From Finleys point of view

---
---
---
---
---
---
---
---
Det här kortet tog jag på Fin inifrån kakaffären.
---
---
Trevlig dag idag :) Spenderat den med kidsen mestadels. Vi tog ut Fern på en promenad, köpte sushilunch och kakor till efterrätt, och pysslade och lekte ett par timmar.
Finley fick vara fotograf på promenaden och jag tycker hon gjorde ett utmärkt jobb! Hon är duktig på mycket den bruden :) Synd att hon kan vara så gnällig och jobbig ibland bara, eller ibland, ganska ofta. Hade ett samtal med henne igår om det. Att med allt hon kan har hon verkligen en strålande framtid framför sig, hon kan bli vad hon vill! Hon är ju grymt bra på så mycket olika saker, väldigt rolig och kreativ.
Men hon måste lägga ner sin dåliga attityd, den kommer folk att tröttna på. Hon kan vara så bitchig för ingenting! Skitdrygt ibland, det är synd och det passar henne inte.
Iaf, vi hade det trevligt idag, det var faktiskt mest Ryder som var gnällig idag, och trött.
--
Vi spelade memory på ett nytt sätt. Jamie har ett glasbord som matbord, och det var där vi spelade. Så ungarna fuskade såklart. Finley använde en spegel för att se undersidan av korten och Ryder kröp under bordet och kollade på dem.
Så vi gjorde en ny lek av det. Man stod på varsin sida av bordet och på startsignal fick man kolla undersidan av korten, under bordet alltså, och ta så många par man kunde. Den som fick flest par vann :)
Det var ett riktigt roligt sätt att spela på!
Sen kom Ryders vän Phoebe över. Då kom vi på en ny lek av det. Ryder och Phoebe la sig under bordet. Jag fick Ryder som hjälp och Finley fick Phoebe.
När det alltså var min tur hade Ryder hittat ett matchande par och pekade på det med fötterna, och så gjorde Phoebe samma sak för Finley.
Haha, ja, det var roliga nymodigheter av memory spel! :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0