Liva upp sig lite kanske!

Nu räcker det! Nu har jag setat i 5 dagar och gjort ingenting. Eller ja, ingenting är väl att överdriva. Men jag har inte gjort någonting av det jag ville göra, det som jag längtat så efter. Pyssla och fixa, det har inte blivit av alls.
Jag kom hem i fredags, den 8e och den kvällen spenderades med att lyssna på brors spelning. Landade 17.20, tog flygbussen 18.30, var i Västerås 20.05 och hämtades upp av pappa. Åkte raka vägen till spelningen och stannade någon timme. Var helt bäng trött och mådde dåligt.
Men spelningen var så jävla bra, fan vad duktiga dom är! Träffade även allt trevligt folk som jag saknat, så det var nice!

Jag var uppe hela natten, var för trött för att orka sova. Mös med råttorna och plockade med packningen. Gick och la mig så småningom vid typ 5. Sov till 9. Sen bar det av till Second hand med mamma. Där fyndade jag lite barnböcker och barnkläder till framtida barn (som vanligt!) och så två Sims spel för 10 kr styck. Perfekt liksom!
Jag är ju Sims nörd, fast inte lika illa som det var förr i tiden. Nu är jag inte besatt av att spela, utan bara gör det ibland för att komma iväg från verkligheten när den är för grym och grå.
På kvällen packade jag upp det mesta och gick inte och la mig förens runt 6. Jag är ju en nattuggla så det kändes skönt att inte ens vara trött utan kunna njuta av nattens lugn.

Söndagen var seg, jag bara latade mig och kände mig nere. Iso kom över dock och lös upp i mörkret, vi fikade med te i Alice i Underlandet kannan och delicatobollar. Det var trevligt!

Snart tillbaka i L.A!



Ah vad jag langtat, i 5 veckor har det kannts som att hjartat ska brista itu utav langtan.
Costa Rica har inte varit sa illa som jag kanske fick det att lata som i borjan men det har inte varit nagon vidare njutning heller. Jag kanner bara ingenting for landet. Svart att forklara, och vill inte lata som en pessimist heller sa jag ska inte ens forsoka mig pa att forklara. Det bara kanns ingenting och jag ar glad att aka harifran.
Men aven glad att jag akte hit och sag mig for, nu vet jag ju vad det handlar om!

Jag har mott fantastiska manniskor och det ar jag evigt tacksam for, men nu vill jag bara harifran, kunna lagga den har resan till minnet bakom mig och se framat! Jag ar saker pa att jag kommer fortsatta traffa manga av de fina sjalar jag mott harborta sa det kanner jag mig valdigt nojd over =)

Jag saknar verkligen Sverige, mina barn, mina rattor, min underbara familj <3 Jag vill hem nu.

Imorgon kl 7am flyger jag till L.A, hoppas pa att det ska ga battre an vad det gjorde att flyga hit. Men det aterstar val att se! Jag ska skriva en tydlig lapp och lagga i vaskan sa de vet vart de ska skicka bagaget om det kommer bort. Har ju bara en dag i L.A innan jag aker till Sverige sa inte all tid i varlden att vanta pa en vaska.

Forst ska jag kopa lite godis och kaffe till er darhemma, eller godiset ar nog mest till mig. Men kaffe ska ni fa!

=)

RSS 2.0