och jag vet att hade jag inte akt pa semester nar jag gjorde det sa hade jag med all sannorlikhet... (hur stavas det??) gatt in i vaggen.
Jag alskar att hjalpa folk, kan inte saga nej och vill stalla upp nar folk behover min hjalp.
Men det blev for mycket i hostas, jag hann inte med mig sjalv nanstans.
Har nog aldrig haft en sa mork period i hela mitt liv. Dessutom gick 3 av mina rattor bort och det gjorde saken annu varre. Jag hann inte ens sorja dem for jag bara jobbade.
Jag sager inget om mina familjer som jag jobbar at, jag alskar dem alla och det ar inte deras fel nagonstans.
Jag maste bara lara mig hur mycket jag kan ta pa mig och fatta att jag inte kan gora allt och hjalpa precis alla.

Strax innan jag akte bara grat jag, var sa stressad, sa nere och ledsen och bara grat. Fick panik om jag inte hann med det jag ville hinna med.
Och nu kom det tillbaka nar jag dammsog med den mest usla dammsugaren nansin och moppade golvet med en san dar javla "blackfisk" mopp.
Jag tankte vara snall och hjalpa till att stada nu pa kvallen sa det ar fint tills imorrn men fan heller, jag pallar inte.
Det borde vara olagligt att tillverka idioter till dammsugare. Och blackfisk mopparna borde bannlysas.
Sana dar skitsaker driver mig till vansinne och drar fram de dar morka stresskanslorna i mig igen.
Inte undra pa att ingen tycker det ar kul att stada nar man har piss skit saker att stada med!

Da kommer jag dar och kanner att jag maste ta pa mig det, hjalpa till. Och sa blir jag irriterad och stressad.
Nej, nu far jag sluta med det dar!
Nu handlar det om mig, bara mig den har resan. Jag far unna mig precis vad jag vill, det har jag fortjanat.
Sen kommer jag hem i sommar, till min alskade familj, mina alskade rattor och mina alskade "familjer".
Och tanker fortsatta hjalpa till, men bara sa mycket jag hinner med.
Sa ska jag borja fokusera pa mitt liv, borja spara pengar sa jag kan skaffa hus.
Borja bygga pa mitt framtida, perfekta liv med massa djur och ungar, ett stort, vackert, rent, flummigt hus fyllt av flummiga inneboende.
Min finaste dammsugare ska fa flytta in och min basta mopp, det blir awesome <3

Lata lite glad ocksa kanske :) Sag heting killen idag nar han skulle aka ivag. Han klev ur bilen, var aaaaassnygg, oppnade grinden, satte sig i bilen. Korde ivag.
Habbahabba nam nam.




Nassegris

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~





Det har ar Dexter.
Han ar typ varldens sotaste lilla gris.
Nar man gar in i deras hage kan man vara ganska saker pa att Dexter kommer komma springandes mot en.
Idag gick jag upp dit for att fa en liten lugn gosstund med honom.
Han kom glatt skuttande och var inte sen att lagga sig ner nar han fattade att det var gos pa gang :)
(Jag hade typ na kram pa fingrarna som kom pa kameran, darav de dassiga bilderna.)





Sa soooot :)
Han lag dar sa fornojt och njot av solen och kli pa magen. Grymtade lite nojt ibland och strackte pa benen.





Om jag kliade honom pa benen sa sprattlade han lite, jag tror han ar kittlig dar.
Han la sitt sota lilla ben pa mig och jag passade pa att pilla pa hans gulliga fotter.





Naaaaw :)
Nassefoooot





Och sa har ser det ut i det stora hela. De ligger och myser i solen utanfor sina sma hus.

Djuren i naturen

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~




Tankte slanga upp lite bilder pa djuren som finns har ute. Av vilka nagra jag sett, och nagra jag inte sett.
Har ar en Desert rat, tror jag. Har inte sett nan san, men de sager att de ser ut sahar och googlar man pa desert rat far man upp den har snubben :)  Soooot!
 Jag fick svar igar pa varfor alla bilar har ute har sina huvar uppe. Jag trodde det var for att de inte ska bli overhettade... pa nat satt. Inte vet jag nat om bilar men jag fattade inte varfor alla star med motorhuven uppe hela dagarna och natterna, maste finnas nan anledning.
Och, det ar for att de har sma uslingarna kryper in och gnager av kablarna. Bygger bo darinne och trasar sonder allt tydligen.
Gnagare, vad ska man gora med dem och vad ska man gora utan dem? :)





Och sa Piff och Puffs kusiner da (Chipmunk) som springer runt overallt har dagarna i anda!
De ar sa gryyyyymt sota, omg jag vill fanga dem och gosa med dem!
De ser inte riktigt ut som han pa bilden dock, de ar mer gra och springer alltid med svansen uppe sa man ser den vita undersidan. Kanske en slakting till den har, vad vet jag.






Och sa har vi da de luddiga, supergulliga kaninerna ( Cottontail bunny) som skuttar runt har pa garden. De ar sa grymt sota, man vill bara gosa och gosa med dem. :) Sa fort jag skaffat hus blir det kaniner igen i tradgarden!




Det finns stora kaniner ocksa, Jack Rabbits. Har inte sett nagon san, hoppas pa det dock. Den ar ju asfran med sina megaoron :)

Underbara Eagle Rock


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Och Glendale, for det var egentligen dar vi parkerade och gick upp pa kullen.





Nu kommer jag inte ihag nar det var, men for nagon vecka sen var Sabina och jag ute och hikade.
Man aker upp i Natalies berg och parkerar vid huset som vi ser fran vart fonster.
Jag har alltid varit nyfiken pa vad det ar for hus, det ar det enda man ser pa kullen fran oss.
Och nu vet jag det! Varsta fina huset med en barnfamilj. Varsta fina utsikten har de ocksa.

Vi tog med oss Wow och gick pa en liten promenad. Luften var kylig och frisk, det var sa lugnt dar uppe bland kullarna. Sa gront och frodigt. Efter att ha gatt en bit borjade man hora brus, som fran en vag, och nar vi kom runt hornet sa bah paaadang!





Motorvagen, Eagle Rock, Downtown, Santa Monica, havet, Hollywood bergen, allting bah!
Det var som att ramla ner i ett dockskap av L.A
Heeelt obeskrivligt.





Vi var sa nara allting, vi sag allt och det kandes som att man skulle kunna ta ett steg ut i staden och bara plocka upp de sma bilarna. Som leksaker.
Kanslan var helt unik.





Man sag hela vagen till de snoiga bergen





Och dar ar ju ornstenen! Som staden fatt sitt namn efter. Tydligen ser man skuggan av en orn pa stenen nar solen ligger pa ett visst satt.





Solen gick ner over vad vi tror ar Santa Monica, och man sag havet. Det var grymt vackert!





Sabina och Wow tar en springmarsch uppfor backen.




Visst kan man ga langs vara kullar. Josie och jag holl ju pa att do i somras nar vi skulle hika upp till vara trad och ge dem en kram. Vi gick kappratt mitt upp i taggbuskarna. Det finns en stig typ 20 m till hoger om dar vi gick upp... Och sa kan man ju ta bilen och parkera dar vi parkerade nu, och ga pa den stora stigen.
Ett litet tips bara :) Sa slipper vi riva av oss halva benen igen i sommar.





Pa ena sidan ligger Glendale och vilar sa sott och lugnt i bergen, och pa andra sidan brusar och vibrerar det fran L.A livet. Helikoptar cirklar over Downtown, flygplanen lyfter och landar pa LAX.
Vi sag allt. Helt amazing.





Det var den vackraste kvallen nansin.





Branta backar! Och sa ett av de 3 traden Josie och jag ville krama. Jag kramade ett av dem, sa kan vi krama alla tillsammans i sommar.





Namen, en kaktus! Vad ovanligt pa den har bloggen.
Hehe, alskar man taggar sa gor man :)





Sabina och Wow har bestigit monsterbacken





Det blev bara vackrare och vackrare ju mer solen sjonk ner i horisonten





Pa andra sidan var det rosa och lila, och man sag de fina bergen med sno i bakgrunden. Sa vackert!









Och mitt i allt lag Target!
Jag fattade inte forst vad det var, sag ut som en bilforsaljningsparkering. Men det ar ju Target, blaff mitt i smeten sadar!




snark...

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ah!! Jag hade precis varldens harligaste sticka i lillfingret som var sa rolig att peta ut. Lite varig och smetig och liksom bara gled ut. Mer sana tack, det var skoj. Finns inte mycket annat att roa sig med ensam ute i oknen kan jag tala om.

Och, det tar fortfarande en miljon ar att ladda upp bilder. Jag ger upp. Tankte dela med mig av hajken Sabina och jag gjorde pa kullarna i Eagle Rock, but I guess not! Det far val bli en annan gang.

Maste dela med mig av lite amerikansk varldsuppfattning bara innan det ska nannas kudden.
Alla har tycker ju att det ar spannande att jag ar svensk och har en massa tankar om det.
Idag pratade jag med en kvinna som jobbar har nagon dag i veckan. Hon babblar en massa och fragar om Sverige och sadar. Sverige, inte Switzerland. Jag tror darfor att hon till skillnad fran manga andra har koll pa landet Sverige, tills hon sager: Jag har aldrig varit utanfor Arizona, aldrig i nagot annat land. Sverige, det ar ett annat land va?

Que?
 
Och den 20ariga snubben stod och pratade med mig igar och sager typ: pratar du nagot annat sprak an engelska?
Ja, svenska... sager jag lite fundersamt.
Verkligen, sager han. Kan du det alltsa?
Eh, ja?
Pratar du det hemma? Vad pratar ni i Sverige, har ni ett eget sprak?
Nu fattar jag verkligen ingenting tanker jag. Han ar precis som snubben som korde Shuttlebus med Iso och mig fran LAX. Som tror att vi pratar franska i Sverige.
Jag pratar lite svenska med honom och han ser ut som att jag precis lagt en forbannelse pa honom. Helt paff.

Hehe :) Amerikanare, vad vore varlden utan dem?

Karlar

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Liten uppdatering da!
Lag nyss ute pa trappen och tittade pa stjarnorna, men sen kom jag pa att det tydligen finns bade svarta ankor (haha, ankor... roligt nar man inte har svenska bokstaver =P) och fagelspindlar har ute, sa jag gick in igen.
Det var mysigt iaf att ligga dar ute de 15 minuter eller vad det nu blev. Kylde av huvudet lite, det branner och bankar i den stackars klumpen. Har inte druckit eller atit tillrackligt idag.
Ska ta igen det nu och ga och lagga mig om en timme, kl 21. Sooova. Skooont.

Men forst ska jag skriva av mig lite. Det ar lustigt, nar jag ar ute och krattar bajs sa tanker jag ingenting. Det ar som att hjarnan slappnar av och jag bara existerar. Tiden flyger forbi, idag var jag ute och krattade i over en timme och markte inte ens av det.
Forst nar solen borjade ga ner och det snarkades overallt ifran (grisarna ar sa sota, de gosar ner sig i sina hus runt 17tiden redan ) vaknade jag ur min bajskrattarkoma och gick in i huset.
Sen kom kroppen pa att den inte var nojd och pa den vagen ar det. Sa blir en tidig kvall!

Anyhooow, sammanhangade skulle det vara ja, de nya inlaggen. Rubriken kanske jag ska forklara. Karlar, va ska man med dem till? Egentligen, ar det nan som vet?
Kommer ni ihag rednecksen jag skrev om tidigare. Tva karlar som jobbar har ute.
Bada tva har typ stott pa mig. Igar fick jag lov att jobba med den aldre av dem och han ar sa javla laskig. For att dra en lang historia pa kort tid, han ar 40 ar och har fru, men vill ga och hajka med mig, ensam. Bara han och jag. Eh, nej tack!
Han gick in i ett av grishusen och bah: kom in och klappa grisarna. Sen nar jag ar inne sa borjar han fraga om mina tatueringar och pillar pa mitt halsband och undrar vad det star. FOR nara nu liksom! Get off!
Sa fortsatte han smatt hela gardagen, var alltid dar jag var.

Idag kom den andre, som faktiskt ar ok och ganska trevlig, och yngre an mig. Han har fru och barn btw. Vi pratar nar vi ser varandra, smaprat liksom. Men anda sa maste han fraga om jag har pojkvan. Varfor? Jag fattar inte. Om han nu har fru och barn sa gor det val skitsamma vad min civilstatus ar.

Javla sluskon. Pratade med Mary om det idag och hon sa att hon forstod det, den aldre av dem ar pa alla nya tjejer. Hon ska sparka honom tror jag, han tycker ju anda inte om det har jobbet. Fuskar och gor allting halvdant.
Det som creepade ur mig mer var nar hon sa att de ar slakt. Den aldre ar styvpappa at den yngre.
Den aldre vill alltsa typ sluska sig pa mig och den yngre verkar inte battre. Vilket alltsa betyder att 40aringen ar otrogen mot sin fru, 20aringens mamma?
Iewww?
:S

Jag fattar mig inte pa dem. Men... sa har vi ju hetingen ocksa.
Jag sager bara sahar. Omg, han ar sa sot. Idag var han ledig men nar jag var pavag ut pa garden gick jag forbi hans husvagn och han var ute med sin hund. Hunden kom fram och halsade och hon blir helt tossig och borjar hoppa pa mig.
Inte hoppa, sager han och kommer fram.
Och han ar sa sot. Jag blir helt ihihhii liksom.
Vi smapratar lite, hunden far nat i tassen, vi forsoker titta efter vad det ar. Hans flickvan (damn!) kommer ut och sager at honom att ta in hunden. Han far ut kaktustaggen ur tassen och jag gar for att gora mitt.
Men alltsa, det ar nanting med honom som gor mig saaa nyfiken. Han ser sa snall ut, och han har fin rost. Och ar sot. Och tycker om djur. Vad mer kan man begara?
Men saklart har han flickvan. Varfor ar det alltid sa? :(
Jag ar glad for hans skull anda, tank att bo sjalv har ute i 4,5 ar som han gjort. Varenda kvall, ensam.
Jag borjar fa lite panik over det nu och jag ska anda bara vara har 2,5 veckor.
Sa det ar tur att han har henne. Men anda, jag vill ju ligga och titta pa stjarnorna med honom, fa prata med honom och luska ut vem han ar.
De enda jag far prata med nu ar javla slibbiga rednecks.

Jaja, jag far vanja mig vid tanken pa att leva ensam. Sa blir man glad om nat hander, men inte bestort om det inte gor det. Har ju mina rattpojkar <3

Naha, ata nu och sova snart var det ja.
Lite bilder imorrn, och en bra uppdatering.
 Tjingeling!

Hundtokarna

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Jakla blogg att vara jobbig... nar jag faktiskt har lust att sitta och blogga och ladda upp bilder som jag tankt ladda upp i veckor nu sa tar det fyrtioelva ar att ladda upp en enda bild. Gah!
Nu har jag ont i huvudet sa nu tanker jag satta mig pa trappen och titta pa stjarnorna istallet.
Men jag laddar val upp mer bilder sen och hoppas pa att det gar snabbare da!

Jag ska skriva en uppdatering sen ocksa, kanner att jag skriver sa luddigt varenda gang jag val skriver, att ni nog knappt fattar nanting. Ska ta lite bilder imorrn och skriva i detalj hur livet har ute ter sig :)

Tills dess far ni titta pa lite L.A liv bilder, pa voffsarna!





Wow och Rocco alskar verkligen varandra. Nu ar Wow hemma hos sig igen men vi hoppas pa att fa tillbaka honom sen sa de slipper leva ensamma. Sa har ligger det till: Wow bor hos en av Jamies kompisar, men denna kompis fick ett nervost sammanbrott strax innan jul. Det vart for mycket med jobb, barn, jul och en hoppande valp.
Sa vi fick ta hand om Wow. Sabina och jag alskar Wowie. Sa vi hoppas han driver dem helt till vansinne sa han far flytta tillbaka till oss snart igen och stanna dar :)






De ar sa himla sota. De sover ihop pa golvet i TV rummet, dar jag sover. Sa jag har baddat till dem med mina jackor och lite filtar. Pa kvallarna ligger de dar och slickar pa varandras snoppar eller busar sa det star harliga till.






Wow sover i soffan ibland med. Just nar jag tog det har kortet lag han och sov sa roligt. Huvudet lutade bakat och han lag och tuggade luft, dromde val nat. Han lag sa jattelange och jag trodde nastan han fatt epilepsi.
Men sen nar jag tog kort pa honom vaknade han.






Ryder hade pa sig ett par alldeles for stora byxor ( Finleys gamla) sa Sabina satte pa Wow dem istallet. Han var sa himla sot i dem!!







Han brydde sig knappt, bara nosade lite och bah: jaha, ja jag kan val ha pa mig dem da, om det ar det ni vill!





Soooot Wowie :)

Naha, stjarnorna kallar! Bloggar kanske mer senare ikvall, eller imorrn.
<3


Med siktet installt pa bajs

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~






Andra dagen avklarad har ute pa Ironwood Pig Sanctuary!
Jag klarar mig fint! Mary beromde oss nya idag och sa att vi ar duktiga, och det kanns kul att hora! Det ar ju anda en massa massa nytt man maste lara sig. Inte bara att lara sig namnen pa nara 600 minigrisar utan ocksa lara sig hur man ska "vattna" dem, byta stro, kratta bajs mm.
Vilka man ska passa sig for och vilka som ar gosiga.
Mest idag har vi krattat bajs, det tycker jag ar mysigt :)

Men dagarna gar fort utan att man marker det, hittills tycker jag inte att det ar hart jobb alls. Man gar liksom runt och pysslar med sitt.

Kanske ska beratta lite om stallet?
Det ligger alltsa utanfor Tucson i Arizona, i en riktig kaktusoken. Jattevackert :)
Mary och Ben driver stallet, de ar pensionarer, som faktiskt drommer om att flytta till Sverige nar de ar for gamla for att ta hand om grisarna. Da kan de komma och bo hos mig pa landet! :)

Det jobbar typ 10 pers har, kommer folk och gar lite da och da. Det bor typ 2 st har ute i husvagnar. Varav en ar den heta killen. Men jag tror han har flickvan. Javla bajs. Sa ar det alltid.
Grejen ar dock att han verkar lite nyfiken pa mig. Igar sa stod jag i ett falt och vantade pa en av tjejerna och helt plotsligt ser han mig och bah: behover du hjalp med nagot?
Na, sa jag, jag bara vantar pa henne.
Hon kommer nog, sa han.
Sen vart det sadar akward tyst. Vi stod och typ tittade pa varandra men sa inget. Sa jag borjade babbla pa om hur fint det var dar ute och bla bla. Han svarade men det var verkligen sadar nervost i luften.
Sen gick jag darifran och bah omg, pinsamt.

Och idag rakade jag titta pa honom nar han kom in genom dorren och sa fort jag ser att det ar han vander jag bort ansiktet. Assa, jag gor sana dar saker man gjorde nar man var "kar" i nagon i skolan.
Sa gick vi forbi varandra idag och log lite.
Sen skallde hans hund pa mig nar jag kom tillbaka efter en promenad nu pa kvallen sa da kom han ut och kollade laget. Da hade jag dessutom bara pa mig leggings och ett tunt svartvitt randigt (jattefint!) linne och haret uppsatt i knut och sag riktigt Western sot ut, tycker jag sjalv alltsa :)
Sa han sag glad ut och liksom levde upp som jag inte sett honom forut. Pratade glatt och sa.
Ja, jag ar lite nyfiken pa honom maste jag erkanna. Han har dreads, tatueringar, piercingar och ser liksom sadar sliten men attraktiv ut. Som en rocker. Me likey very much :)

For att svara pa Mickas fraga vad man gor nar man ar ledig. Inte mycket! Sitter har vid datorn, kollar pa TV. Jag tar promenader, idag la jag mig ute i oknen och tog det lugnt. Jag haller aven pa att scrappa pa ett album till Jamie med ungarna i. Har hallt pa med det i snart 4 ar sa lar val bli klar nan gang...
Jag pluggar lite spanska. Och sover. Det ar faktiskt riktigt skont. Jag ser det som en sjalsresa, dar jag kanske kan fa svar pa lite om mig sjalv, varfor jag ar sa kranglig.




La mig ute i oknen och tittade pa himlen, sa mysigt


Annan sak da, det jobbar tva riktiga rednecks har ute. Eller det kanske ar taskigt att saga sa, men de ar liksom sana dar typiska amerikanare. En av dem verkar ha siktet installt pa mig. Han har kollat pa mig sedan jag kom hit, och ler alltid. Idag kom han fram bara sadar nar jag stod och lassade upp bajspasar pa lastbilsflaket. Jag trodde han skulle hjalpa mig men nej, han tittade pa mig med sina liiiite laskiga ogon och presenterade sig. Undrade vart jag kom ifran, hur lange jag ska vara har, att jag har fin dialekt mm.
Jag vet inte, han kanske ar jattesnall men han kanns av nan anledning lite laskig. Han kanske paminner om nagon redneck i nan film jag sett, som varit laskig. Jag vet inte, men nat ar det.



Fina kaktusar





Ser ni bergen dar borta, de tva topparna? De ar sa vackra. Jag gick mot dem idag och en fagel flog forbi over mitt huvud. Jag fick nat slags infall och ville springa och hoppa upp i luften och flyga efter den. Och fa flyga over oknen, mellan de dar bergstopparna.
Kanslan var sa cool, jag trodde nastan jag kunde flyga.
Sprang en bit men ar glad att jag inte testade hoppa, hade nog resulterat mer i en barskrapad haka an en flygtur...






Narbild pa kaktustaggar. De ar vassa de jaklarna, men jag har anda en tvangstanke om att jag vill krama en. De ar sa fina och maktiga, jag skulle verkligen vilja halla om en. Men det kommer nog kannas...






Forst tankte jag inte ta nan bild pa fejjan min, kande mig schleten. Sa tog en bild pa min ena fot bland en massa kaktusar. Men sa fick ni ju en bild pa mig anda!






Solnedgang igen, vacker och sadar lugn. Helt underbart.

fyrtioelva bilder pa kaktusar...


~ ~ ~ ~ ~ ~

.......kommer NU!

:D









































































Ni anar inte hur fint det ar har ute i oknen. Eller jo det kanske ni gor. Men bilderna gor ju inte rattvisa, verkligheten ar sa vacker att det ar helt obeskrivligt. :)
Efter att ha tagit hand om grisarna idag sa tog jag en promenad for att kolla mig runt lite. Hade Shpongle (TACK Joni for att du la in dem pa mp3n, du anar inte hur mycket jag alskar dem!) i lurarna och med omgivningen runt mig blev det en helt sjalslig upplevelse.
Jag snurrade runt i universum (kandes det som!), flot med musiken och kanslan i luften, borjade grata och fick satta mig ner (pa en kaktus... aj!) for att kunna uppleva kanslorna utan att ramla omkull.
Det ar sa vackert har ute, sa obeskrivligt vackert.


Jag gick runt och bara njot, bara njot av att leva och fa chansen att uppleva denna skonhet. Det blev snabbt kallt sa jag gick tillbaka till huset och tog en filt, satte mig pa trappen och fortsatte njuta av solnedgangen.
Kaninerna skuttade runt (Jackrabbits...eller nat, supersota sma okenkaniner!)
himlen var rosa, orange, bla. Stjarnorna tittade fram en efter en.
Bergen i bakgrunden, kaktusarnas profiler.
Tappar orden, det var sa underbart. Satt och njot.

Jag ar sa glad och lugn, satt pa trappen och mediterade. Rensade ur alla kanslor fran den gra hosten, grat for rattorna som jag forlorade. Kande att jag fick ur mig mycket av det morka.
Nu kan jag ta nya tag.

Tjiptjop tjohej!
Det finns dessutom en ganska het kille som jobbar har ute... och det gor ju inte saken samre! Hoho :)

Pa plats i kaktusland


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Hej alla glada! Nu ar jag framme i Arizona efter en ganska lang bussresa, som forovrigt gick hur bra som helst fast det var varsta ghettobussen. Jag fick hoppa pa i Glendale som ju ar fantastiskt, aka ner till Downtown L.A dar det ar ganska ghetto och sa byta buss i Calexico, som ar ghetto. Det ar pa gransen mellan California och Mexico, darav namnet.
Dar var jag lite nervos, men den andra bussen var redan dar sa vi behovde bara vanta 3 minuter sen fick vi ga pa.
Sa det hela gick hur bra som helst, jag hade raknat med att bli ranad minst en gang, men icke, klarade mig bra! :) Tack och lov.




Sa nu sitter jag har ute i oknen, med hundratals kaktusar runt mig. :) Sa himla vackert!






Jag ar ju sa rolig, eller mitt liv ar ju sa roligt med mig ibland. Jag glomde adaptern i L.A sa kan inte ladda kameran, och sjalvklart ar batteriet snart dott. Men jag tar bilder sa lange det gar!
Pa vag hit oppnade sig dessutom flaskan med handsprit och rann ut i hela vaskan. Sa nu stinker kladerna sprit.
Kul ocksa for i L.A far man ga igenom security och dar star det att man inte far ta med sig alkohol, och vem kommer inte da om jag, med en vaska som det bara stinker alkohol om.... =P







Jag hittade inga grisar nar jag gick runt och tog kort. Sa an sa lange far ni se en tom hage :)






Sa fina!! Alska kaktusar :) Sa springer det runt sota sma ekorrar har ocksa. Och kaniner ocksa tydligen, fast har inte sett nan an. Och rattlesnakes. En san vill jag helst inte se.






Men en gris hittade mig till slut nar jag stod och fotade kaktusar. Den kom springande och jag maste erkanna jag blev lite radd. Visste inte om den var arg eller glad. Men den viftade sa fint pa svansen och nosade bara. Sot :)


Arizona here I come!




Nu ar jag packad och klar och ska ta bussen ner till stationen om ca en timme.
Tankte bara kika in har och skriva lite sa ni vet vad som hander. Jag tar inte med min dator dit bort, utan hoppas pa att de har en som jag kan anvanda sa jag kan uppdatera er :)



Aj jag fick just nan slags kansloladdad attack, bara borjade grata nar jag laste mammas kommentar. Jag saknar er verkligen dar hemma.
Fattar inte varfor jag aldrig kan vara nojd med att vara dar jag ar. Borjar bli sa less pa det. Att alltid kanna sig rastlos och vilja nagon annanstans. Jag alskar ju att vara hemma med familjen och rattorna, men jag maste bort ibland med, och nar jag ar borta sa vill jag hem.
Jakla jobbigt.
Jaja, antar att det bara ar att grata ut det. Ska inte klaga, jag har ett fantastiskt liv, onskar bara att mitt psyke kunde fatta det.

Iaf, igar var vi pa Disneyland, det var jattekul! Hann bara vara dar nagra timmar och det var knokfullt med folk men lite hann vi aka. Och jag kopte en till present at mig, den har superfina tekannan med Alice i Underlandet.
Sa Iso, nar du kommer och fikar sa dricker vi te ur den har!! :)

Nej jag maste ata nagot nu och fixa det sista, sen ska jag ga till bussen. Kommer sakna hundarna och att hanga har med Sabina. Men samtidigt har jag trottnat pa att bara vara och inte gora nagot.
Se, jag ar aldrig nojd.

Alskar er alla sa himla mycket, och jag langtar till sommaren da vi ses igen! :)
Hor av mig sa fort jag har en dator igen. Puss pa er!




Sa har fint fick jag imorse av Sabina och Ryder! :) Sa himla gulligt, blev helt tarogd.

Dagen innan jag blir gammal

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ska spenderas pa Disneyland, yaaay! :D
Det blir perfekt, vi aker dit om typ 2 timmar, klockan 12 har. Sa hemma ar kl 21 da.
Och sa ar vi dar nagra timmar, kanske till typ 17-18. Da ar klockan typ 3 pa morgonen hemma. Och da ar det ju den 18, min fodelsedag! Sa det blir att jag firar fodelsedagen, den riktiga svenska tiden, pa Disneyland! :)

Den 18:e har borta kommer jag spendera med att packa infor Arizona. Aker kl 17 imorgon. Ska bli kul! Jag pratade med Mary, kvinnan som driver Ironwood Pig Sanctuary med sin man Ben, imorse och hon lat sa trevlig. Dom verkar vara fina manniskor bada tva sa det ar jattespannande att fa aka dit. Jag fick en forsmak av grisar i lordags nar jag akte till Animal Acres med Sabina, Natalie och hennes syskon. Det fanns tva minigrisar dar och de var sa himla sota! De var som hundar, nar man kom och pratade med dem viftade de glatt pa svansen och kom fram och nosade pa en.
Sa nu langtar jag tills jag far jobba med grisarna i Arizona. Yay! :)






Sabina med honapona pa Animal Acres. Den dar honan var sa grymt sot och gosig. Jag vill verkligen ha ett hus NU! Sa jag kan skaffa massa djur!
Den dar kalkonen gick runt och forsokte nypa honan sa det ar darfor Sabina ser lite vaksam ut :)






Den har kalkonen ar ocksa sa sot, den gar runt och pratar hela tiden.
Kanske ska beratta lite om dagen pa Animal Acres ocksa, det ar sa mysigt dar ute.
Sabina och jag fick stada at tva ankor, byta deras stro. De var sa sota! Fast en av dem hade nagot fel, den kunde knappt ga, bara flappade runt med vingarna och hade panik.
Men sa ar det med manga av djuren dar ute, de har varit med om en massa skit och har olika skador fran sina liv innan de kom till Animal Acres. Darfor det ar sa fint att det finns manniskor som orkar bry sig, och agnar sina liv at att hjalpa. Det behovs fler av dem!






Har jag sagt att jag alskar att vara tillbaka i CA? Fullkomligt njuter av det?
Kanslan som jag far av CA ar obeskrivlig. Det kittlar i magen, jag far ett lugn i sjalen, ett leende bade utanpa och innuti.

Jag skulle blogga mer men jag orkar inte nu, det tar san tid att ladda upp bilder. Jag kanske skriver ikvall igen efter Disneyland :)

Lag dollar shopping!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~



Dollarn har droppat ytterliggare ett par ore och det passade jag pa att utnyttja igar. Forst akte Sabina och jag till IKEA for att kopa en vag, men det hittade vi ingen. Det fanns en billig och snygg, men den var slut. Sa var aven Kalles Kaviar som Sabina skulle ha. Det var inte riktigt hennes shoppingdag igar.

Battre gick det for mig. Jag kopte 8 leggings pa Forever 21, helt perfekt till sommaren!
Och den har sota orhangeshallaren. Iso har en san fast storre och vit. Och anda sen hon kopte sin har jag gatt och tankt att jag ocksa vill ha en. Sa gick jag in i den har lilla sota igar nar jag kopte orhangen, och bah: men, perfekt! Kan jag satta pa mina nya orhangen pa en gang.
Ser den som en present at mig sjalv :) Fyller ju faktiskt 25 pa tisdag!
Tisdagen kommer spenderas mestadels pa en buss. Men imorrn ska vi till Disneyland sa da firar jag imorrn istallet. Och igar, och idag :) Hehe!





Sahar fint ar det pa IKEA i Burbank.






Jattefin dag igar, solen sken, det var varmt och skont. Underbart!

Kopte aven varldens sooootaste hangare pa Urban Outfitters, sma faglar. Tar kort pa dem sen. Assa, jag alskar verkligen fagelsaker. De ar sa lugna och sota. Och sa kopte vi varsin bok jag och Sabina, All my friends are dead. Jattesot! Den ska jag ha pa mitt vaggtrad pa en av mina framtida toaletter. Sa dar far ni komma och halsa pa och lasa den!

Annars da, jo jag skulle messa Natalie igar och saga att jag hade mensvark och inte orkade ga ut pa middag, hade aven ont i huvudet och var jattetrott. Vi var fortfarande inne pa Urban Outfitters och nar jag skulle skriva menstrual cramps fick jag black out i huvet. Hur stavar man kramp pa engelska? Heter det ens cramp?

Sag inte Sabina nanstans sa gick fram till en tjej som jobbade dar och bah: ursakta, jattekonstig fraga. Men hur stavar man menstrual cramps? Sager man ens sa?
Hon bara stirrade pa mig forst och sen skrattade hon lite angsligt och bah: jo, sa sager man, hehe. Eh, det stavas med ett c.
Tack, sa jag, jag fick hjarnslapp. Var det den konstigaste fragan du fatt idag, hehe?
Pretty much!
Sabina trodde jag skamtade nar jag sa att jag fragat en anstalld om det. Haha! Men dom maste val ocksa fa lite kul, inte bara alla vanliga fragor om vart saker finns osv. Nu har hon nat att prata om i fikarummet :)

Hiking i Hollywood


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~





En liten uppdatering sen sist kanske! Det ar redan onsdag idag, tiden gar snabbt. Har varit har i 2 veckor nu, fast det kanns som mycket mycket langre.
Jag saknar rattorna men forsoker att inte tanka pa det allt for mycket for da kommer jag vilja aka hem snart. Far tanka att jag njuter av resan och sen nar jag kommer hem ar det sommar och sol, och da ska jag njuta till fullo av att vara hemma med mina sma rackar rattor! :)





Hant sen sist da? Jag har varit med barnen mycket, foljt med och lamnat och hamtat pa skolan, foljt med till tennis mm. Det ar kul att vara med Sabina och ungarna, som att ateruppleva sin aupair tid.

Igar nar vi vantade pa att de skulle sluta skolan gick vi runt i West Hollywood, strosade runt och bara tittade. Fast man vart dar sa manga ganger ar det sallan att man tagit sig tid att faktiskt ga runt. Det ar ju jattefint dar borta. Fina gator med sota affarer. Mycket gayman, snygga sadana.
Och vilken utsikt det var, man sag de snoiga bergen hur bra som helst darifran. Jag hade inte kameran med mig, men det hade nog anda inte varit rattvist fotografterat. Det var saaaa vackert. Bergen med sno bara lyser, som fjallandskap. Forst bergen utan sno och sa West Hollywood miljon, och mitt i det detta berg som bara sken. Helt fantastiskt! Svart att forklara. Jag onskar att jag kunde zappa hit er alla sa ni ocksa fick uppleva allt detta. Det ger verkligen sa mycket, man mar sa bra av skonheten som finns har i naturen i CA.





Idag hikade vi upp till Hollywood skylten. Vi tog med oss Wow och begav oss upp i bergen. Utsikten var sa vacker. Helt obeskrivlig. Tog andan ur en. Det var soligt, jattevarmt, klart. Man sag hela L.A (eller nej, men en stor del av det), Griffith Observatoriet, Downtown, Hollywood, anda ner till havet. Sa vackert. Gick inte att fa med pa bild dock, men ni kan ju tanka er. Bergen, kullar grona som i ett sagolandskap, varm sol pa kroppen, lugnet dar uppe, helt tyst. Man blickar ut over den enorma staden som ar L.A, ser anda ner till havet, ser flygplanen som landar och lyfter fran LAX. Helikoptrar som cirkulerar och haller stallningarna i staden. Och sa behover man bara vanda sig om sa har man Hollywood skylten bakom ryggen.
Underbart.





Det var lite roligt, det var tydligen nagon som forsokte ta sig upp till sjalva skylten och det far man ju inte. Da har de folk som sitter och vaktar och ropar ut i hogtalare och typ bah: get down from the hillside right now.

Inte visste jag att man kunde jobba med det. Sitta och vakta Hollywood skylten hela dagarna. Ganska coolt!

Man kan hyra hastar och rida dar i bergen ocksa. Gor inte det. De stackars hastarna star i sma hagar i bara lervalling, och har knappt tak att ga undan solen. Fatta vilket javla skitliv. Sta i en lerpol till hage i den stekande solen och tvingas ridas av dumma turister. Sen kan man ju undra vad BBQ rides innebar? Kill it, Cook it, Eat it (finns ett TV program som heter sa...) men i detta fall Ride it, Kill it, Cook it, Eat it?
Kanske ar de gamla hastarna som klappar ihop under ridturen som man ater upp.





Imorgon ska jag bara vara hemma och fixa. Tvatta, duscha, borja plugga spanska, fixa med albumet. Jag har inte shoppat nagonting i veckan, har lamnat planboken hemma sa har inte kunnat. Bra va! :)





Dolce and Gabbana

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Ah alskade L.A liv, det ar da aldrig trakigt nar man ar i ditt sallskap!







Na, men sa ar det faktiskt. Det hander ju alltid nagot har, speciellt i det underbara bla huset.


Igar var det rena rama julafton.

Det borjade med att Jamie anordnade en brunch med swaptema. Alla som var bjudna tog med sig klader de inte langre ville ha och sa bytte de med varandra. Alla suktade efter en viss kvinnas klader, for hon har svindyra grejer. Hennes mamma hade ocksa gett klader, och hon ar tydligen ihop med Ringo Starr, sa da kan man ju saga att man har klader fran Ringo Starrs fru. Hur L.A ar det inte det liksom? :)

Jag var ute och shoppade under dagen och traffade Natalie, och Sabina jobbade, men pa kvallen nar hela kalaset var over fick vi tre ga igenom hogarna av klader som var over.
Natalie scored big time! Hon hittade byxor fran Dolce and Gabbana for typ 200 dollar. Helt oanvanda. En jacka for 200 dollar, assnygga skor. Allt var hennes storlek sa vi andra tva satt bara och tittade pa avundsjukt.
Inte for att jag bryr mig om kladerna sa, men det hade ju varit tufft att ha byxor for 200 dollar. Kan man ju salja for fasen! :)

Jag fick ihop en hoooog med grejer, assa, skitbra. Jag hade ju tankt ut och kopa klader men det behover jag inte nu. Massor med jeans som sitter som ett smack (det ar Jamies flickvans grejer, som har skrivit avsnitt for South Park, hur coolt ar inte det? ) trojor, skor, klader till djungeln. Helt perfekt! :)

Och pa Goodwill (second hand affar) hitade jag en jattesot troja, jattesott linne och helt underbara skor. Nu ar inte 2nd hand jattebilligt har men det ar helt ok, allt gick pa runt hundralappen.

Sen gick jag till dollaraffaren, som tydligen ar ny. Natalie hade aldrig sett den forut och hon blev lika fortjust som jag. De har fina saker, bra saker, for en dollar styck. Awesome!

Och SEN. Jag hade bestallt massa saker fran Peta (djurrattsorg.) i november. Dollarn var lag, de hade rea, jag passade pa. Big time tydligen. Jag hade helt glomt bort det men igar fick jag ladan, som jag skickade till Natalies hus. Javla vad grejer det var! Fina grejer, massor med grejer, haha. Julafton all over again!
Jag hade kopt (tydligen) 4 handdukar som jag trodde var sma kokshanddukar, men som ar stooora badhanddukar. Perfekt, har knappt nagra kvar hemma. Men hur ska jag fa med mig dom hem? Natalie fick en.

Och sa hade jag, tydligen, kopt 4 st ecobags. En termos, filmer, skrivbocker, gosedjur. Allt for typ 200 spann.
Trevligt! :)

 

 

Monrovia Canyon


































Har kommer en liten uppdatering fran hiken igar. Vi var ute i Monrovia Canyons, dar det ar jattefint! Alltsa, det ar som en regnskog. Bara aporna som fattas. Luften ar frisk och skon, det ar svalt och krispigt. Vi gick i runt en timme, Wow hade jattekul och vi blev riktigt uppfriskade.

:)





Kostar det sa smakar det

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~







Bilderna ar fran i forrgar, det var sa grymt vackert nar solen gick ner. Bilderna ar inte rattvis for fem ore och ord kan inte beskriva hur vackert det var. Jag blev vimmelkantig. Fick satta mig pa en bank och bara njuta, smalta skonheten. Det var sa maktigt. Himlen liksom bara: titta pa mig, titta pa vad jag kan gora! Jag ar stor och maktig och ni bara gar runt dar nere, runt runt. Ni ar maktlosa jamfort med mig. Ni tror att ni harskar over jorden och att ni ar overmaktiga allt annat, men icke. Vill jag stalla till det for er sa har ni inte en chans.

Alltsa, den sa det pa ett vanligt satt, inte elakt. Vanligt, men liksom larande, uppmanande. Jag alskade det.

~ ~ ~ ~ ~ ~

Iaf, tillbaka till rubriken. Kostar det sa smakar det. Eller hur ar det man sager? Jag vet inte. Det jag vill ha sagt ar iaf : GEEEZUS vad jag har spenderat pengar sedan jag kom hit!! Strax over 5000 pa 1,5 vecka. Det ar fan bra shoppat!
Och jag ar sa javla vard det. Jag ar vard vartenda ore. Jag har kopt sa fina saker (jag tanker inte ens lagga upp bilder pa de for ni kommer tycka jag ar LOCO), atit god mat och njutit av varenda tugga. Jag har fixat till min tattoo och planerar redan for hur benet ska se ut sen nar vi gor klart det i maj.
AWEsome.
Ungarna och jag har lekt med mina leksaker, jag har kopt leksaker at hundarna som de alskar.
Hemma hade jag legat i magsar vid det har tillfallet och bah: shit vad mycket pengar jag brannt, omg, nu maste jag jobba arslet av mig.
Men inte har. Har ar jag lugn, unnar mig av det goda, njuter av dagarna.
Det ar det som ar semester :)

Sabina och jag var ute och hikade imorse och jag tror vi bada fick en kick av den friska luften uppe i bergen. Sabina ar glad som en liten larka och jag kanner mig helt cool luugn, bara tar livet som det kommer. Kanske ska ta en liten nap snart, kanske ga ut och shoppa lite mer sen. Vem vet, inte jag. Jag tar det som det kommer.
Tjingelingling! :)

Doggy park

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~





I tisdags, tror jag att det var, foljde jag med Sabina nar hon tog Ryder till skolan. Vi hade med oss Wow och under tiden vi vantade pa att barnen skulle sluta (Ryder gar i skolan typ 12.30-15) sa akte vi till hundparken. Vi kopte oss en varsin jattegod alkoholfri mojito, sag en dod skunk som luktade skunk, gick in pa ett spa dar jag nog ska vaxa mig senare, och sa hangde vi i parken och spanade efter sota killar.





Hundparken ar ett bra stalle. For hundarnas skull saklart men ocksa for oss om man vill traffa folk och kanske flirta lite. Jag tog Monkey och Rye dit en gang. Rye vart stressad av alla som nosade pa henne, och holl sig undan och Monkey hoppade upp pa alla picknickbord och forsokte stjala folks mat. Jag tog bara dit dem den gangen. Det blev inte sa mycket flirtande av.

Blev inte sa mycket flirt den har gangen heller, Wow kissade nastan pa den sota killens hund sa det var ju lite pinsamt. Men bortsett fran det skotte han sig utmarkt! Han var saaa duktig. Halsade glatt pa alla hundar. Stallde sig vid grinden sa fort det kom nagon ny och liksom valkomnade dem :)





Han busade glatt med alla som ville!






Omg, den har hunden var sa himla soooooot! Man ville bara gosa sonder den. Kortaste benen och sotaste fejjan. Den var sa liten och fumlig och ramlade ner i alla hal och rannor. Sa gullig :)






Titta bara sa sot den ar!






Efter att ha spenderat kanske 20 min i delen for sma hundar satte sig Wow bara ner pa rumpan och stirrade in i den andra delen. Han ar ju van vid "pappa Roco" som ar stoor. Sa vi gick in dit en stund ocksa.






Hehe roligaste bilden pa Wow :)






Fiiiina blommor







Sabina och Wow

 




Silver Lake heter det dar hundparken ligger. Det ar verkligen jattemysigt dar. Jamie och Andrea bodde dar nar Finley var bebis och Jamie vill garna flytta dit igen.




Roliga Amerika

Det finns ju grejer man bara maste alska med det stora landet i vast.
Som deras billboards.
Igar nar vi akte till ungarnas skola sag vi en add dar det stod:
Dial 911 at the first sign of a stroke.
strokesnojoke.org
Om man gar in pa deras hemsida star det "Time lost, is brain lost"
Det ar ju sa gulligt, sa roligt, sa typiskt amerikanskt. Sunt fornuft tycker jag, vem ringer man annars nar man far en stroke? Jultomten? Och sa webadressen liksom, strokes no joke. Det later sa oseriost. Men gulligt :)



Och sa den har tycker jag var sa sot, den satt pa toan i skolan. The power is in your elbow.
Allting har ska ju starka barnen, det ar jatteviktigt att barnen ses, hors och far bra sjalvfortroende.
Sa har kor man verkligen pa det, du ar stark, din armbage ar stark! Tillsammans kan ni utova mirakel!
Nej men typ :)

Lite bilder

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Har inte tagit sa mycket bilder an, men det kommer. Snart :)
Har ar iaf ett par fran veckan i L.A, enjoy!




Har sitter Wow med mina nya roliga leksaker! Jag ska kopa en till PlayDoh grej, ett tartset. Assa shit vad kul det var, vi satt och lekte med Finleys igar. Playdoh hunden ar jatterolig han med! Ungarna undrar varfor jag alltid har vaskan full med leksaker, haha. For att det ar sa rooooligt! :)






Titta vad grejer jag hade i min lilla gomma i koksskapet! Jag hade nastan koll pa vad jag lamnade kvar i somras men det var mycket som jag glomt. Perfekt ju! Hade ju kvar tandkram, schampo, balsam, klader mm. Slipper jag kopa massa nytt :)




Har ar Wow och varan "svenska" dammsugare :)
Wow ar en av Jamies vanners hund. Han ar en valp, hoppig och studsig och hon som hade honom fick ett nervost sammanbrott och lamnade honom till Jamie. Han ar som sagt ganska intensiv, men han ar ocksa saaaa duktig. Sitter alltid och tittar pa en, iaktar mer an ar jobbig och pa. Igar bet han dock pa en av Jamies favoritmobler och det osakrade nog hans framtid har. Plus att han har gjort sa att Roco borjat kissa inne...
Men vi kampar pa Sabina och jag for att fa behalla honom. Han behover nog lite traning och tid sa ska det bli hund av honom ocksa :)
Han ar varldens gosigaste och mjukaste <3

4 dagar in pa det nya aret...

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

och jag har insett sa mycket grejer att jag borde borja skriva dagbok igen. Jag behover den dar tryggheten en dagbok ger, den ar den dar vannen man kan beratta allt for och som inte berattar det vidare.

Jag var ute hos Shawn iforrgar och tatuerade mig. Skulle dra ut en piercing ocksa men det hann vi inte med, glomde bort det, vart lite hastigt till taget. Som iofs visade sig vara en timme sent men det visste vi inte da.
Iaf. Det var den basta gangen nansin med Shawn tror jag. Jag har alltsa under de 3 ar vi kannt varandra aldrig kunnat prata med honom, men iforrgar bara flot det pa. Vi pratade, skamtade, skrattade, precis som riktigt bra vanner.
Det var sketanice! Vi pratade liksom om allting, delade tankar som vi aldrig gjort forut. Galet var det, att jag inte kunnat gora det forut nar jag liksom hade chansen med honom. Det kandes riktigt riktigt bra.




Har ar  nya tattoon. Ska adda mer blommor sa smaningom sa det gar ihop
 battre.


Igar var jag pa bio med Sabina och My, vi sag Blue Valentine. Den filmen var riktigt bra, jattebra, underbar, rolig, sorglig, tankvard, allt! Jag holl pa att borja bola nar de borjade disskutera karlek, det ar exakt den konversationen jag hade med Shawn i forrgar och Sabina igar. Jag har aldrig varit kar, tor jag. Bara fortjust och liksom "had a crush on".
Det var jatteintressant att hora bade Shawn och Sabinas tankar kring just karlek, och sa nar det kom upp aven i filmen sa bara bubblade kanslorna upp i mig. Jag blev helt sentimental och ledsen, kande mig sa javla ensam och tom. Varfor kan inte jag hitta den dar manniskan som jag ar kar i, eller assa typ tycker om sa mycket att det kanns helt ratt?
Jag har dejtat sa fina killar, assa jag kanner verkligen sa fina manniskor. Men det har aldrig klickat pa det dar extra planet. Jag vet inte om det ar jag som ar for petig, eller jobbig liksom.
Jag skulle vilja hitta den dar som det bara kanns ratt med. Och da menar jag inte att det maste vara Mr Right (eller Miss Right for den delen) som jag ska spendera hela livet med, men ska jag ha ett forhallande med nagon sa maste det vara nara att vara sa perfekt. Annars haller jag det garna pa vanskap med fordelar planet.
Fattar ni vad jag menar?

Jag vet inte, jag bara babblar. Men just nu kanner jag mig faktiskt riktigt ensam. Jag brukar hata att erkanna det nar de kanslorna kommer krypande, men nu maste jag faktiskt face the facts. Jag vill ocksa ha ett forhallande.
Jag vill kunna ligga och bara prata i flera timmar, ligga och mysa och klia nagon pa ryggen, dra dem genom haret, snusa dem i nacken, titta pa film och bara vara, hitta pa roliga saker, skratta, dela livet.
Damn.

Men men! Livet gar vidare. Sa lange man lever finns det en chans att det blir roligare.  :)
Jag njuter iaf av L.A. Njuter. Igar nar vi akte hem fran bion var himlen stjarnklar och liksom mork men ljus mot horisonten. Man sag konturerna av bergen och palmerna, alla ljus av husen pa kullarna. Sa vackert. Sa otroligt underbart, mysigt, stort, fantastiskt. Jag alskar verkligen L.A.
Bara det att det alltid hander saker. Det var ju Rose Parade dagen efter nyar, da dom aker runt med massa stora flottar, eller typ, ja jag vet inte vad man ska kalla det. Sana har ---->




Iforrgar nar Sabina och jag var pavag hem fran.... men josses, vad gjorde vi igar? Vilket fantastiskt minne jag inte har.
Men hjalp, ja jag vet inte vad vi hade gjort. Jooo, vi akte hem fran tagstationen, sa var det! Vi korde tillbaka hem och en polisbil kom farande i en javla fart i en korsning. Vi borjade prata om poliser och om att Sabina skulle vilja vara polis mm mm.
Helt plotsligt nar vi kort en bit till ser vi en polisbil till langre fram pa vagen. Och sa en till. Och en till. En till, en till. Till slut ar de 10 stycken och de sprider sig och kor over hela vagen, aven pa var sida. Vi bah: whaaaa, vad fan ar det som hander?? Ar vi pa forsta parkett pa nagon crime scene eller? Spannande!
Men sa kommer det en san dar flotte korande. Da har de alltsa kallat in halva polistyrkan for att eskortera en flotte, som knappt tacker en fil liksom. Sa typiskt amerikanskt.
Sa kul ocksa att det hande exakt precis da vi pratade om just poliser. Sa kommer halva karen korande liksom.
:)

Har om morgonen korde en skeeetastort flygplan over huset ocksa. Det dundrade som fan och jag trodde nastan det var jordbavning, eller krig pa gang. Sen ser jag varsta jakla planet som susar over huset, stort som satan ar det, som ett krigsplan. Trodde nastan det var ett UFO, hoppades lite pa det. Hade vart coolt.

Man ar aldrig uttrakad i den har staden. Och blir man det ligger Vegas bara 4 timmar bort. Tjing!
:D

Pa agendan idag da. Shopping. Folja med Ryder till skolan och vanta pa henne i 1,5 timme med Sabina. Ga runt pa Melrose lite och kolla. Det blir nice! Solen skiner idag sa det blir skont att vara ute :)


RSS 2.0