Näst sista dagen på 2012!

---
Den ska spenderas med kidsen och med djuren på Animal Acres. Åker och hämtar Natalie om drygt en timme och så åker vi ut dit och klappar djuren och sen kanske vi hikar i Vasquez parken om vädret håller sig fint!
Ville bara uppdatera med lite roligt istället för att låta bloggen stå på Död på Julafton...
Hoppas ni alla mår bra! Njut av sista dagarna av året och välkomna 2013 med öppnar armar, hjärtan och sinnen!
<3

Död på Julafton

Vilken start på julen... skulle skjutsa Fern till hunddagis och körde över en ekorre... :( Vidrigt var det, helt hemskt. Jag var i vänsterfilen, en bil var i högerfilen bredvid mig. Jag ser hur en bil börjar backa ut framför oss ut i högerfilen och tänker att snart kommer han i högerfilen att slänga sig in framför mig för att byta fil för att komma undan den som backar, för så gör de här. De bara kastar sig hit och dit i filerna. Man måste alltid vara uppmärksam på de omkring en för hux flux ligger de mitt framför näsan på en och man får kasta sig på bromsen.
Detta tänker jag alltså under någon sekund. När jag ser tillbaka mot vänster ser jag ekorren komma springande. Den har klarat sig förbi bilarna på andra sidan, men nu kommer den mot mig och jag hinner inte bromsa. Jag kan inte värja heller för det är bilar runt mig. Så jag känner hur jag kör över den, bump, över dess söta lilla ekorrkropp. 
Jag ser i backspegeln hur den fortsätter över vägen med baken helt släpande... Här börjar jag gråta hysteriskt. Gråter och skriker och får köra in till vägkanten för att ringa Jamie. Hon säger att det inte är mycket jag kan göra, och jag har sån panik att jag inte kan tänka klart. Jag vill vända och se vad som hände med den, men samtidigt, vad kan jag göra? Jag har inga handskar att ta den med, jag vet inte om jag kan slå ihjäl den... jag ber Jamie messa mig nummer till Peta och vilddjurs organisationer så att jag kan ringa dem och be om råd.
Jag följer iaf Jamies råd att åka och lämna Fern och sen åka tillbaka. Hela vägen till vackra Topanga gråter jag hysteriskt. Fern sitter i baksätet och ylar lite till min ylande gråt. Lämnar Fern, ber henne i receptionen om nummer också eftersom Jamie inte messat.
Åker tillbaka och gråter fortfarande, men lugnare nu. Ber universum att den ska ha dött och inte behöver lida. 
Utsikten i Topanga är breathtaking, och jag försöker njuta och suga i mig lite positiv energi.
När jag kommer till gatan där den blev överkörd kommer tårarna, hjärtat slår och jag kollar utefter kanterna om den ligger där nånstans. Jag ser den inte, så åker och parkerar i området bredvid och tar en promenad för att leta vidare.
Går förbi en hemlös gubbe som sitter i en busskur, ger honom en av påsarna som jag har i väskan. 5 dollar och lite godis.
 -- 
--
Sedan ser jag den. Den ligger i gräset på sidan där den kröp upp. Den ser död ut. Jag har en kvinna bakom mig så jag går bara förbi, börjar gråta igen och letar efter blommor att lägga på den.
Går runt kvarteret, tillbaka med tre fina blommor. Och nu står en tjej precis där och röker. Jaja, jag struntar i det. Jag måste få ett avslut på det. Jag sätter mig ner och petar på den med en barkbit. Den rör sig inte och är  lite stel redan. Tårarna rinner och jag snyftar och lägger blommorna bredvid den. Den är så vacker. Söt liten mun, slutna ögon, vackra tassar. Inget blod. Gräset är så grönt och mjukt, solen skiner på oss. Det kunde inte ha varit vackrare. Den ligger och sover ser det ut som. Jag är så innerligt tacksam att den är död. Var livärdd att den skulle lida och få svälta ihjäl. 
Tjejen tittar på mig och jag känner att jag borde förklara mig. Så jag säger vad som hände och hon bah: men gumman, åh nej vad hemskt! Men du vet, han hade nog något fel i huvudet. Ekorrar som springer ut i vägen är lite konstiga. Du räddade honom från ett liv i misär.
Jag nickar fast jag tänker att, njaaa, det stämmer kanske inte. De springer ju bara runt och letar nötter, inte behöver de vara konstiga för det. De lever i en farlig värld bara.
Men iaf, det kändes bra att hon pratade med mig.
Jag satte mig ner och sa förlåt fler gånger, tittade på den, beundrade den för att den var så vacker. 
Jag funderar på att kanske begrava den, men senare ikväll. 
Nu är ögonen svullna, huvudet värker, men jag känner en enorm lättnad iaf. Den är i himlen med mina älskade djur. Den led inte, utan dog nog ganska snabbt. Den kändes ju redan stel efter en knapp timme.
--
Hemskt var det, ingen bra början på julen. Iofs, början av dagen var bra. Bear och jag hade julmys och öppnade presenter från mamma och drack glögg. Bear fick lyxig blötmat och Fu också. De blev så glada!
Men att det skulle bli såhär när jag skulle skjutsa Fern genom de vackra bergen, det var inget vidare.
Men ekorren är i himlen, och jag ska njuta av kvällen med min värdfamilj. Det blev bra av det. 
En hemlös fick lite glädje. Han satt och sög på en karamell när jag gick tillbaka förbi honom och sa glatt: thank you!
Jag ska skänka lite extra pengar till djurrättsärenden i ekorrens minne också <3
 
God Jul allihopa, hoppas ni haft en underbar julafton! <3

Kill i näsan dag!

---
Ryder bakade en kaka åt mig hos sin moster. Så himla söt!
---
---
Fern och jag ute på promenad. Det var lite kallt men mycket trevligt att gå ut. Träffade lite andra hundar som hon nosade försiktigt på. Jag hade tänkt göra iordning ett par påsar med lite julgodis och några dollar som jag ska ge till hemlösa när jag träffar på dem. Men så tänkte jag, nej men här i Larchmont finns väl inga hemlösa, det är ju rikemans område. 
Så jag gjorde inte iordning några påsar, och vad kommer gående på gatan om inte en hemlös?! Så typiskt. Hade verkligen inte en dollar på mig så han fick gå förbi med sin kundvagn fulll med sina tillhörigheter och jag kunde bara förbanna mig själv för att jag var så lat och inte gjorde iordning påsarna innan jag gick ut.
Men jag gav iaf 10 dollar till en insamling för hemlösa som var utanför Trader Joes.
Och nu har jag två påsar i väskan så nu får det komma någon gående så jag får ge lite julkärlek till folk!
---
---
Något jag gillar med amerika är hur fina deras gräsmattor är. De är verkligen perfekta. 
---
---
De har gjort så fint på parkeringslådorna, som julklubbor. 
Jag vill göra mer sånt här fint hemma, mer konst till folket! :) Så man blir lite glad.
--
Ja jag tror att det är en förkylning på G här i nästrakterna. Den kliar, rinner och är tjock på samma gång.
Men det har inte stoppat mig från att städa hela Jamies hus och ta hand om Fern hela dagen. 
Jamie, Karey och Finley åkte till San Francisco igår för att se på en film om hon som spelade Snövit och bodde i deras hus förr. Så jag fick sova med Fern och hålla henne sällskap :)
Det var mysigt! Skönt ibland att ha ett helt hus själv, kunna husera om precis som man själv vill.
Jag har även hjälpt till att damma hela huset eftersom garaget nu är klart och det är byggdamm överallt.
Finley har fått ett så himla fint rum! Jag ska ta bilder sen och visa :)
Och nu är det alltså också helt rent och fint, och jag fick ut lite av mina städcravings.
Jag längtar hem till en normal dammsugare, bra disktrasor och lakanstrasorna! Lite arbetsskadad :)
--
Nu är kidsen här och håller på å ta konstiga kort med min kamera. 
Vi ska baka kakor också men jag kanske åker till Andrea innan dess. Jag börjar bli trött, sådär förkylningstrött.
Men iaf, har haft en bra dag :) Puss på er mina fina!
 
 
 

Ikea julshopping

---
Helt normal bild på en helt normal människa i sina bästa år!
---
Godagens godagens mina kära!
Idag har varit en klar och fin dag här borta i det stora landet i väst.
Jag började dagen med att umgås med Darya, världens typ sötaste flicka!
Sedan åkte jag till Ikea i Burbank för att ta hand om julklapparna till Jamie och Andrea.
Jag har inte vetat vad jag ska köpa, men nu är julen runt hörnet så nu måste det göras oavsett brist på fantasti!
Ikea är ju himla kul att strosa runt i så det fick bli målet för julshoppingen :)
Jamie ska få en lila glaskruka med svarta dekorpinnar i, och 2 fejkorkideer. Hon hade en bambu i fönstret men den drog till sig myror så den slängde hon. Nu ska hon få låtsasblommor som förhoppningvis myrorna låter bli.
Plants without ants! ;P
Andrea ska få 5 tavelramar med flummiga bilder och nya skålar.
Jag tror det blir bra! :)
Köpte även varsin mugg och skål till flickorna.
-
--
Jag har även vart till JoAnns och köpt massa tyg och tillbehör för ett par hundra kr. Huuur fina tyger som helst!
Jag måste ha ett hus snart, mitt huvud är sprängfyllt av ideer! Kommer bli världens mysigaste cobhouse <3
Köpte knappar så att jag äntligen kan avsluta projekt Barbiekläder till flickorna.
Här är en kjol som jag sydde av Elins gamla jeans :) Broderat blommor på och satt knapp bak.
--
--
--
Här är västen också med små knappar på :)
--
Annars då. Har inte hänt så mycket på senaste. Nyser mycket, kanske börjar bli förkyld. Ska sova länge imorrn och vila. Jag ser de kommande veckorna som en relaxstund, då jag verkligen ska ta tillvara på lugnet. 
Jag känner mig faktiskt väldigt harmonisk. Jag hoppas det håller i sig! Det är skönt :)
Ska pyssla lite med de nya tygerna imorrn och umgås med kidsen. Vi måste göra klart julkulorna som vi började med så de kan ge dem till sina mammor på jul!
Nu, over an out. Kärlek!! <3
 

And Im back!

Herregud vad beroende jag är av min dator. Det har märkts alldeles för väl det senaste dygnet då den inte har velat koppla upp sig till internet. Jag har inte kunnat göra nånting! Allt jag vill göra är ju internetbaserat.
Så jag har legat i badkaret och läst, setat ute i trädgården med djuren, yogat och... tråkat =P Haha, patetiskt egentligen!
Men grejen är den, att jag älskar att lyssna på musik, och för det behövs Spotify. Jag älskar dokumentärer, Svtplay och youtube. Facebook och hotmail för att hålla kontakten med folk. Google för att slå upp saker som poppar upp i huvudet och gnager en. Och massa annat!! Meetup för att se om det händer något skoj.
Jag valde dessutom att ha semester, verkligen semester här borta. Så långt att jag ser detta som en Ashram vistelse. Bara vara för mig själv. Yoga, tänka, läsa, pyssla. Inte umgås med folk utöver barnen, mammorna och Natalie.
Så när internet inte funkar, då blir det väldigt konstigt, ingen musik, nähä....
Men bla bla, iaf! Doug har fixat det så nu kan jag äntligen njuta av musik igen! :) Kollade dessutom på julkalendern och hela Glappet. Så himla bäst, båda två!
Nu ska jag sova. Imorrn ska jag fixa klart julklapparna :) Kärlek till er alla!!

You know you're fine right?

Det här inlägget skrevs i måndags, men eftersom jag inte kunde ladda upp bilder till det så publicerade jag det inte. Nu har jag testat två ggr till att ladda upp men det vägrar. Så det får bli bildlöst!
 
Idag åkte jag till Jamie för att ta ut Fern på en promenad. Jag fick lov att parkera en bit bort från Jamies hus eftersom det var streetcleaning på ena sidan gatan, och den andra sidan var full med bilar.
När jag går på trottoaren och sätter upp håret i en fläta åker en bil förbi och jag hör någon som tilltalar mig.
You know you're fine right?, säger en svart snubbe i bilen.
What?, säger jag för jag uppfattar inte riktigt vad han säger.
I said, you know you're fine right?
Oh, thanks, säger jag och skyndar vidare.
Sedan måste jag le. Varför vet jag inte, men det kändes bra att höra det där.
Jag brukar inte gilla när folk kommenterar mig, särskilt inte när de kör bil. För någon dag sedan var det en snubbe som körde förbi när jag var ute med Fern på kvällen och morrade åt mig, sådär kattigt liksom.
Jag trodde han skulle göra en Usväng och komma efter mig så jag drog med mig Fern in i skuggorna och skyndade tillbaka till huset. Jag har blivit förföljd av en snubbe i bil förr, så jag är lite nojjig ibland.
Men just idag med den här snubben kändes det annorlunda. Jag gick precis och tänkte på hur ful och äcklig jag är, så kommer denna snubbe, saktar in och säger raka motsatsen :)
Jag menar, TACK! Det kändes jättebra. 
 
 
 

En helt perfekt dag

---
Japp, en helt perfekt dag faktiskt! En sån där dag som bara flyter förbi perfekt, utan att man egentligen gör något speciellt.
Började med att Bear gav mig ryggmassage imorse. Jag halvsov på mage och han ställde sig på ryggen och knådade mig sådär kattigt med tassarna på ryggen och i nacken. Inte så mycket klor, utan mer knådande.
Det var såååå skönt. Han höll på ett tag och jag låg och log och bara njöt av det. Sötkatten! <3
Sedan gick jag upp och gjorde rent dammsugaren som jag trodde Andrea köpt till huset. Visade sig att hon köpt den åt sin flickvän, så nu gjorde jag rent den så hon kan ge bort den i julklapp ;P Den är bara testkörd!
:)
Tog ett skönt bad, åt frulle och började dagen med att ta ut djuren i trädgården.
Bear är snabb ut genom dörren nu, men han har ännu inte kopplat selen med att gå ut. Han hatar selen och sätter ogärna på sig den. Men sen är han helt ok när han väl är ute. Idag gick han runt och nosade, och när jag skulle ta in honom så bet han inte ens. Tidigare har han bitit sig fast i handen på mig när jag lyft upp honom för att ta in honom. Oftast inte så hårt, förutom i förrgår då han bet riktigt hårt.
Anyways, tog in honom och åkte till gallerian.
Min Mac har börjat suga batteri och bli kanonvarm när jag kollar på film. Så jag bokade möte på Apple Store för att kolla läget med den. Snubben hittade inget fel och gjorde rent fläkten, och faktiskt, den verkar bättre av det. Blev inte alls så kalasvarm nu när jag kollade på film.
Den behövde bara lite kärlek! :)
Jag sa åt mig att INTE shoppa på gallerian. Sagt och gjort... jag shoppade mer än någonsin.
Haha! De hade bra erbjudanden på leksaker, och som ni vet... jag är besatt av leksaker!
Barbiesakerna var köp en, få en halva priset. Legot var köp en, få en gratis. Och så var den stora legon halva priset. Trosorna kostade 1 dollar styck. Har köpt 17 st ;P
Jag säger det, det är bara huset som fattas! Och de fyrtioelva barnen :D
---
---
När kidsen kom hem från skolan pysslade Ryder och jag ihop tomtenissarna som jag köpte med mig från Rusta.
De blev supersöta!
---
---
---
Min julhörna :)
Paket från mamma <3 Och adventsstake som jag köpte på loppis i Sverige, chokladkalender från Crille <3 Och glögg! :)
Helmysigt! Jag känner att jag valde helt rätt att fira jul här. Jag saknar hemma mycket, absolut. Men jag trivs med barnen och Andrea, de har dekorerat så fint och det är mysigt att se Andrea så inne i hela julfirandet :)
---
---
Jag fiser tydligen så illa att Bear måste hålla för nosen!
Bear och jag hänger på golvet, jag ska snart sova. Ska köra tidig yoga imorrn eftersom det inte blev av nu på kvällen.
Bear sover så himla roligt, han fläker ut benen åt alla håll och kanter. Katter är bland de sötaste djuren som finns <3 Man kan inte se sig mätt på dem!
 
 

Tidig morgon

Jag råkade somna vid datorn igår när jag för andra gången kollade på Män som hatar kvinnor. Jag har fått höra från så många att den är så bra och folk skämtar alltid och säger att jag är flickan med draktatueringen.  Inte för att jag har en direkt draktatuering... men jag är svensk, och tatuerad =P
Så nu när jag har Netflix en månad så ska jag kolla på alla filmer som jag borde ha sett för länge sedan. Men jag bara somnar! Haha, helt hopplöst. Jag ska ge mig på den idag igen, tredje gången gillt.
Iaf, jag somnade alltså, och sov konstigt på höger armen. Vaknade av och an av att det gjorde ont. Klockan 5.50 bestämde jag mig för att bara gå upp istället.
Mornar är sköna :) Det är lugnt och avslappnat innan världen utanför vaknar. Katten fick tokfnatt och sprang runt som en galning överallt och lekte med sin lilla råtta som han inte lekt med sedan ha fick den. Katter är så knäppa... i förrgår fick han knäpp och rev loss en tangent på min dator. 
Så igår åkte jag till Apple store och fick den tillbaka satt. Gjorde även en bokning till idag, för datorn har börjat bete sig konstigt. Den suger batteri, en fulladdning håller bara 2 timmar. Den går upp till 80 grader när jag kollar på film och fläkten susar som en galning. Något är ju uppenbarligen fel, så idag ska jag ta in den och låta dem kolla på den :) Ge den lite TLC!
Men iaf, tidig morgon blev det. Och det känns skönt. Finley ligger och gömmer sig under mitt täcke och Ryder spelar på en julmusiklåda ute i vardagsrummet. 
Mysigt!
---
Jag borde ju berätta om mitt möte med min favoritskådis också. Jag är som sagt inte speciellt kändiskåt, men den här snubben gillar jag. Han är en cool skådis och verkar vara en så fin människa i verkligheten. Båda mina värdmammor kan ju intyga det! :)
Så jag tog reda på vart han gör yoga och det visade sig att det var exakt det ställe som jag åkt förbi och redan tänkt gå till. Vilket sammanträffande va?! Så jag signade upp mig på en gång och har nu tagit 4 klasser där. 
I förrgår när jag kom dit var han också där. Jag borde ju ha varit beredd på att det skulle kunna hända, men jag blev typ helt lamslagen, haha. Kom upp till receptionen och skulle scanna mitt kort och där sitter han!
Han tittar upp och bah: hey how's it going?
Good.... säger jag och blir helt virrig.
Scannar kortet med darrig hand och mumlar något. Sedan går jag mot dörren men kommer på att jag måste på toa. Så vänder mig om och frågar efter nyckeln. 
Den hänger där vid dörren, säger han. Men det finns en till uppe i studion, om du inte vill springa ner hit hela tiden. Jag tror att den stora träbrickan är männens och den svarta är kvinnornas. Men vad vet jag, haha, lyssna inte på mig!
Jag hör vad han säger men det går inte riktigt in. Jag ser nog ganska rolig ut, känner hur ögonen glider isär sådär som dom gör när någon förklarar och jag inte lyssnar. =P
I studion, säger jag. Nyckeln, ok. Tack!
Inga problem!
Jag går ut och bah: oh my dear lord!
Varför måste hjärnan alltid stänga ner sig när man träffar folk man ser upp till? Man vill ju göra ett gott intryck, inte se ut som ett fån.
Och det blev ju inte bättre efter det heller. Klassen skulle vara från 6-7 pm. Jag hade bestämt träff med Natalie på The Grove efter 7. Så jag betalar parkering till 7.10 och tänker att då hinner jag ju.
Kl 7.06 är klassen inte ens klar. Jag börjar få panik, vill inte dra på mig en parkeringbot.
Men jag vill inte gärna lämna klassen heller eftersom han är där och han är precis vid utgången. Åh, det kan jag ju lägga till. Han i yogapositioner, det är en fin syn.
När klockan blir 7.09 rullar jag ihop min matta och inväntar en position där alla har huvudet mot golvet. Sedan smyger jag mig ut, men såklart kollar han upp och ser att jag går. Tusan!
Dörren knarrar och jag är inte ens säker på att jag stängde den ordentligt. Rusar nerför trapporna för att hinna till parkeringen i tid. Kvinnan i receptionen stirrar förvånat efter mig.
Herregud... vad pinsamt. 
Men jag hann iaf till bilen i tid, och vi hann gå på bio i The Grove. Så trots allt var det en bra kväll. Jag har fått träffa honom, prata med honom tom. Andrea tyckte att jag skulle säga att jag är vän med henne (de känner varandra väl, har tydligen bott tillsammans för många år sedan) men jag vågade inte. Nästa gång! På helgerna ska jag gå på minst två klasser och hoppas på att han är där igen :)
 
--
Bear på äventyr i förrgår <3

Blåmärksbuddies

---
---
Ryder ville ha en tatuering, så jag gjorde en BruiseBunny och en BruiseBoa av hennes blåmärken :)
Hon fick åka hem tidigare från skolan idag för att hon var så trött. Men det var ju som bortblåst när vi kom hem... haha! Hon har varit i full fart och vi har haft jätteroligt!
Åt tillsammans, tog ut Bear på en promenad i trädgården, Fu kom också ut och vi sådde nytt gräs till Bear. Det var jättemysigt :) Bear var glad åt att få komma ut!
Vi har spelat mitt nya favvospel Fish Sticks, och nu pysslar vi lite.
Over n out! :)

Hollywood

---
---
---
---
---
---
---
---
 
 

Man blir som man umgås.... eller?

---
Det hoppas jag verkligen inte! För då kommer jag komma hem och se ut så här...
eller är det åt andra hållet, brås de på mig kanske? =P Jag är ju lite halvtossig ibland.
-
Anyways. Morgonstund här i huset, lugn och ro. Katten ligger bredvid mig här på golvet och är sådär söt som bara han kan vara. Jag vill bara gosa sönder honom! Han är så fin. Åh, jag vill krama och pussa hela han!
Men då biter han mig... har redan testat ;P
Det är ännu en grå dag här i L.A, har regnat hela natten.
Men det spelar ingen roll!
Jag har fullt med saker på schemat idag. Ska först umgås med kidsen en sväng, försöka komma på vad vi ska ge mammorna i julklapp. Sen måste jag köpa en yogamatta för kl 12 ska jag göra yoga. De har en special på det här stället, 35 dollar för en månad, man får gå hur ofta man vill. Jag ska gå varje dag! Jag tror, att det är här James går... min favvoskådis. Så, ska hänga där så mycket jag kan och se om jag kan få en glimps av honom! Ok, jag är inte kändiskåt, MEN, James är en sort i sig. Han verkar bara så härlig som person. Han tycker om att hika, göra yoga, han spelar i knasiga filmer som Andrea producerar. Och både hon och Jamie säger att han är så trevlig och att jag bara måste träffa honom. Så, nu blir det yogahäng i en månad framöver!
--
Sen kl 14 ska Ryder firas hemma hos Jamie. Det ska jag vara med på.
Efter det ska jag träffa Katarina, svenskan som jag mötte upp med för två helger sedan. Vi ska åka skridskor i Beverly Hills :)
Och så kanske, om jag hinner och de kan, så ska jag möta upp med två klasskamrater som är i L.A tills på onsdag. 
Massa skoj! Nu är det dags att sätta på ansiktet så man vågar sig utanför dörren.
Tjing! <3

From Finleys point of view

---
---
---
---
---
---
---
---
Det här kortet tog jag på Fin inifrån kakaffären.
---
---
Trevlig dag idag :) Spenderat den med kidsen mestadels. Vi tog ut Fern på en promenad, köpte sushilunch och kakor till efterrätt, och pysslade och lekte ett par timmar.
Finley fick vara fotograf på promenaden och jag tycker hon gjorde ett utmärkt jobb! Hon är duktig på mycket den bruden :) Synd att hon kan vara så gnällig och jobbig ibland bara, eller ibland, ganska ofta. Hade ett samtal med henne igår om det. Att med allt hon kan har hon verkligen en strålande framtid framför sig, hon kan bli vad hon vill! Hon är ju grymt bra på så mycket olika saker, väldigt rolig och kreativ.
Men hon måste lägga ner sin dåliga attityd, den kommer folk att tröttna på. Hon kan vara så bitchig för ingenting! Skitdrygt ibland, det är synd och det passar henne inte.
Iaf, vi hade det trevligt idag, det var faktiskt mest Ryder som var gnällig idag, och trött.
--
Vi spelade memory på ett nytt sätt. Jamie har ett glasbord som matbord, och det var där vi spelade. Så ungarna fuskade såklart. Finley använde en spegel för att se undersidan av korten och Ryder kröp under bordet och kollade på dem.
Så vi gjorde en ny lek av det. Man stod på varsin sida av bordet och på startsignal fick man kolla undersidan av korten, under bordet alltså, och ta så många par man kunde. Den som fick flest par vann :)
Det var ett riktigt roligt sätt att spela på!
Sen kom Ryders vän Phoebe över. Då kom vi på en ny lek av det. Ryder och Phoebe la sig under bordet. Jag fick Ryder som hjälp och Finley fick Phoebe.
När det alltså var min tur hade Ryder hittat ett matchande par och pekade på det med fötterna, och så gjorde Phoebe samma sak för Finley.
Haha, ja, det var roliga nymodigheter av memory spel! :)
 
 
RSS 2.0